• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayak yiyorum

Hepinize merhaba 1 yıllık evliyim esimle severek evlendik 3 yıllık birlikteliğin ardından evliliğimin başından beri siddet vsr hayatım da 1 aylik gelinken yedim ilk tokatı sonrası da geldi zaten ilk dayak yeme sebebim makyaj yapmaktı yeni gelinler yapar ya güya bende yaptım sonrası fondötenle duvarda bense yerde buldum kendimi aşırı kıskanç biri yada kimliğini buna sığdırmış bir insan asla boyle olduğunu bilmiyordm halada en ufak bisiyde siddete bas vuruyor napacagini bilmiyorum bu gün aileme söyledim babama...ağladı babam cok üzüldüm kendime bir söz verdim ölsemde artık kimse bilmicek çocuğumuz yok olmuyor pocslym doktora bile götürmüyor beni artık bende allaha bıraktım ailesiyle birlikte yaşıyorum hepsi ayrı bir dert annesi üzerime saldırmış biri korkuyorum hepsinden sanırım buda benim sınavım tek isteğim bir bebeğimin olması belki herseyi unuturum yada olmsa daha mı iyi bilmiyorum tek bildiğim aşkın zamanla yok oluşu yada olmayışı kendimi kandırışlarım flaan kizlar... Sakın sevginin gücüne inanmayın çünkü ask sadece masallarda var şimdi dönüp bakıyorum ileri görüşlü olmak istiyorum nasıl davranacağımı bile bilmiyorum aksam gelicek işten ve ben yine ona hiçbisey olmamış gibi davranıcam ve tüm hayatım boyle gidicek galiba siz olsaydınız ne yapardınız?
Dayak Yemene rağmen hala çocuk diyorsunn ne desem boş boşş

Hepinize merhaba 1 yıllık evliyim esimle severek evlendik 3 yıllık birlikteliğin ardından evliliğimin başından beri siddet vsr hayatım da 1 aylik gelinken yedim ilk tokatı sonrası da geldi zaten ilk dayak yeme sebebim makyaj yapmaktı yeni gelinler yapar ya güya bende yaptım sonrası fondötenle duvarda bense yerde buldum kendimi aşırı kıskanç biri yada kimliğini buna sığdırmış bir insan asla boyle olduğunu bilmiyordm halada en ufak bisiyde siddete bas vuruyor napacagini bilmiyorum bu gün aileme söyledim babama...ağladı babam cok üzüldüm kendime bir söz verdim ölsemde artık kimse bilmicek çocuğumuz yok olmuyor pocslym doktora bile götürmüyor beni artık bende allaha bıraktım ailesiyle birlikte yaşıyorum hepsi ayrı bir dert annesi üzerime saldırmış biri korkuyorum hepsinden sanırım buda benim sınavım tek isteğim bir bebeğimin olması belki herseyi unuturum yada olmsa daha mı iyi bilmiyorum tek bildiğim aşkın zamanla yok oluşu yada olmayışı kendimi kandırışlarım flaan kizlar... Sakın sevginin gücüne inanmayın çünkü ask sadece masallarda var şimdi dönüp bakıyorum ileri görüşlü olmak istiyorum nasıl davranacağımı bile bilmiyorum aksam gelicek işten ve ben yine ona hiçbisey olmamış gibi davranıcam ve tüm hayatım boyle gidicek galiba siz olsaydınız ne yapardınız?
Baban duyunca seni neden alıp götürmedi vede gerçekten kafan mı güzel bizle alay mı geçiyorsun öyle bir adamdan çocuk yapma isteği ne alaka eşine şiddet uygulayan çocuğa neler yapmaz zaten. Allahım bu tarz insanlara çocuk da vermesin bu neyin kafası ya tek üzüldüğüm çocuklar tek sorun çocuğunun olmaması mı kardeşim böyle hayatlara birde çocuk yapıp o çocuğuda perişan ediyorsunuz ileride de o çocuğun sonu da aynı oluyor zaten. Çocuk bu oyuncak değil önemli birsey değerli birsey herkes anne baba olmamalı olmasın. Bakıyorum çevreme nerde anne baba olmaması gereken insanlar da 3 5 tane çocuk ne bu çocuk sevgisi anlayamıyorum ya şiddetin kavganın gürültünün içine çocuk getirmek. Vicdanen rahatsız olmuyor musun ben bu çocuğa nasıl bir hayat verebilirim boyle bir adamla diye düşünür yine çocuk yapmam

