• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davutoğlu: O görüntüleri tasvip etmemiz mümkün değil

benmi gösteriyorum. şimdi itham edilen benim sanırım. çıkar öyle bir mesajımı
Ben ne diyorum sen ne diyorsun oky.
Tum bunlar olivianin mesajindan cikti. Bir terörist lesinin konusuna geldi lanetleme dusmanlik isteniyor siz de yapiyorsunuz dedi. Eee biz lesi lanetlerken ne anlamamiz gerekiyordu? Anlamadik sen anlat dedik geldin yaftaliyorsunuz dedin.

Ne oliviaya pkklisin dendi ne baska bi sey. Hayir parkon gayet anlasilir da yazdi neden anlamadiniz ben de onu anlamadim

ha neden acaba. çünkü o konuda kkda yakın bir arkadaşımla aramda sorun oldu. ve onunla yazışıyordum. gözümün başka yazıları görmemesi normal değilmi sence. ayrıca bana ne o yazanlarınsorumluluğu banamı ait oldu şimdi. neyle suçluyorsunuz beni. iyicce abarttınız. nancy konusu bu konuların dışındadır. hiç açmayın o konuyu bana.
Hayir sorumluluğu sana ait demiyorum. Madem bu kadar hassassin bizi yaftalamakla sucluyorsun o zaman sen de bazıları gibi sedece bir tarafi goruyorsun bu kadar basit

Ben ne diyorum sen ne diyorsun oky.
Tum bunlar olivianin mesajindan cikti. Bir terörist lesinin konusuna geldi lanetleme dusmanlik isteniyor siz de yapiyorsunuz dedi. Eee biz lesi lanetlerken ne anlamamiz gerekiyordu? Anlamadik sen anlat dedik geldin yaftaliyorsunuz dedin.

Ne oliviaya pkklisin dendi ne baska bi sey. Hayir parkon gayet anlasilir da yazdi neden anlamadiniz ben de onu anlamadim
ya anlatamıyormuyum. benim tek rahatsızlığım bir çok kere alıntıladığım olivia pkk mesajıydı. benim o olay dışında yazdığım tek bir mesaj gösteremezsiniz bana o konuda.

eee.. daha ne istiyorsunuz sizi korumamı. kusura bakmayın böyle bir yetkim yok.herkes kendini savunabilir
Yok ben Turkce anlatiyorum ama problem nerede? Bizi koruma zaten gerek yok hani objektif humanistsin ya degilsin diyorum. Daha nasil anlatayim

Yok ben Turkce anlatiyorum ama problem nerede? Bizi koruma zaten gerek yok hani objektif humanistsin ya degilsin diyorum. Daha nasil anlatayim
valla kusura bakmasın kimse. nerede kime yazıp neye yazmayacağımı sizden öğrenecek değilim. kime yazıp yazmayacağımın hesabını kimse soramaz bana. nokta

Arkadaşlar uzatmayın..

Olay olivia ile parkon arasında geçmiş..Olivia ötekileştirmeyin, ayrıştırmayın derken kürt halkını kastetmiş, pkk yı değil..
Sonra olaya başka bir açıdan bakmış. Terörün bitirilmemesinin arkasında olan güçler v.s..gibi..
Bu konuda kürt halkının ötekileştirildiğini düşünmüyorum. Var bir kaç kişi bunu yapan, ama bunlar bizlerden birileri değil.

Parkon da diyor ki, benim lanet yağdırdığım, ötekileştirip ayrıştırdığım kürt halkı değil, pkk..Oliviayı da tanımadığı için, ona açıkça bir soru sormuş, olivia da yanıtlamış..Daha sonra neden uzamış anlamadım.

Bazen yazarken milyon tane şey geçer aklımızdan, onları da ifade etmek isteriz bir çırpıda. Yanlış anlaşılan ifadeler olabilir.

Terörist leşine acımayanlar vicdansız, insanlıktan çıkmış falan olmuyor..Ölüye bunun yapılmaması gerektiğini söyleyenler de pkk sempatizanı olmuyor..
Bazıları aşırı milliyetçi olur, bazıları olaylara daha geniş pencereden bakar. Bu tip görüş ayrılıklarına da saygı duyamayacaksak, küçük küçük çeteler halinde dolaşalım daha iyi yani.

Benim böyle konularda milliyetçilik damarım tutuyor. Teröristin nasıl öldüğü ve ölüsüne ne yapıldığı zerre umurumda değil.
Ama Türk askerinin böyle bir görüntü vermesi umurumda, o cesedin devlete teslim edilmesi gerekirdi, bu tip bir görüntü bizim orduya yakışır bir görüntü değil.

Bu tip görüntüler Türk halkını coşturmadığı gibi, pkk itlerinin daha çok hırslanmasına sebep oluyor.

Neyse, uzatmayın artık..Şurada hepi topu bir kaç kişisiniz aynı görüşte olan..Siz de birbirinize giriyorsunuz.

