- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
- 398
Üç harfliler fena canım ona laf yok.El-nusra dhkp-c falan da var değişiklik yapan. Ama o üç harfliler yok mu o üç harflileeer....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üç harfliler fena canım ona laf yok.El-nusra dhkp-c falan da var değişiklik yapan. Ama o üç harfliler yok mu o üç harflileeer....
Devletin açıkladığına inanmayan gözler , TAK açıklayınca sorgusuz sualsiz , he bak onlar yapmış mı diyor ?
Üstlenilmeyen terör saldırılarını , biz yaptık der zaman zaman kıçı kırık örgütler . Amaç isim duyurmak .
Ha bir de itibarsızlaştırma var tabii . Devlet Salih dedi , bilemedi algısı .
Yazık .
Devletle kasdettigin Davutoglu mu? Onlar halka durmadan yalan soyleyerek kendilerine yaptilar ne yaptilarsa.. Artik insanlar sozlerine itibar etmiyorsa suclusu kim?Devletin açıkladığına inanmayan gözler , TAK açıklayınca sorgusuz sualsiz , he bak onlar yapmış mı diyor ?
Üstlenilmeyen terör saldırılarını , biz yaptık der zaman zaman kıçı kırık örgütler . Amaç isim duyurmak .
Ha bir de itibarsızlaştırma var tabii . Devlet Salih dedi , bilemedi algısı .
Yazık .
Devletin açıkladığında milyon tane çekişki olduğu için taaa en baştan inanmamış olabilir miyiz?
Ha tak'ın açıklamasına %100 inanıyor muyum, hayır... İşin içinde başka şeyler var bence. Bir oyunlar dönüyor ve biz yine bize dayatılan saçma sapan şeylere inanmak zorunda bırakılıyoruz.
Devletle kasdettigin Davutoglu mu? Onlar halka durmadan yalan soyleyerek kendilerine yaptilar ne yaptilarsa.. Artik insanlar sozlerine itibar etmiyorsa suclusu kim?
Niye TAK'a inamaktan daha inandirici olsun Davutogluna inanmak yav? Seninkiler bu isten sabikali, ama daha TAKin yalanlarini yakalamadik.. Hele bir onlarin da yalanlari ortaya cikmaya baslasin hele, dusunuruz hangisi daha inandirici diye..Çelişki dediklerinden biri de okudum ki , parmak izi bulma meselesi .
Bu konuda okuduğum (olaydan önce yazılmış) olay yeri inceleme, patlama , kundaklama bilir kişi yazıları 927 C derecede dahi parmak izi yağının kaybolmadığını ve kimlik tespitinin mümkün olduğunu kanıtlar nitelikte .
Bu sebeple TAK MAK hikaye . Çelişki denilenlerde düşen için itibarsızlaştırma denemeleri.
TAK a inanmaktan daha akıllıca olduğu kesin Davutoğluna inanmak.
Evrakaaa nidaları ile açık aramaktan yorulunsa , ne güzel olacak.
Dip not : Önünüze sunulanı iliğine kadar sorgulayın , ama burda hazır sorgulanmışı var diye , hiç araştırmadan , muhalif yazarların ya da sosyal medya teröristlerinin bilgilerine itibar etmek ve bunları sırf düşüncenizle bağdaş ya da Erdoğan karalıyor diye doğru kabul etmenin adı sorgulamak değil . Bilin istedim.
Niye TAK'a inamaktan daha inandirici olsun Davutogluna inanmak yav? Seninkiler bu isten sabikali, ama daha TAKin yalanlarini yakalamadik.. Hele bir onlarin da yalanlari ortaya cikmaya baslasin hele, dusunuruz hangisi daha inandirici diye..
Valla Aus, seninkiler bu konuda mimli. Rusya bile bagiriyordu yav "Turkiye yalan soyluyor" diye..Onlar da anlamis bak.. Daha once hic bir ulkenin digerine "yalan soyluyor" diye bagirdigini duymamistim, gulmekten altima isedim.Senin tercihindir , fikrine değil ama bu fikre sahip olma hakkına saygı duyarım .
Benim için herhangi bir suç/terör örgütü , Devlet erki ile mukayese edilmeyecek güvensizliktedir .
Valla Aus, seninkiler bu konuda mimli. Rusya bile bagiriyordu yav "Turkiye yalan soyluyor" diye..Onlar da anlamis bak.. Daha once hic bir ulkenin digerine "yalan soyluyor" diye bagirdigini duymamistim, gulmekten altima isedim.
http://www.mynet.com/haber/dunya/rusya-turkiye-yalan-soyluyor-2320051-1
Isin kotusu de ne biliyor musun? Herkesin yalani bunlar gibi, yani peynir ekmek gibi kullandigina inanman, yalani normalize edip herkesten de aynisini beklemen.. Bu adamlar teror orgutu, isleri teror yapmak zaten, yalan atmak degil.. Herkes ayni taktigi kullanmiyor yani..
