- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Ben ne diyorum sen ne diyorsun oky.benmi gösteriyorum. şimdi itham edilen benim sanırım. çıkar öyle bir mesajımı
Hayir sorumluluğu sana ait demiyorum. Madem bu kadar hassassin bizi yaftalamakla sucluyorsun o zaman sen de bazıları gibi sedece bir tarafi goruyorsun bu kadar basitha neden acaba. çünkü o konuda kkda yakın bir arkadaşımla aramda sorun oldu. ve onunla yazışıyordum. gözümün başka yazıları görmemesi normal değilmi sence. ayrıca bana ne o yazanlarınsorumluluğu banamı ait oldu şimdi. neyle suçluyorsunuz beni. iyicce abarttınız. nancy konusu bu konuların dışındadır. hiç açmayın o konuyu bana.
ya anlatamıyormuyum. benim tek rahatsızlığım bir çok kere alıntıladığım olivia pkk mesajıydı. benim o olay dışında yazdığım tek bir mesaj gösteremezsiniz bana o konuda.Ben ne diyorum sen ne diyorsun oky.
Tum bunlar olivianin mesajindan cikti. Bir terörist lesinin konusuna geldi lanetleme dusmanlik isteniyor siz de yapiyorsunuz dedi. Eee biz lesi lanetlerken ne anlamamiz gerekiyordu? Anlamadik sen anlat dedik geldin yaftaliyorsunuz dedin.
Ne oliviaya pkklisin dendi ne baska bi sey. Hayir parkon gayet anlasilir da yazdi neden anlamadiniz ben de onu anlamadim
eee.. daha ne istiyorsunuz sizi korumam mıı. kusura bakmayın böyle bir yetkim yok.herkes kendini savunabilirHayir sorumluluğu sana ait demiyorum. Madem bu kadar hassassin bizi yaftalamakla sucluyorsun o zaman sen de bazıları gibi sedece bir tarafi goruyorsun bu kadar basit
Yok ben Turkce anlatiyorum ama problem nerede? Bizi koruma zaten gerek yok hani objektif humanistsin ya degilsin diyorum. Daha nasil anlatayimeee.. daha ne istiyorsunuz sizi korumamı. kusura bakmayın böyle bir yetkim yok.herkes kendini savunabilir
valla kusura bakmasın kimse. nerede kime yazıp neye yazmayacağımı sizden öğrenecek değilim. kime yazıp yazmayacağımın hesabını kimse soramaz bana. noktaYok ben Turkce anlatiyorum ama problem nerede? Bizi koruma zaten gerek yok hani objektif humanistsin ya degilsin diyorum. Daha nasil anlatayim
Iste sor diyen yok. Ben karsidan nasil gorundugunu anlatiyorum. Net!valla kusura bakmasın kimse. nerede kime yazıp neye yazmayacağımı sizden öğrenecek değilim. kime yazıp yazmayacağımın hesabını kimse soramaz bana. nokta
sanırım karşıdan bakarkan objektif bakış açını bir kenara koymuşşsun. netIste sor diyen yok. Ben karsidan nasil gorundugunu anlatiyorum. Net!
Oysaki objektiflik yalniz sana has bir seydi. Unutmuşum.sanırım karşıdan bakarkan objektif bakış açını bir kenara koymuşşsun. net
ssen insanları suçlamak için bahaneler arıyorsun. sen ve bir kaç kişi.Oysaki objektiflik yalniz sana has bir seydi. Unutmuşum.
Neyse gercekten kisir döngü. Yazmıyorum artık
Aaaa ama itham ediyorsun olmadı bak simdi.ssen insanları suçlamak için bahaneler arıyorsun. sen ve bir kaç kişi.
evet kısır döngü. bu olmadı başka şeylerle gelin bana
Olivia diye etiketlemeyi unutmuşum diyerek sonra seni etiketlemisim.yercekimli karanfil , ne sorun varsa ne derdin varsa direk, acik ve net bana sor. Baska üyeleri araya katmadan.
Ben sadece " atese körükle gidilmez " diyorum. Bunlarin sorumlularin 30 senedir cözemedikleri politikacilar diyorum.
Baska bir sorun veya derdin varsa bana sor, buradayim.
Ama neymis, Davutoglu`da benim gibi düsünmesine sevindim. En azindan oda, atese körükle gidilmeyecegini anlamis.
Ölüye bunun yapılmaması gerektiğini söyleyenler de pkk sempatizanı olmuyor..
Medcezir, daha bir-iki ay önce Nancy Kürt esnafına neden saldırılıyor dediği için terörist, Pkk'lı ilan edilip konuda linç edildi. Sırf bu yüzden ben bugünkü malum konuya doğru düzgün yazamadım bile, ölüyü küfürler eşliğinde şehirde sürüklemek benim değerlerimle uyuşmuyor ama bunu bile ifade edemedim mesela. Ben O okypete veolivia nın da ortada bu örnek var olduğu için hassasiyetlerini anlayabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?