_MedceziR_ _MedceziR_ evet neden uzamis anlamiyorum bende? Madem acikliga kavustu neden gelip bu konuya da o konuya ithafen yazmış? Garip seyler bunlar

Neyse neyin ne oldugu kabak gibi ortada zaten. Bosa parmak yormama gerek yok

oky herkesle tartışsın herkese laf soksun düşüncesindeyseniz orada durun.
benim rahatsızlığım sadece arkadaşımın yanlış anlaşılmasıydı.
ona yazdım.

geri kalan mesajlar beni zerre ilgilendirmez.. beni birileri çok kere yanlış anladı çoğu konularda. birinize gelipte neden beni savuunmadınız demedim. yazmayanada aa neden yazmadın. onlara laf sokmadın demedim.

sanırım karşıdan bakarkan objektif bakış açını bir kenara koymuşşsun. net
Oysaki objektiflik yalniz sana has bir seydi. Unutmuşum.

Neyse gercekten kisir döngü. Cunku ben a diyorum sen b dedin ama c yi ima ettin diyorsun.o yuzden yazmıyorum artık

ssen insanları suçlamak için bahaneler arıyorsun. sen ve bir kaç kişi.
evet kısır döngü. bu olmadı başka şeylerle gelin bana
Aaaa ama itham ediyorsun olmadı bak simdi. :KK12: Ay tamam son iyice s.d.k yarisina döndü. Okuyanlardan da ozur diliyorum:KK16:

yercekimli karanfil yercekimli karanfil , ne sorun varsa ne derdin varsa direk, acik ve net bana sor. Baska üyeleri araya katmadan.
Ben sadece " atese körükle gidilmez " diyorum. Bunlarin sorumlularin 30 senedir cözemedikleri politikacilar diyorum.
Baska bir sorun veya derdin varsa bana sor, buradayim.
Ama neymis, Davutoglu`da benim gibi düsünmesine sevindim. En azindan oda, atese körükle gidilmeyecegini anlamis.

yercekimli karanfil yercekimli karanfil , ne sorun varsa ne derdin varsa direk, acik ve net bana sor. Baska üyeleri araya katmadan.
Ben sadece " atese körükle gidilmez " diyorum. Bunlarin sorumlularin 30 senedir cözemedikleri politikacilar diyorum.
Baska bir sorun veya derdin varsa bana sor, buradayim.
Ama neymis, Davutoglu`da benim gibi düsünmesine sevindim. En azindan oda, atese körükle gidilmeyecegini anlamis.
Olivia diye etiketlemeyi unutmuşum diyerek sonra seni etiketlemisim.
Bilmem anlatabildim mi?

Seni kimse pkkli diye yaftalamamisken niye oyle yapilmis gibi davraniyorsun hala diye soracaktim ama vazgectim. Sormuyorum

Ölüye bunun yapılmaması gerektiğini söyleyenler de pkk sempatizanı olmuyor..

Medcezir, daha bir-iki ay önce Nancy Kürt esnafına neden saldırılıyor dediği için terörist, Pkk'lı ilan edilip konuda linç edildi. Sırf bu yüzden ben bugünkü malum konuya doğru düzgün yazamadım bile, ölüyü küfürler eşliğinde şehirde sürüklemek benim değerlerimle uyuşmuyor ama bunu bile ifade edemedim mesela. Ben O okypete ve olivia olivia nın da ortada bu örnek var olduğu için hassasiyetlerini anlayabiliyorum.

Ben insanların Pkk'lı olmakla itham edildiğine bizzat şahidim. Bahsettiğiniz konuyu okumadım ama geçmişten biliyorum. Bana da dediler Dilek Öcalan'a çirkinlik üzerinden vurmak doğru değil dediğim için. Olivia'ya da oky'e de Nancy'e de farklı konular üzerinden dendiğine şahidim. Yani böyle ithamlar olmuyor niye alınıyorsunuz demeyin, oluyor.

Sayın Davutoğlu hiç sıkma canını biz millet olarak çok güzel tasvip ettik. Tüm etmeyenler adına da ettik!! Sıkıntı yok devam edelim böyle!!

Medcezir, daha bir-iki ay önce Nancy Kürt esnafına neden saldırılıyor dediği için terörist, Pkk'lı ilan edilip konuda linç edildi. Sırf bu yüzden ben bugünkü malum konuya doğru düzgün yazamadım bile, ölüyü küfürler eşliğinde şehirde sürüklemek benim değerlerimle uyuşmuyor ama bunu bile ifade edemedim mesela. Ben O okypete ve olivia olivia nın da ortada bu örnek var olduğu için hassasiyetlerini anlayabiliyorum.

Hic acma nancy konusunu bosver. Acıkca pkklı ilan edildi, o ve onun gibi daha bir cok konuda.

O sekilde gittigi icin cok uzgunum.

Back
X