- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.507
- 1.123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...andarma-komutanligina-teror-saldirisi.907373/Izmirde de saldiri olmus galiba?
Eee Ausencia .. Nerde kalmistik? Seninkiler gene ayni numarayi yapmislar bak.. Ama ben sana demistim di mi?
Eee , nerde kalmıştık benim eski geyik topiğimdi , beklerim
Ben buna numara demem , numara yokta demem .
Adam Suriyeli çakma Neccar kimliği ile ülkeye giriş yapıyor , parmak izi veriyor . Adam Salih değil , Abdülbakiymiş . Olayda buraya kadar hemfikiriz di mi ?
Ben burada devletin bir numarasını değil , sahte kimlik tuzağına düşen iş bilmezliğini görüyorum sadece .
Ben o seninkiler dediğin tayfayı her türlü eleştiririm sen rahat ol . Başarıları da , yüze göze bulaştırdıkları da kafamda .
Sadece bunlardan sürekli komplo teorileri üretmeyecek kadar safım
Dip not : Devlet açıklayınca inanmamak için kırk takla atılıp , terör örgütüne bir demeçte inananları sorgulayan bendim o yan topikte Hala da aynı fikirdeyim . Bu münferit olay genel fikrimi değiştirmez . Ben saplantılı septisizm yaşıyor olsam , bu sadece devlete karşı olmazdı , terör örgütünü de aynı septik bakışla tartardım .
Valla hic hemfikir degiliz Aus.. Senin yaptigin da tersine komplo teorisi. Ben yalan soylemekten mimlenmis kimselerin sozune inanmam dedim, sen "ama"lar getirdin. Hala da getiriyorsun.Eee , nerde kalmıştık benim eski geyik topiğimdi , beklerim
Adam Suriyeli çakma Neccar kimliği ile ülkeye giriş yapıyor , parmak izi veriyor . Adam Salih değil , Abdülbakiymiş . Olayda buraya kadar hemfikiriz di mi ?
Ben burada devletin bir numarasını değil , sahte kimlik tuzağına düşen iş bilmezliğini görüyorum sadece .
Ben o seninkiler dediğin tayfayı her türlü eleştiririm sen rahat ol . Başarıları da , yüze göze bulaştırdıkları da kafamda .
Dip not : Devlet açıklayınca inanmamak için kırk takla atılıp , terör örgütüne bir demeçte inananları sorgulayan bendim o yan topikte Hala da aynı fikirdeyim . Bu münferit olay genel fikrimi değiştirmez . Ben saplantılı septisizm yaşıyor olsam , bu sadece devlete arşı olmazdı , terör örgütünü de aynı septik bakışla tartardım .
Kaç münferit olay yaşanması gerekiyor fikrinin değişmesi için? Kaç yalan kaç yanlış daha ortaya çıkmalı?
Valla hic hemfikir degiliz Aus.. Senin yaptigin da tersine komplo teorisi. Ben yalan soylemekten mimlenmis kimselerin sozune inanmam dedim, sen "ama"lar getirdin. Hala da getiriyorsun.
Yalancinin evi yanmis kimse inanmamis.. Bence sen de artik inanmasan iyi edersin.
Devlet yalancı terörist mi doğrucu şimdi bu düşünceyi çıkarmalıyız yazınızdan?Valla hic hemfikir degiliz Aus.. Senin yaptigin da tersine komplo teorisi. Ben yalan soylemekten mimlenmis kimselerin sozune inanmam dedim, sen "ama"lar getirdin. Hala da getiriyorsun.
Yalancinin evi yanmis kimse inanmamis.. Bence sen de artik inanmasan iyi edersin.
Yalanla yanlış arasında uçurum kadar fark var .
Devlet bu işi beceremiyor bugünde derim .
Devlet teröristten daha az inandırıcı olmaz yine de .
Devleti eleştirmek pahasına , örgüt ya da anarşi güzellemem bekleniyorsa , zibilyon münferit olay buna sebep olmaz .
Bazı şeyleri sesli düşünmemek lazım bazen .
Sen konuyu okumamissin belli.Devlet yalancı terörist mi doğrucu şimdi bu düşünceyi çıkarmalıyız yazınızdan?
Diyelim ki devlet yalancı, teröristte öyle ee o zaman doğru nerde? Buyrun paradoksa
Konuyu okudum, Günlerdir haberlerden de bir çok gazeteden de okuyor izliyorum. Siz tek kanalla yetiniyorsunuz sanırım. Bu vatandaşın sahte kimlikle giriş yaptığını bilmiyorsunuz.Sen konuyu okumamissin belli.
