• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davutoğlu kanlı meydanda oy isteyen Demirtaş'ı eleştirdi

Elestirdim burdada yazdım takip eden arkadaşlar bilirler. Çözüm sürecinde takipte tutulmalıydılar diye görüşlerimi belirttim. Bugünde hesap sonuna kadar sorulmalı kökleri kurumalı diyorum. Peki sen ne diyosun?
benim dediğim çok basit.
atılan adımları vatandaş olarak ben bileceğim, en azından benim oraya gönderdiğim temsilcim bilecek. ister azınlıkta olayım, ister iktidarda olayım.
meclisten gizli bir defter olmayacak ortada. kapalı kapılar ardında yürümeyecek iş.
biz iktidarız, milletin şu kadarı bizim arkamızda muhalefete açıklamak zorunda değiliz diyerek iş yapılmayacak.
reformlar, oy endeksli o bölgeden vekil gelirse yaparız, gelmezse yapmayız denilerek değil, çağdaşlaşma, demokratikleşme amacıyla yapılacak.
kiminle ne konuşuluyor, benim temsilcim bilecek, gerektiğinde sivil toplum örgütü bilecek.
şeffaf olunacak kısaca.
kaç göç olunca aklımıza acaba başka pazarlıklar mı dönüyor kapalı kapılar ardında diye bir soru geliyor, biliyor musun?

Back