Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
+
Medine'de ölmek bir mübareklik emaresi değil.Bir sürü müşrik orada öldü ona bakarsak.
Nasıl muamele edeceğini Allah bilir tabi ama bu dünyada hakkına girdiği Ali İsmail gibi,Berkin gibi mazlumların hesabını vereceğine inanıyorum.
Ah oky ahve biz bu zihniyetle konuşuyoruz şu an. çocuk gelini savunan.çocukların evlenmesini normalleştiren..
erkek midir nedir
Ediyor mu :)
bana da ölümü normal gelmedi ya çok şüpheci oldum buaraZaten ölüm sebebiyle alakalı bir takım iddialar var ama şimdi buraya yazmayım çünkü kesinleşmiş değil.
Kabeyi tavaf ederken ölmedi ya, otel odasında 'kalp krizi' geçirmiş.
Ahahaaaachpyi ediyor:)
siyasetin içindemi evet. siyasi bir kişilikmi evet. o yüzden boşuna çırpınma
bana da ölümü normal gelmedi ya çok şüpheci oldum buara
Ahahaaaa
14 yaşındakine BENCE çocuk falan değil dememle ne kadar benzeşiyor yazdığın
Zihniyeti pisBerkinin adını da her olayda ağzınıza almayın artık yahu. Kaç yaşında, zihniyeti pis, zamanı gelmiş bir adamla, 14 yaşındaki bir çocuğun ölümünü de karşılaştırmayıverin.
Önündekini PC sandım ilk bi kaç saniye desem?
İşte 14 yaşında elinde sapan,yüzü gözü amaçsız kapatılmış birine ÇOCUK demek kadar saçmaErdogan gecen secimlerde meydanlarda akp icin oy istemedimi?
Istedi.
Bundan sonrada yok bagimsiz demek ancak komik oluyor..
Önündekini PC sandım ilk bi kaç saniye desem?
neyse neyse boşver burdaki akp tayfasıyla hiç uğraşamamBence iddialar doğru ama ortalığı karıştıran ben olmak istemiyorum. Merak eden araştırıp, öğrenebilir.
Zihniyeti pis
Zamanı gelmiş
Ben vicdansız oluyorum
Sen kahraman
Gözünü sevdiğimin siyaset topiği
Emin misin?Bak burada 14 yaşında alkol komasına giren çocuğa "çocuk" demişsin ama?Ahahaaaa
14 yaşındakine BENCE çocuk falan değil dememle ne kadar benzeşiyor yazdığın
İşte 14 yaşında elinde sapan,yüzü gözü amaçsız kapatılmış birine ÇOCUK demek kadar saçma
bu arada birileri daha okuyor. yaklaşık aynı görüşte. hazır olun:)