Onlarin da yalanini yakalayayim, dusunuruz, dedim ya..
Ort bas degil, birilerine sucu yikma cabasi desen daha yerinde olur.Rusyanın kanıtlayamadığı iddiaları ...
Bir kaç tır videosu ...
Mizansen kurulur , kim neye inanmak istiyorsa inanır .
Ha bu arada daha önce de yazdım , bazı isimsiz örgütler henüz üstlenilmemiş eylemleri , isim duyurmak adına üstlenir .
Ben TAK ı ilk kez duydum mesela .
Peki , hükümet kanadı Salih Neccar adlı bir hayali karakteri olayın faili ilan ederek , neyi ört bas etme çabasında idi ?
Çelişki dediklerinden biri de okudum ki , parmak izi bulma meselesi .
Bu konuda okuduğum (olaydan önce yazılmış) olay yeri inceleme, patlama , kundaklama bilir kişi yazıları 927 C derecede dahi parmak izi yağının kaybolmadığını ve kimlik tespitinin mümkün olduğunu kanıtlar nitelikte .
Bu sebeple TAK MAK hikaye . Çelişki denilenlerde düşen için itibarsızlaştırma denemeleri.
TAK a inanmaktan daha akıllıca olduğu kesin Davutoğluna inanmak.
Evrakaaa nidaları ile açık aramaktan yorulunsa , ne güzel olacak.
Dip not : Önünüze sunulanı iliğine kadar sorgulayın , ama burda hazır sorgulanmışı var diye , hiç araştırmadan , muhalif yazarların ya da sosyal medya teröristlerinin bilgilerine itibar etmek ve bunları sırf düşüncenizle bağdaş ya da Erdoğan karalıyor diye doğru kabul etmenin adı sorgulamak değil . Bilin istedim.
Ort bas degil, birilerine sucu yikma cabasi desen daha yerinde olur.
O okuduğunu paylaşabilir misin? Ben bulamadım.
Sen hiç yanmış insan gördün mü aus? Yanmış kömür olmuş bir insan... Ben gördüm. Adam gözümün önünde yandı. Öyle dokuzyüz derecelerde dakikalarca da değil. Elindeki yakıt bidonunun alev almasıyla toplasan 30 saniye yandı. Söndürdüğümüzde kömür olmuş haldeydi. İş kazasıydı ve kalbi orda durdu. Kalp masajı yapılırken yanan kaburgaları kırıldı gözümün önünde. Üç gün yaşadı sonra kaybettik, allah rahmet eylesin. Hala gözümün önünden gitmez. O manzarayı gördükten sonra kimse bilmemkaç derecede etrafındaki araçların bile eridiği bir sıcaklıkta parmak izinin bozulmadığına beni inandıramaz kusura bakma. Akıl mantık meselesi... Hadi parmak izi kalmış desek kimlik nasıl oldu da sağlam kaldı. Hem bir intihar bombacısı intihar eylemine giderken ne zamandan beri üzerinde kimlik taşır oldu? Her açıdan falsolu.
Yanınca parmak izi bozulmuyorsa gelişmiş ülkeler dediğimiz kesim neden diş kaydı tutuyor? Yanan bedenleri parmak izinden tespit etmek varken neden diş kaydından tespit etmekle uğraşıyor. Manyak mı bu insanlar kendilerine eziyet ediyorlar?
Hepsini geçelim pyd türkiyede eylem düzenleyerek ne gibi bir kazanç elde edebilir?
Evet, aynen oyle.. Tabi ben bu palavraya inanmiyorum. Diger konuda sinirlarimizin haritasini verdim, aciklamasiyla. Ayrica bir sonraki sayfada Davutoglunun PYDden koridoru acma istegi ile ilgili talebini de.. Isyancilarla arasindaki koridor yani.. Haritadan birazcik anlayan ve de Turkce bilip Davutoglunun talebini okuyan herkes ne ugruna savasa girmek istedigimizi anlayabilir..Neden ?
Amaç ne ?
YPG/PYD ile mevzisi ilerlemiş savaş için bahane bulmak mı ?
O okuduğunu paylaşabilir misin? Ben bulamadım.
Hafta sonlarını genelde foruma girmem ama unutmadan göndermek istedim , gece müsait değildim .
http://www.adlibilimler.net/content/yangın-ve-kundaklama-olaylarında-parmak-izi-incelemesi
Kaynağı yukarıdaki link olan yazının devamı ; burada sıcaklık dereceleri var .
http://ramazanguclu.com.tr/yangin-ve-kundaklama-olaylarinda-parmak-izi-incelemesi/
http://www.saadetalkis.com/dosyalar/7573718767884642.pdf
Bazı PDF leri yükleyemedim . Olay yeri inceleme ve parmak izi ile ilgiliydi .
