• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dax sulphur tırnak uzatan krem

kızlar tırnaklarım çabuk uzuyo fakat çok çabuk soyuluyo kırılıyo.. uzamasına fırsat vermeden kırılıyo :( işe yararmı ?

heryere bakıyorum bu ürün yok yok yok..nettende almak istemiyorum kızlar tshop mağazalarında varmı eskişehirdeyim burdan bulurum belkiii

kızlar tırnaklarım çabuk uzuyo fakat çok çabuk soyuluyo kırılıyo.. uzamasına fırsat vermeden kırılıyo :( işe yararmı ?

işe yarayacağını düşünüyorum
turnakların kıralmaması için çok fazla suya maruz bırakmamak gerekiyo
koruyucu olarak oje sürmekte önlem

heryere bakıyorum bu ürün yok yok yok..nettende almak istemiyorum kızlar tshop mağazalarında varmı eskişehirdeyim burdan bulurum belkiii

istanbuldaki mağazasında vardı çemberlitaşta
eskişehirde de olabilir

topshopdada yok kızlar..alabileceğim başka yer varmıı bilen söylesin lütfen

Kızlar internetten alıcaksanız vimjodan sakın almayın, 1 haftadır bekliyorum ama bugün aldığım cevap stokda yok ürünü değiştirelim mi oldu, firmadan cumaya kadar cevap gelmezse bende siparişimi iptal edicem

bu kadar zormu bulunuyo bu ürün ya satılan bi dükkan falan yokmuu resmen sinir oldum

eminönündeki zazahan pasajında görmüştüm bu ürünü aylar önce. şimdi var mıdır bilmiyorum ama o pasajda bir sürü kozmetik deposu dükkanı var. illa ki birinde vardır...

merhaba bayanlar konu harika deneyimlerinizi tek tek denedim ellerim aşırı kuru tırnaklarım bakımsızdı yazdıklarınızı uyguladım önce dibinden kestim tırnaklarımı pazar dan beri vazelinleyip yattım gece sonra hergün 2-3 kere mavala nın tırnak eti yağını sürdüm dün itibariyle kalyon un renksiz güclendirici ojesini sürdüm neutrogena mavi krem cok kuru ciltler için olanı sürekli işyerinde sürüyorum.Meşur kremi vimjo dan pztsi sipariş ettim ama hala tedarik sürecinde yazıyor.Her yemekten sonra kalan limonla tırnaklarımı ovuyorum tertemiz ve saglıklı su anda ellerimde tırnaklarımda ama dax hala gelmedi çokda merak edıyorum bakalım hızlı uzayacak mı diye yine yazarım hadi bugun cok mutlu olun.

kızlar selam benim dax hala gelmedi salı sipariş ettim hala tedarik edemediler neyse neutrogena devam mavala devam kalyon devam uzama yok ama cok temızler

yazmayı unuttum tırnakbakımı yapayım derken sürdüğüm onca sey sayesinde ellerim pamuk gibi cok guzel oldu :52:

arkadaşım nerden aldın 35 gün oldu hala vimjo tedarik edecek ha buarada tırnaklarım uzadı güzelleşti kalyon ve neutrogena sayesinde :)

ben bu ürünü en az 10 parfümeriye artı olarak Eminönü'ndeki kuaför malzemesi satıcılarına sordum ama hiçbirinde yoktu.Online satış da yok artık,bir yerde gördüm sadece o da 25 liraydı.7,5 liralık ürünü 25'e satıyorlar :/
Gören duyan var mıdır yakın zamanlarda?

Back