• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davutoğlu kanlı meydanda oy isteyen Demirtaş'ı eleştirdi

neye pes dedin, pardon?
eğer derdin PKK'yı destekleyenlere nasıl oy verirseniz ise PKK konusunda bu kadar hassas olmanız gözlerimi yaşartıyor, halbuki Habur'dan girerlerken kardeşlik türküleri söylüyordunuz
sen istediğin partiye oy verirsin. onlar da verir.
kimsenin hangi partiye niye oy verdiğini sorgulamadım, sorgulamam. beni ilgilendirmez de zaten.
iyi niyetliler mi farkındalar mı o da beni ilgilendirmiyor, hayatta üzüleceğim ve düşüneceğim çok şey var, onları düşünecek ne enerjim var, ne de halim.
söylediğim çok basit.
bu dediğim oldu mu?
yalan var mı?
yok.
bu arada AKP bir politika olarak terörle mücadele yolu olarak bunu seçmiş, denemiş olabilir.
lafım buna değil.
bunu bir AKP eleştirisi olarak kullanmıyorum kesinlikle.
30 yıldır savaştık, konuşalım diyerek bu işe girildi.
eleştirim buna değil.
benim eleştirim şu:
eğer HDP ya da PKK varlığına tahammülleri yoksa o zaman da olmamalıydı.
eğer şimdi bu antipatiyi geliştiriyorlarsa samimi bulmuyorum.
ya yaşadıkları ülkeden ve izlenen siyasetten bihaberler
ya çok unutkanlar.
ya da işlerine nasıl geliyorsa öyle davranıyorlar
4. bir seçeneğimiz yok.
yaptığım bir AKP eleştirisi değil, seçmen güdümü eleştirisidir.
AKP meşru bir parti, HDP meşru bir parti ve bu 2 meşru parti, meşru sınırlar içinde kalmak koşuluyla her türlü adımı atabilirler.
imzamı atıvereyim şu mesajlara:KK9::KK9:

neye pes dedin, pardon?
eğer derdin PKK'yı destekleyenlere nasıl oy verirseniz ise PKK konusunda bu kadar hassas olmanız gözlerimi yaşartıyor, halbuki Habur'dan girerlerken kardeşlik türküleri söylüyordunuz

Birde tayyip meydanlarda kuranı kürtceye cevirmişti..
Sırf oy icin unutmayalım??

Bu ulkenin ana dili Turkce asla inkar eden yok . Amaa kurtlerin de kurani kerimimizi.okumaya haklari var bilmeye haklari var . Biz de nasil arabcasini bilmeyip turkce mealini okuyorsak . Cumhurbaskaninin cevirip kurt halkina okumasinda bir sıkıntı oldugunu dusunmuyorum. Her ne amacala olursa olsun

Hım peki peki o zaman mustafa kemal atatürk Kuran'ı kerimi türkceye çevirmiş...
Neden simdiye kadar tepki oluyor bu..
Amannn efendim nasıl türkce olur dinsiz kuranı kerim arapcadır gibi lafları kullananlar vardı tayyipe neden böyle büyük tepkiler gösterilmedi..

Bu ulkenin ana dili Turkce asla inkar eden yok . Amaa kurtlerin de kurani kerimimizi.okumaya haklari var bilmeye haklari var . Biz de nasil arabcasini bilmeyip turkce mealini okuyorsak . Cumhurbaskaninin cevirip kurt halkina okumasinda bir sıkıntı oldugunu dusunmuyorum. Her ne amacala olursa olsun
cimcime
Kürtçe kuran basılır da, dağıtılır da. Lazca da basılır. Diyanet yıllarca Türkçe Kuran bastı, burada kimse neden? diye sordu mu?
ama bunun seçim meydanında reklamı yapılmaz.
neden Kürtçe kuran basıldı denmiyor, neden seçim mitinginde reklam edildi deniyor.
bir şeyi de tam olarak söylendiği gibi alın yav.