Ben tüm okuduklarımdan yangın , patlama olaylarında parmak izi kaybının düşünülmemesi gerektiğine , hatta ısı ile parmak izi yağının artması dolayısıyla tespitin daha kolay olabileceğine vardım .
Ha Ankara olayında durum nedir bilemem , ama asla bulunmaz diye bir durum yok . Öyle olsa idi zaten her olay yeri küle çevrilirdi.
Ooo aus sen çok yanlış anlamışsın olayı. Burda herhangi bir yüzeyde kalan parmak izinin yangın sonrası tespit edilebileceğini söylüyor. Bizimkilerin yaptığı açıklama ise adamın elinin patlamadan sağlam kurtulduğu ve parmak izinin bozulmadığı yönünde.
Canımcım seni severim, mantıklı bulurum ama bu olayda biraz mantıksız düşünüyorsun. Çok büyük bir patlama olmuş, araç 500 metre öteye fırlamış. Ortada onlarca ceset parçası var ki aileler dna testiyle yakınlarının parçalarını almak için hala bekliyor. Ama ne hikmetse bombaya en yakın bedenin parçaları onlarca parça arasından birkaç saat içinde tespit ediliyor, 158 parça toplandığı ve elinin sağlam olduğu parmak izinden de kimliğine ulaşıldığı söyleniyor. Bunları da bir tarafa bırak üzerinden 24 saat geçmeden millet dalga geçmeye başlayınca kimliği de üstündeymiş diye bir açıklama geliyor. 158 parçaya ayrılmış bir beden ve hasar görmeyen kimlik. Artı kimliğini yanında taşıyan bir intihar bombacısı. Kimdir nedir kim yapmıştır bilmem ama bu açıklamaları yapanların bişeyler karıştırdığına eminim.
Yok yanlış anlayan ben değilim sep
Sen belki bu şekilde düşünmeyenlerden olabilirsin ama "o yangından parmak izi çıkmaz, yemeyin bizi" diyen çoktu . Bu linkler o sebeple .
Senin değindiğin kısma gelince , kazada hayatını kaybedenlerin büyük çoğunluğu asker kimlikleri dolayısıyla sıcağı sıcağına tespit edildi , geri kalan yanılmıyorsam 9 sivilden biri de bombacıydı . Kopmuş parmak bulunması , kimlik tespiti vs . bunlara mucize gibi bakılması da bana mantıksız geliyor .
Üzerinden kimlik çıkma kısmını duydum sadece , bunu resmi bir makam mı açıkladı ? Eğer öyleyse bir hedef saptırma olasılığı düşünülebilir pek tabi.
Açıklamaları yapanların ne karıştırdığını bilemem ama her şeyi açıklamak zorunda olmadıklarını bilirim .
İnan bana benimde her olayla alakalı zibilyon adet komplo teorisi geçiyor zaman zaman kafamdan . Acabaları mı joker hakkım olarak çok kullanıyorum düşünürken .
Emniyet müdürlüğü açıkladı yanılmıyorsam. İki gün önce denk geldim tvde, kulaklarımla duydum yani ama şu an kaynak bulamıyorum. Aramaya devam edicem bulursam paylaşırım.
Bugün sizinkiler tak'a bağlı teröristin türkiyeye salih neccar kimliğiyle girmiş olabileceğini söylemiş. Hayırlısı bakalım ne çıkacak altından.
Tartışmalara neden olan kimlik belirsizliği, DNA testiyle netlik kazanacak.
Bu gelişmeler yaşanırken, TAK'ın açıkladığı resim ile Göç İdaresi kayıtlarında bulunan resim Ankara'da gözaltında bulunan ve eylemcinin bir süredir yanında bulunduğu anlaşılan Kudbettin O.'ya gösterildi. Ulaştığımız bilgilere göre, zanlı Kudbettin O., her iki resmin aynı kişiye, yani eylemciye ait olduğunu teşhis etti.
Sonuçta, her iki bilginin de doğru olma olasılığı yüksek. Vanlı Sönmez'in devlette hiçbir kaydı yok. Suç sicili temiz.
‘Mülteci maskesi'
Gelinen noktada, Türkiye'ye göç eden mültecilerin kayıtları çok daha büyük önem taşıyor. Çünkü, Göç İdaresi'ne bağlı birimler, kimlik beyan etmeden Türkiye'ye sığındığını belirten mültecilerin kayıtlarında, kişilerin beyan ettiği isimleri esas alıyor. Bunun dışında başka bir yöntem yok. Kaldı ki; beyan edilen yabancı uyruk kimliklerinin ne kadar gerçek olduğu da tartışılır.
DNA testlerinde eylemcinin Vanlı Abdülbaki Sönmez çıkması halinde, Sönmez'in kendisini Suriyeli Salih Neccar olarak tanıtarak Göç İdaresi'ne kaydını yaptırdığı günışığına çıkacak.