- 20 Mayıs 2024
- 22
- 30
- 51
- Konu Sahibi elemegim goznurum
Öncelikle hepinize merhaba iyi geceler ben nelli bir yaşa gelmi üç çocuk annesi bir bayanım esim evliligimizden buyana he yurt dıslarında calisti ve yaklasik 11 yıl önce bi ülkeye calisiyorum diye gitti gidis o gidis baslarda para ginderdi ilgilendi sonralari yan yatti camura batti derken hemen hemen iki yildan bu yana hic maddi destegi yokbirak maddi destegi manevi destegide yok aramayi kesti teli engelledi derken cocuklarima uc evlat ananiza bakamiyormusunuz beni rahat birakin ben burda kendime yrni bi duzen kurdum demis dunyalar basima yikildi elde avucda ne varsa kendimce gecindim ama rahatsizliklarim cikmaya basladi yuksek tansiyon ve kalp yetmezligi ustune birde narsist bir kocanin atil yılki ati gibi terk ettigi ise yaramaz bir es olmak cok agirima gitti depresyona girdim anne babasina baktirtti öldüler cenazelerini bile ben kaldirdim annesini ellerimle yikadim kefenledim babasinin cenazesinin yannida kuran nı okidim evlatlarini buyuttum okuttum her biri bi yerde kendi islerinde guclerinde ikisi evli gelinler var neyse rahatsizlaninca buyuk oglum geldi evimi kapatti esyalarimi satti dagitti evi bosalttik kiradaydim zaten uc odali kocaman evden simdi gelinin yaninda sadece üc göz cekmeceye sığan bir valiz kiyafetim ve iplerimle buradayim kocama ulastim bosanalim diyorum yanasmiyor cocuklarina vekalet vermiyor oradanda bir yazi evrak gondermiyor ben acayim dedim avukat ucreti dunya para barodan talep ettim yaklasik uc yildir rahmetli annem vefat edince annemin babadan kalacak koyde mirasi var dayi ve teyzelerim sag biz annem vefat ettigi icin kardeslerimle mirasciyiz dayi ve teyzelerim mahkemelik oldular dedemin mirasini paylasamiyorlar mecburen bizde bu davanin icine cekildik paylasim olmadigi icin uzerimde anneden pay gorundugunden tau cikiyor ama bu tapu annem dayimlarla bolusecek sonrasinda anneme dusecek gunumuz fiyati 200 bin biz dort kardes elli bin normal elli yani iki yada hemen hemen uc asgari ucret fiyati oyle aman aman bi para degil hos keske az yada cok dusseydide ben o parayla avukat tutabilseydim gercekten detayli yazamiyorum ama artik bazen dayanacak gucum kalmiyor gelinin gözünün icine bakmaktan yoruldum agzımla kus tutsam yaranamiyorum kucuk bi torunum var ona kiyamiyorum ogluma destek olayim diyorum bari bakici parasi vermesinler yoksa bi yatili hasta bulurum cikar giderim bakici olarak ama cikip gidersem oralarda rahatsizlanirsam bu kez oglumda bana evini acmaz diye korkuyorum bosansam hic degilse belki kafama gore bi beyle evlenirim inanin evliligi nefis icin degil nefes icin bir birimize dayanak oluruz yine ayri evim tencerem tavam mutfagim olur bi odam olsa kafi derim aslinda anlatmak yazmak istedigim o kadar cok sey varki sigmaz yaz yaz bitmez allah rizasi icin baba derdime drman olacak biravukat varsa lutfen sesimi duysun takatim kalmadi dayanamiyorum