Arkadaşlar herkese merhaba. Konuyu fazla uzatmak istemiyorum, artık hemen hemen herkesin bildiği saç uzatma mucizesi olarak bilinen saçı yanan ve kestirmek zorunda kalan kadınların en yakın dostu Dax supergro. Evet Dax supergroyu 2 yıl önce saçım yandıktan sonra belimdeki saçlarımı çene hizamda kestirmem sonucu; denediğim tüm kimyasal ürünler, doğal yağlar dışında işime yarayan tek ürün Dax supergro oldu. 6 ay kadar mecburen işe yaradığı için kullandım fakat saçım dahada uzayınca kullanmayı bıraktım. Çünkü ben aşırı yağlı bir saça sahibim gün aşırı yağlanan saçlarım var ve bu Daxı sürdüğümde saçlarım tek banyoda asla çıkmıyor. 2. Banyoda dahi saçlarımda kalıntı bırakıyor malesef Daxa özel üretilmiş şampuanıda denedim , saçı ıslatmadan şampuanlamayı da denedim fakat hiçbiri çözüm olmadı ve Daxı bıraktım. Fakat öğrenci halimle 35 lira verdiğim Dax supergroyu çöpe atamazdım ve bende içeriği doğal yağlardan oluştuğundan dolayı birçok yeni kullanım alanı keşfettim ve onları sizle paylaşmak istedim. (Bu söyleyeceklerim tamamen benim deneyerek keşfettiklerimdir uzmanlarca bildirilmiş kesin bir niteliği yoktur.)
1) Dax supergoyu temizlediğim bir maskara fırçasına sürerek düzenli olarak her akşam kirpiklerime sürdüm ve 2 ay sonunda kirpiklerimin uzadığını farkettim ve bu benim gibi kıpkısa kirpikleri olan benim için harika birşeydi.
2) Dax supergroyu çatlamış topuklarıma sürüyorum ve inanılmaz bir nem veriyor. Ayak bakımı için mükemmel. Ayrıca uzun süre kapalı ayakkabıda kalıp kokmaya meyilli ayaklar içinde harika olabileceğini düşünüyorum çünkü kokusu mükemmel.
3) Dax supergroyu seyrek kaşlarıma her akşam sürdüm ve hemen hemen 1 ay gibi bir sürede kaşlarım uzadı ve hafif gürleşti.Yani kaş uzatmak ve gürleştirmek isteyenler içinde güzel bir ürün olabileceği kanaatindeyim. (Ben asla kaşlarını aldırmamış biriydim çünkü alınacak kadar kaşım yoktu maalesef o yüzden Dax benim kaşlarımı gürleştirip daha sonra kuaförde şekil vermeme yardımcı oldu)
4) Duştan çıkıp sudan sonra kurumuş vücuduma Dax supergroyu masaj yaparak sürdüm ve inanılmaz güzel nem ve koku verdi.
5) Kışın sürekli çatlayan dudaklarınıza hiç boşuna lip balm aramaya gerek yok. Dudağınıza Dax supergroyu sürdüğünüzde uzun saatlerce nemli kalan çatlamayan dudaklara sahip oluyorsunuz. En sevdiğim blistex lip balmı dahi ezip geçtiğini söyleyebilirim benim açımdan.
6) Son olarak ellerinizi yıkayıp tırnaklarınıza Dax supergro ile masaj yaparsanız yumuşacık tırnaklarla harika bir tırnak bakımı yapmış oluyorsunuz :)))
Not: Şunlarıda söylemeden geçmek istemem. Özellikle saç,kaş,kirpik uzatma konusunda başarıya ulaşma nedenim ürünü düzenli olarak kullanmamdan dolayıdır. Malesef çoğu kadın ürünü aklına geldikçe düzensiz birkaç defa uygulayarak aman bir işe yaramıyor diyerek kenara atar fakat bu saç,kirpik,kaş uzatma işleri tamamen sabır ve düzenli kullanım gerektiren işlerdir o yüzden sabırlı olmalıyız:)))