Alttan alta tehdit mi seziyorum sesli düşünmemek lazım derken? Anlayamadım.
Yalan ve yanlışı ayrı ayrı ele aldım zaten. Bana göre yalan sana göre yanlış...
Terör örgütü inandırıcı devlet inandırıcı değil demiyorum ben. Terör örgütü doğruyu söyledi, devlet -hadi yumuşatalım- yanıldı. Bir devletin halka açıklama olarak sunduğu bir bilgide yanılma payı olamaz. Hele ki bir terör örgütünden gelen açıklama sonrasında ay bizi kandırmışlar yine, aslında şu değilmiş buymuş deme ihtimali hiç olamaz. Araştırır, kesin sonuca ulaşır, emin olur açıklarsın. Bu şekilde devam ettiği sürece bu hükümetin benim gözümde inandırıcılığı sıfırın altında. Ben bir vatandaş olarak devletin başındaki adamların hiç bir sözüne inanamıyorum malesef. Gelip senin adın sephora deseler ondan bile şüphe duyabilirim. Beni bu duruma getiren de kendileri.
Tehdit değil , kendi düsturum o .
Kimileri evrakaaa diye açık yakalamayı maharet sayar , ben ve benim gibiler ; taraflardan biri terörist ise buldum demeyi maharet saymayız . Kimileri bu yaptığımıza koyunluk der , ben ve benim gibiler kol/yen ilişiği kurarız . Ha benim kolum hükümet değil , bu ülke . Daha önce farklı bir konuda bu aidiyet duygusunu tartıştık seninle . Sana oryantalist ya da sığ gelebilir ama ben buyum . Elimde bir süzgeç var sep , o süzgeçten emin ol mantıksız olanlar eleniyor . Ama zaman her mantıksızlığı holmes edasıyla ayyuka dökme zamanı değil bana göre .
Bu da beni hükümet yanlısı yapıyor , umrumda değil .
Şeffaf devlet fikri de çok ütopik . Bu dünya düzeninde fazla optimist . Ben kandırılmayı değil , her şeyin konuşulmasının istenmesini kabul etmiyorum.
Al sana örnek , koca Türkiye bir terörist izini bulamadı yaftası yerine , tuzağa düşüp kandırılan taraf olup itibarsızlaştılar . Daha mı iyi oldu ? Açıklama bekleyenlerin gazına gelen bir acziyet gösterdiler .
Ben zaten gazete haberini kastetmemistim, bizim bu konudaki konusmalarimizdan bahsettim, baska bir topik altinda. Onu okumus olsaydiniz bunu sorma ihtiyaci hissetmezdiniz. Zira ben bu topikte hic birsey yazmadigim icin hic birsey cikartmaniz da mumkun degil.Konuyu okudum, Günlerdir haberlerden de bir çok gazeteden de okuyor izliyorum. Siz tek kanalla yetiniyorsunuz sanırım. Bu vatandaşın sahte kimlikle giriş yaptığını bilmiyorsunuz.
Şimdi bilgimin sorgulanması bittiyse sorumu tekrar yineliyorum.
Devlet yalancı terörist mi doğrucu şimdi bu düşünceyi mi çıkarmalıyız yazınızdan?
Hımm. Kaçak oynayacağım diyorsunuz. PekiBen zaten gazete haberini kastetmemistim, bizim bu konudaki konusmalarimizdan bahsettim, baska bir topik altinda. Onu okumus olsaydiniz bunu sorma ihtiyaci hissetmezdiniz. Zira ben bu topikte hic birsey yazmadigim icin hic birsey cikartmaniz da mumkun degil.
yok, uykum var ugrasmak istemiyorum. ayni seyleri yeniden yazamicam. Adimdan bulun cikarin getirin koyun. Hem siz okuyun, hem baskalari. Cok degil, bir iki gun onceki bir topik.Hımm. Kaçak oynayacağım diyorsunuz. Peki
Eee , nerde kalmıştık benim eski geyik topiğimdi , beklerim
Dip not : Devlet açıklayınca inanmamak için kırk takla atılıp , terör örgütüne bir demeçte inananları sorgulayan bendim o yan topikte Hala da aynı fikirdeyim . Bu münferit olay genel fikrimi değiştirmez . Ben saplantılı septisizm yaşıyor olsam , bu sadece devlete karşı olmazdı , terör örgütünü de aynı septik bakışla tartardım .