Biz tahrik olalım diye bilerek mi açıyorsunuz bu tarz konular.
Kocanız hasta ama sizinde ondan eksik kalır bir yanınız yok. Sizi döven adam, çocuğuna sevgi pıtırcığımı olacak.
Babam annemi kemerle dövdü. Annemin bir kulağı duymuyor. Babamın şiddetinden bende ablamda nasibimizi aldık. Bir adamın içinde şiddet varsa sadece eşiyle kalmıyor.

Boş akıl vermeyeceğim. Umursamayacağın çok açık. Yaş da 18 19 gibi görünüyor. Daha çekecek çok çilen var kardeşim. Şu an yaşadıkların hiç bir şey haberin olsun.

Çok geçmiş olsun her şey için. Herkesin başına gelebilir şeyler. Bazen çok medeni görünen insanlarda bile sonradan hayvan çıktığı oluyor . Kendinizi suçlamayın seçiminiz için. Elbette hatalarınız vardır ama ... olmuş bir kere . Daha gençsiniz. Babanızın desteğini talep edin. Size ne söyledi , siz anlattıktan sonra bilmiyorum ama inşallah destek verecektir . Gerekirse kocanız ile kendisi konuşsun, o çözmeye çalışsın arkanızda durarak . Muhtemelen çözülmeyecek ama siz önünüze atılacak bir kere daha dene tavsiyelerine kurtulmuş olursunuz . Bilmiyorum digru adımlar mi bunlar ama 🤷‍♀️ çekmek zorunda değilsiniz bu kahrı. Düzelmez böyle bir ilişki çok muhtemelen . İnsan makyaj yapmasını istemezse söyler bunu . Döver mi yaaa. Hem annesi ile yaşamak ne demek . Buna sizi zorlayamazlar. Kabul etmemeliydiniz bunları baştan. Aile yapınız, çevrenizi bilmiyorum tabi . Belki söylemesi kolay. Bilmiyorum inanin cok üzüldüm. Ama doğrular bunlar değil, normal değil bunlar . On bunu kabul etmek lazım

Pardon, ne demek istediğinizi anlayamadım.
Açıklık getirmek adına, mesajımda konu sahibesinin öyle bir ortama çocuk getirmesini desteklediğimi gösteren en ufak bir imabile bulmanız mümkün değil.
Forumda benzer konularda buna ne kadar karşı olduğumu da sıklıkla dile getirdim.
Burada mesaj sahibinin yaptığı genellemenin bazı kişiler için çok incitici olabileceğini dile getirdim. Ve hala aynı fikirdeyim.
Sizin neye itiraz ettiğinizi ise anlayamadım.
Travmaları sebebiyle dayak yemeğe itiraz etmediği, öyle bir ortamda yaşamış olabileceğini belirtmiştiniz. Bende eğer o şekilde olsaydı babasi "kocan o senin çekeceksin " "cenazen gelebilir anca eve " derdi. Oturup kızıyla ağlamazdı. O ortamda büyümediğini düşünüyorum...
Yoksa şiddet yanlısı oldugunuzu ifade etmedim.

Kırıcı yorumlar gelir. Dayak yiyorum diyen birine "kocanın suyuna git" denmez, boşan denir. Çocuğum olmuyor diyor... sağlıklı düşünemiyor. Herkes sinirleniyor. Haklilarda...

