Merhabalar ablalarım, 18 yaşındayım universite yks sınavı için hazırlanıyorum, 1 yıllık bir ilişkim var onu çok seviyorum, önceden ufaklı büyüklü bi takım sorunlarımız olmuştu daha sonra konular kapandı sınava çalışmalara başladık, dershaneye başladık. ikimizde farklı dershanelerdeydik pek görüşmüyorduk ayda 3 kez falan görüşüyorduk ve telefonda da pek konuşmuyorduk. anlaşmıştık pek aramayacağız sadece belirli günlere görüşeceğiz diye sebebi ise sınav için çalışıyorduk ve birbirimizi etkilemememiz gerekiyordu. daha sonra 16-17 gün önce buluştuk bana "seni çok seviyorum ileride beraber olmak istiyorum sınava kadar görüşmeyelim konuşmayalım bi nevi ara verelim birbirimiz için geleceğimiz için kendi kabuğuma çekilmem gerekiyor daha sıkı çalışmalıyım zaten aile baskısı var üzerimde çok sorumluluk var" gibi şeyler söyledi sadece doğum günülerimizde buluşacaktık durum böyle olunca bende "tamam bizim için en iyisi bu şekilde olacaksa" diye kabul ettim. ben önceden anlaşmamıza rağmen sürekli arardım görmek isterdim onu, bu konuşmadan sonra ben istisnalar dışında hiç aramadım ama o üç en fazla dört günde bir aramaya güzel güzel konuşmaya başladı aniden seni seviyorum yazmalara başladı bu durum beni çok sevindiriyor fakat sizce neden böyle olmuş olabilir? önceden kızardı bana "anlaştık neden arıyorsun" diye fakat o konuşmadan sonra ben aramayı kesince o sürekli arar oldu. neden olabilir ki? kabuğuma çekileceğim görüşmeyelim diyende kendisiydi...