- 18 Mayıs 2013
- 5.193
- 9.265
sorun şu ki, hepiniz banlanınca ben yanlız kalıyorum, sizi düşündüğümden değil yani
Yalnizlikta iyidir chess, burasi hep senin konularin ile dolar, baska kimse acmayacagina göre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorun şu ki, hepiniz banlanınca ben yanlız kalıyorum, sizi düşündüğümden değil yani
Ya ben iyiyim gitmem gibime geliyor.sorun şu ki, hepiniz banlanınca ben yanlız kalıyorum, sizi düşündüğümden değil yani
Yalnizlikta iyidir chess, burasi hep senin konularin ile dolar, baska kimse acmayacagina göre
Ya ben iyiyim gitmem gibime geliyor.
Yani şimdilik.
İnandığı din uyarınca bu satırların hesabı bir bir sorulur umarım her nereye gittiyse.Ali İsmail’in dövüldüğü ne malum?
“Ben de soruyorum;
“O sokaktaki MOBESE kayıtları nerede?.. Hadi, gösterin de Ali İsmail Korkmaz’ın dövülerek öldürüldüğüne inanayım?..
Ne malûm dövülerek öldürüldüğü,
Belki,
Kafasını taşlara çarpmıştır!..
Belki de
Koşarken dengesini kaybedip kafasını duvara çarpmıştır!
Ya da,
Ne bileyim, merdivenden düşmüştür!”
kimse yorum yapmadıkça sohbet muhabbet olmadıkça neyleyim
O değilde uzun zamandır kurtlu bocuklu haberler paylasmiyorsun. Chess endiseliyiz.Yalnizlikta iyidir chess, burasi hep senin konularin ile dolar, baska kimse acmayacagina göre
O değilde uzun zamandır kurtlu bocuklu haberler paylasmiyorsun. Chess endiseliyiz.
Mist zorlama beni :)Emin misin?Bak burada 14 yaşında alkol komasına giren çocuğa "çocuk" demişsin ama?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ol-komasina-girdi.891572/page-5#post-44414027
Alkol alırken "ne yaptığını biliyordu" dememişsin?14 yaşında biri alkol alınca "vah vah" ama ölünce " yolu belliydi zaten" öyle mi?
Guldurme insanı gülerken öksürük tutuyor oksurmekten altima kaciriyodum
Aa bak, _NurteN_ ile sohbet edersin.0, fena mi?
Guldurme insanı gülerken öksürük tutuyor oksurmekten altima kaciriyodum
Ben hukuktan bahsetmiyorum zaten senin söylemlerine göre konuşuyoruz burada.Mist zorlama beni :)
Bak tane tane yazıyorum...
0 -18 yaş arası her birey hukuken çocuktur...ama lakin bana göre akıl balig olduysa yaptıklarından sorumludur....akıl balig olayı kızlara ve erkeklere göre değişir...14 yaşında kimi çocuk vardır arabasıyla bisikletiyle oynar...çocuktur...
Bu berkin elvan yaşı 14 olmasına rağmen,hukuken çocuk sayılmasına rağmen BENCE çocuk falan değil...bal gibi de ne yaptığının farkında...insanların acıması da bu yüzden zaten...14 yaşındaydı...çocuktu....fiziken hukuken çocuk olabilir ama asla ama asla bi çocuk saflığında değil.... benim gözümde çocuk da değil....
O alıntıladığın nesajda insan çocuğuna neden alkol içirir ki diyorum...ben 37 yaşındayım ama annemin babamın hala çocuğuyum....18 i geçince bu benim çocuğumdu ama artık reşit o yüzden emmi oğlum mu diyecek....ikisi arasında çok fark var bilmem anlatabildim mi :)
He tamam tamamBen hukuktan bahsetmiyorum zaten senin söylemlerine göre konuşuyoruz burada.
Bak hala alkol konusundaki çocuk için "ailesi içirmiş" diyorsun.E senin fikrine göre 14 yaşında akıl balig olduysa o da ne yaptığının farkındaydı o zaman ona neden "vah vah" diye soruyorum,anlatabildim mi?
senmi karar veriyorsun kimin çocuk olup olmadığına. bu konuda otaritemisin.Mist zorlama beni :)
Bak tane tane yazıyorum...
0 -18 yaş arası her birey hukuken çocuktur...ama lakin bana göre akıl balig olduysa yaptıklarından sorumludur....akıl balig olayı kızlara ve erkeklere göre değişir...14 yaşında kimi çocuk vardır arabasıyla bisikletiyle oynar...çocuktur...
Bu berkin elvan yaşı 14 olmasına rağmen,hukuken çocuk sayılmasına rağmen BENCE çocuk falan değil...bal gibi de ne yaptığının farkında...insanların acıması da bu yüzden zaten...14 yaşındaydı...çocuktu....fiziken hukuken çocuk olabilir ama asla ama asla bi çocuk saflığında değil.... benim gözümde çocuk da değil....
O alıntıladığın nesajda insan çocuğuna neden alkol içirir ki diyorum...ben 37 yaşındayım ama annemin babamın hala çocuğuyum....18 i geçince bu benim çocuğumdu ama artık reşit o yüzden emmi oğlum mu diyecek....ikisi arasında çok fark var bilmem anlatabildim mi :)
Hicc uzulllmmmeeeee ben varriiimmmmsorun şu ki, hepiniz banlanınca ben yanlız kalıyorum, sizi düşündüğümden değil yani
Cumhurbaşkanı herhangi bir SİYASİ partiyi temsil ediyor mu
E "tamam" tabi,ideolojilerinden dolayı beslediğin kinin bir açıklaması yok çünkü.Neyse daha üzerine gitmeyeceğimHe tamam tamam