Travmaları sebebiyle dayak yemeğe itiraz etmediği, öyle bir ortamda yaşamış olabileceğini belirtmiştiniz. Bende eğer o şekilde olsaydı babasi "kocan o senin çekeceksin " "cenazen gelebilir anca eve " derdi. Oturup kızıyla ağlamazdı. O ortamda büyümediğini düşünüyorum...
Yoksa şiddet yanlısı oldugunuzu ifade etmedim.

Kırıcı yorumlar gelir. Dayak yiyorum diyen birine "kocanın suyuna git" denmez, boşan denir. Çocuğum olmuyor diyor... sağlıklı düşünemiyor. Herkes sinirleniyor. Haklilarda...

Mesajımdan böyle bir anlam çıkardıysanız kusura bakmayın. Ancak kesinlikle böyle bir şey söylemedim.
Ben sadece mesaj sahibinin şiddet eğilimi gösteren bir babadan doğan bir çocuğun da mutlaka şiddet eğilimine sahip olacağı tezine itiraz ettim. Bunu da mesaj sahibi için değil bu forumda bu tarz şiddet geçmişi ailelerin içine doğup gayet doğru düzgün yetişkinler olmayı başarmış insanlar olabileceği ve onların incinebileceğini düşünerek yaptım. Yani şu an o cehennemden çıkmayı başaran ve kendileri öyle insanlar olmayanlar için.

Yoksa bu forumda hiç bir yorumumda dayak yiyen birine otur, çocuk yap, o çocuk büyür iyi bir insan olur demedim. Demem. Dayak yiyorsa boşanır. Böyle bir cehenneme çocuk getirilmez. Bunu ısrarla dile getiriyorum çünkü bu konuda hiç bir şekilde yanlış anlaşılmak istemem.

Mesajımdan böyle bir anlam çıkardıysanız kusura bakmayın. Ancak kesinlikle böyle bir şey söylemedim.
Ben sadece mesaj sahibinin şiddet eğilimi gösteren bir babadan doğan bir çocuğun da mutlaka şiddet eğilimine sahip olacağı tezine itiraz ettim. Bunu da mesaj sahibi için değil bu forumda bu tarz şiddet geçmişi ailelerin içine doğup gayet doğru düzgün yetişkinler olmayı başarmış insanlar olabileceği ve onların incinebileceğini düşünerek yaptım. Yani şu an o cehennemden çıkmayı başaran ve kendileri öyle insanlar olmayanlar için.

Yoksa bu forumda hiç bir yorumumda dayak yiyen birine otur, çocuk yap, o çocuk büyür iyi bir insan olur demedim. Demem. Dayak yiyorsa boşanır. Böyle bir cehenneme çocuk getirilmez. Bunu ısrarla dile getiriyorum çünkü bu konuda hiç bir şekilde yanlış anlaşılmak istemem.
Tamamdır ozmn siz kusura bakmayın.. o konuda hakkılısiniz eşim şiddet ortamında büyümüş... ama kesinlikle kendisi öyle değil... ama psikolojisi de iyi değil. Çocukluğunun yaraları halen kalbinde, hissediyorum.... o ortamda büyümeseydi şuan çok farklı biri olurdu. Egzama ile uğraşıyor.

Tamamdır ozmn siz kusura bakmayın.. o konuda hakkılısiniz eşim şiddet ortamında büyümüş... ama kesinlikle kendisi öyle değil... ama psikolojisi de iyi değil. Çocukluğunun yaraları halen kalbinde, hissediyorum.... o ortamda büyümeseydi şuan çok farklı biri olurdu. Egzama ile uğraşıyor.

