Davutoğlu, zırhlı aracın arkasına bağlayıp sürükleme vahşetine ilişkin "Tasvip etmemiz mümkün değildir" dedi.
eyvahki eyvahAaaaa Davutoglu beyle ayni görüsteymisiz, simdi onada Pkk sempatizani demezler Insallah !
kime bu lafın ona göre yazacağımdasu yaftalama muhabbeti bitmedi gitti. isine geldigi gibi anla sinra aaa yaftaliyor. asil sen yaftaliyor diyerek yaftaliyorsun. bi de boyle dusun
millet teror orgutu pkkyi lanetliyor ona kin guduyor. sen kalkip bu kini kurtlere gibi gosterirsen zaten yanlissin. sen gidip pkkyi lanetlemeye laf ediyosan zaten toptan yanlissin.
sizce biz lanetlerken dusman olurken kin guderken kurtlerden mi ediyoruz pkkdan mi ?
Derler birazdan buraya üşüşecekler Aman Allahım!Aaaaa Davutoglu beyle ayni görüsteymisiz, simdi onada Pkk sempatizani demezler Insallah !
kime bu lafın ona göre yazacağımda
bak depresif,şimdi bu konuya gelip burada beni bunları söyledim diye gösteremezsiniz. ben böyle bir tek şey demedim. gösterin o mesajları banaAyrıca terörist leşine acımadık diye vicdansız ve terörist ile aynı öz düşüncede olduğumuza kadar söylendi... Bir de insanlığımızı yitirmişiz onu da unutmayalım...
bak depresif,şimdi bu konuya gelip burada beni bunları söyledim diye gösteremezsiniz. ben böyle bir tek şey demedim. gösterin o mesajları bana
ee. o zaman..neden ben demediğim şeylerden suçlanıyorumYok sen söylemedin ama sen ve Olivia dan cesaret alıp söyleyenler olduğunu düşünüyorum. Bu benim düşüncem tabi...
Sen demedin ama tepki de göstermedin. O zaman sadece bi tarafin yaftalannasi muhim senin icin. Nancy buradan ayrilirken bizlere fasist ırkçılar dedi mesela. Olay oldu mu ? Hayir.bak depresif,şimdi bu konuya gelip burada beni bunları söyledim diye gösteremezsiniz. ben böyle bir tek şey demedim. gösterin o mesajları bana
ha neden acaba. çünkü o konuda kkda yakın bir arkadaşımla aramda sorun oldu. ve onunla yazışıyordum. gözümün başka yazıları görmemesi normal değilmi sence. ayrıca bana ne o yazanlarınsorumluluğu banamı ait oldu şimdi. neyle suçluyorsunuz beni. iyicce abarttınız. nancy konusu bu konuların dışındadır. hiç açmayın o konuyu bana.Sen demedin ama tepki de göstermedin. O zaman sadece bi tarafin yaftalannasi muhim senin icin. Nancy buradan ayrilirken bizlere fasist ırkçılar dedi mesela. Olay oldu mu ? Hayir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?