Davutoğlu: Ankara saldırısının faili YPG mensubu Salih Necar; 9 kişi gözaltına alındı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
http://www.grihat.com.tr/davutoglu-...alih-necar-9-kisi-gozaltina-alindi-37748h.htm

Davutoğlu: Ankara saldırısının faili YPG mensubu Salih Necar; 9 kişi gözaltına alındı
18.02.2016 10:39

Başbakan Ahmet Davutoğlu, dünkü Ankara katliamının failinin Suriye asıllı bir YPG'li olduğunu söyledi.

Genelkurmay ziyaretinin ardından açıklama yapan Davutoğlu saldırıyla ilgili 9 kişi gözaltına alındığını belirtti

Davutoğlu'nun açıklamasından satır başları şöyle:

"Son dönemde yine Ankara'da ve İstanbul'da olan ve dün de yüreğimizi yakan terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet dililyorum. Bu nedenle bugün Genelkurmay'a taziye ziyaretinde bulundum. Saldırıyı Suriye'den sızan YPG mensubu Salih Necar düzenlemiştir. Olayla ilgili 9 kişi gözaltına alındı.

Türkiye, zor bir coğrafyadadır. Yanıbaşımızda Suriye ve Irak. Birçok ülkede merkezi otorite ortadan kaybolmuştur. Bunun getirdiği riskle uğraşıyoruz. Emniyet güçlerimiz Türkiye'nin sınırlarını korumak için bütün tedbirleri almaktadır. Ama şu ana kadar terör saldırıları özgüvenimizi sarsamamıştır, sarsamayacaktır da. Dün terör saldırısı Meclis'e çok yakın bir yerde gerçekleşmesine rağmen Meclis'in çalışmalarını sürdürmüş olması takdire şayan bir harekettir. Bu çerçevede Meclis'in açık tutulmasını sağlayan tüm siyasi partilere teşekkür ediyorum. İşte özlediğimiz tablo budur.

Ayrıntılar geliyor...

Ya nolursun sus konuşma. Konuşmadığın zaman daha bir arif gibi oluyorsun. Konuşunca saçmalamakta sınır tanımıyorsun. Biz bunaldık artık, sizi ve zırvalıklarınızı dinlemekten.
Bu ismi veriyorsun madem ve biliyordunuz bu adamın şüpheli durumda olduğunu içeri çekmek için ne bekliyordunuz?
Mantıklı tek açıklamanız olsun artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…