Eşiniz için çok üzüldüm. Bu travmaları hiç bir çocuk hak etmiyor. Eşiniz öyle bir ortamda büyümesine rağmen iyi bir insan olmayı başarabilmiş. Öyle bir travması olmasaydı hayatı çok çok daha güzel olabilirdi. İşte itirazım tam da bunaydı. "Babası şiddet eğilimliydi, genleri yüzünden çocuğu da kesinlikle şiddet eğilimli olur" demek eşinizle aynı travmaları yaşamasına rağmen iyi bir insan olmayı seçmiş (çünkü bu bir seçimdir, kader değil) birine " baban kötüydü. kötü olmak senin genlerinde var. ne kadar çabalarsan çabala, sen de eninde sonunda onun gibi olacaksın" anlamına geliyor. Ve bu çok incitici, yaşanan travmalara yenisini ekleyen bir suçlama. Bunlar hassas konular. Konu sahibine kızacağım derken burada başkalarını incitiyor muyuz incitmiyor muyuz, bazen düşünmeyebiliyoruz.
Kendimi anlatabildiğime çok sevindim. Dinlediğiniz ve dikkate aldığınız için teşekkür ederim.

Çocuğunuz da yok ne güzel. Kaç kurtar kendini burda medet umma. Bak yaşın genç ne duruyorsun? Ömür boyu dayakla mi yaşican? Ailen arkanda durmasa bile bir iş bul yurda yerleş? Kaç boşan.başka çözüm yok.
Ama burada konu sahibi kurtulmak istediğini söylememiş ki, tek dileği bu muazzam mutlu evliliğe bir çocuk getirmek

Evet bu da sizin sinaviniz olabilir ama siz bir kum torbasi olmadiginiza gore test edilen "dur bakalim ne kadar dayaga dayanabilecek" degildir degil mi? Belki de test edilen kendi degerini bilebilecek midir? Ne dersiniz? Belki de susup kurtulmak icin bir sey yapmamak sinavdan kalmaktir?

Ustinde bir gram dusunmeden belli kalip cumleleri tekrar ediyorsunuz. Dikkat edin.

Biz tahrik olalım diye bilerek mi açıyorsunuz bu tarz konular.
Kocanız hasta ama sizinde ondan eksik kalır bir yanınız yok. Sizi döven adam, çocuğuna sevgi pıtırcığımı olacak.
Babam annemi kemerle dövdü. Annemin bir kulağı duymuyor. Babamın şiddetinden bende ablamda nasibimizi aldık. Bir adamın içinde şiddet varsa sadece eşiyle kalmıyor.
Siz de hem bunları söyleyip hem de sürekli babanızı övüyorsunuz her yerde anlayamadım gitti.

Tek istegin dayak yiyecek bir yeni bebek.
Ne saçma sapan bir hayat ya.
Baban da oturmuş aglamis, erkeğim babayim diye geriniyor. Elin şerefsizi kizini dövüyor,baban eve geri getirir korkusuna adama çatamiyor bile. Agliyormus, kıyamam
Sanki sen ağlamıyorsun dayak yiyince.
Ne denir ki konuya? Madem devam etmek istiyorsun bir ömür ye dayağıni. Çocuğun olsun, o da yesin. Hele kızsa , heves edip elbise etek giyerse ağzı burnu kanayana kadar yesin dayagini, uzakta okul kazansa falan gidemesin, babası kıskanç diye.
Kendi hayatınıza s.cmissiniz çocuğunuzunkine de s.cin.
Kimse bu aileye doğmak istemez, bence bebek işini bırakın. Zavallı çocuğun günahına girmeyin.
Ya da bosanin, daha genceciksiniz, 24 yaşında..başkasını bulun, onla evlenin, tedavileri tamamlayip dogurjn.
Ayrıca pkoda ne var, tüm kk pko,herkesin bebeği var. Belki adam sorunlu, ondan ötürü olmuyor

Sen şiddet mağduru olmaktan aklını mi yitirdin bacım? Çocuğu da döver bunlar. Kaç kurtul. Bu nasıl bir kabullenmişlik?

Back