Amannn efendim nasıl türkce olur dinsiz kuranı kerim arapcadır gibi lafları kullananlar vardı tayyipe neden böyle büyük tepkiler gösterilmedi..

O konuyu en ince ayrintisina kadar inceledikten sonra sana cvbini veririm . Muslumanlarca enn ama en uygun sekli arapca seklinde okumaktir . Arabca seklinde okundunda insanin ici huzur dolar , turkcesi o hissi vermez fazla .
Arapca makamli bir kuran okumasiyla , turkce bir kurann okunmasi videosunu siz izleye durun tamam mi ? Bende atatürk e bu knuda verilen tepkileri arastirim ve konusalim bu konu uzerinde . Ama siz o dinledniz kuran tilavetlerinde . Turkcesimi.sizi daha huzura.kavusturdu , yokda orjinali mi durustce cevb vercez olur mu?

cimcime
kürtçe kuran basılır da, dağıtılır da. lazca da basılır. Diyanet yıllarca Türkçe Kuran bastı, burada kimse neden? diye sordu mu?
ama bunun seçim meydanında reklamı yapılmaz.
neden kürtçe kuran basıldı denmiyor, neden seçim mitinginde reklam edildi deniyor.
bir şeyi de tam olarak söylendiği gibi alın yav.

Ama bak bende dedim ki her ne amacla olursa olsun die sonuna belirtmistim marilyn

O konuyu en ince ayrintisina kadar inceledikten sonra sana cvbini veririm . Muslumanlarca enn ama en uygun sekli arapca seklinde okumaktir . Arabca seklinde okundunda insanin ici huzur dolar , turkcesi o hissi vermez fazla .
Arapca makamli bir kuran okumasiyla , turkce bir kurann okunmasi videosunu siz izleye durun tamam mi ? Bende atatürk e bu knuda verilen tepkileri arastirim ve konusalim bu konu uzerinde . Ama siz o dinledniz kuran tilavetlerinde . Turkcesimi.sizi daha huzura.kavusturdu , yokda orjinali mi durustce cevb vercez olur mu?

Cimcime arapım aslen türk degilim kuranı kerim tabiki arapca...

Cimcime arapım aslen türk degilim kuranı kerim tabiki arapca...

Bak okuduk kaynak a haber degil.onu bastan soyleyim buyrun
http://www.sozcu.com.tr/mobil/home/detay?post_id=821362&cat_id=1
mitingde.onu soyleme amaci hdp nin diyaneti kaldiracaz demesiymis . Ve erdogan diyorki diyaneti kapatacaz diyenler biliyor muki diyanet kurtce kurani kerim basti . Bak bn bu haberi yanlis biliyormusum . Bu haberde okudugunu gostermiyor . Sadece tanittigini gösteriyor bunda ne var . Aman.neyse.konu dine geldi din de yasak siyasette. Banlanmak.istemiyorum.

mitingde.onu soyleme amaci hdp nin diyaneti kaldiracaz demesiymis . Ve erdogan diyorki diyaneti kapatacaz diyenler biliyor muki diyanet kurtce kurani kerim basti . Bak bn bu haberi yanlis biliyormusum . Bu haberde okudugunu gostermiyor . Sadece tanittigini gösteriyor bunda ne var . Aman.neyse.konu dine geldi din de yasak siyasette. Banlanmak.istemiyorum.

Bunu miting alanında yaptı seçime yakın..
Kürtçe kuranı Kerim göstererek resmen oy istedi kürtlerden...
Allah aşkına göz var nizam var...
Diyaneti söyleyecekse bunu başka bir zamanda söyleyebilirdi..

Birde tayyip meydanlarda kuranı kürtceye cevirmişti..
Sırf oy icin unutmayalım??
Aaaaa vallahi unutmustum, Dogru yaaaaaaa :KK57: sahi kürtlerin oyunu almak icin yapmisti degilmi ?

Niye kimse tepkisini göstermiyorki cok ilginc :KK57::KK58:

Back