Dax sulphur tırnak uzatan krem

Amonra

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2008
13.347
317
423
İstanbul

tırnak uzatma konusunda başarılı beğendiğim bi ürün
sertleşmiş tırnak etlerini yumuşatma konusunda da başarılı

oldum olası su ve temizlik malzemeleriyle aram çok iyidir, evlendikten sonra ise daha da haşır neşir olduk kendileriyle,

böylece hiç kırılmayan tırnaklarım kendinden geçmeye başladı, tabaka tabaka soyulup kırılıyordu fekaaattt dax'la yaklaşık 15 günde kendini toparladı, kırılmadıkları içinde eskisi gibi gayet sağlıklı uzadılar...

ben 56 gr. lık olanını 7.50 tl almıştım...

Kızlar fiyatını sorsam?Birde 1 hafta da ne kadar uzatır acaba?

ben ne kadara aldım hatırlamıyorum ama geçenlerde bi yerde 8 liraya gördüğümü hatılıyorum

evet çok güzel iyi ki var
sayesinde sağlam tırnaklarımız var

evet çok güzel iyi ki var
sayesinde sağlam tırnaklarımız var

kesinlikle
ben de nette olumlu yorumları okuyunca kullanmaya karar vermiştim, fiyatının uygunluğu nedeniyle de kullanayım ne çıkar demiştim ancak cidden beni şaşırtan bir ürün oldu... şimdi de buna dayanarak saç için olanını da kullansam mı acep diye geçirmekteyim içimden:44:

ben ankarada çoğu yere baktım bulamadım, netten sipariş verdim ama stokda yokmuş bakalım ne zaman gelicek:44:

kızlar istanbulda tshop ve süvari kozmetikte var ondan eminim
ama ben de öyle sağda solda rastlamadım hiç
netten bakmak akıllıca

daha önce başka bir toğinizde de ürün hakkında bilgi vermiştiniz.Aralık ayında okumuştum bulunduğum şehirde yok netten sipariş verdim ancak aralık ayından itibaren stokta yok. Diğer önerdiklerinizin hemen hemen hepsini aldım tek bu yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…