Canım o dax ı salla gitsin sen şampuanının içine çam terebenti atma çam terebentini saçına masj yap banyo olmadan yarım saat önce sonra normal banyonu ol çık yalnız çam terebenti saç dökülmesini önler uzatır ama badem yağı daha çok uzatıyor ve gür yapıyor sonra moralini bozma saç mutluluktan uzar ve şampuanlar çok kimyasal ürün barındırıyor bana güven içine çok az su katıp çalkala azaltmış olursun bir de çok gerekmedikçe banyo olma yıpratır sıcak su saça zararlıdır ılık su ile yıka sonra saçına kibar davran önüne geleni sürme saçın yağlanır mezuniyette kafanda kepekle gezersin acele de etme 5 ay da uzar inş. ben sana yardım ederim saçını yıkama isteği duyduğunda hemen şampuana sarılma mayıs ayında papatya toplayıp 1hafta kurutup kaynatıp saçına dökebilirsin saçını besler ve uzatır yağmur suyu da saçlarını uzatır saçını sürekli ör veya topuz yap saçlarını çok sıkı bağlama :)Merhaba arkadaşlar. Bir iki gün önce kuaförün azizliğine uğradım ve güzelim saçlarım gitti5 ay gibi bi sürede mümkün olduğunca uzatmam lazım mezuniyet için. Sinameki kürüne başlamayı düşünüyorum ama dax daha hızlı uzatıyo diyorlar. Hangisinden daha çabuk verim alabilirim? Ve daxla saç uzatma nasıl yapılıyor, daxı nereden alabilirim, fiyatı falan nedir?
Bir de dax ya da sinamekiyi uygularken mayalı sütü içsem, şampuanıma da çam terebendi atsam hepsi aynı anda problem yaratır mı?
Yardımcı olursanız sevinirim :)
Merhaba arkadaşlar. Bir iki gün önce kuaförün azizliğine uğradım ve güzelim saçlarım gitti5 ay gibi bi sürede mümkün olduğunca uzatmam lazım mezuniyet için. Sinameki kürüne başlamayı düşünüyorum ama dax daha hızlı uzatıyo diyorlar. Hangisinden daha çabuk verim alabilirim? Ve daxla saç uzatma nasıl yapılıyor, daxı nereden alabilirim, fiyatı falan nedir?
Bir de dax ya da sinamekiyi uygularken mayalı sütü içsem, şampuanıma da çam terebendi atsam hepsi aynı anda problem yaratır mı?
Merhaba arkadaşlar. Bir iki gün önce kuaförün azizliğine uğradım ve güzelim saçlarım gitti5 ay gibi bi sürede mümkün olduğunca uzatmam lazım mezuniyet için. Sinameki kürüne başlamayı düşünüyorum ama dax daha hızlı uzatıyo diyorlar. Hangisinden daha çabuk verim alabilirim? Ve daxla saç uzatma nasıl yapılıyor, daxı nereden alabilirim, fiyatı falan nedir?
ben dax a basliycam ama sinameki de yapiyorum ya öyle bi deniycem sankii 2 hafta var bu cuma birde diger cuma sonra dinlenme dönemine giriyorum 2 hafta....dax i ozaman mi denesem acababi fikir vereniniz varmi acaba
dax ı bi türlü bulamıyorumbende sinamekide 3 gün sonra 10. kürümü yapıcam yaklaşık 10 cm uzama oldu saçımda, sonra 2 hafta ara vericem o 2 haftada dax uygulamayı planlıyorum sonra ki 1 hafta hiçbirşey yapmıycam sonra tekrar devam edicem sinamekiye. Ben sinamekyi kullanmadan önce dax kullanmıştım yaklaşık 2 ay boyunca, 10 cm e yakın bir uzama oldu. Sinameki ile dax arasındaki fark sinameki kürü yapılırken uzama gösteriyor fakat dax kullanmayı bırakıncada uzatıyor bir süre içinde. Yani dax dinlenme döneminde daha çok uzatıyor bende böyle oldu kızlar herkeste böyle olacak diye bir kural yok sadece sizi bilgilendirmek istedim =* =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?