davetsiz misafir mi?

tgc156

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2011
129
0
0
Ankara
iyi akşamlar kızlar...
bi kaç gündür bende inanılmaz derecede bi can sıkıntısı iştahsızlık tansiyon düşüklüğü
halsizlik el ayak titremesi vs vs vs.. açıkcası hamile olduğumdan korkuyorum...
daha evleneli 6 ay olmadı bile çocuğun çok erken olduğunu her fırsatta düşünüyordum..
dün gece eşim gece 3 suları uyandırdı ve çocuk istediğini söyledi bende buna karşı çıkmadım ama
çok erken olduğunu söyledim...
onun verdiği tepki çok canımı sıktı ben ona güvenmiyormusum iyi bi baba olmaz diye düşünüyormuşum
boşanıp ayrılmayı hevesimin kalmadığını görüyormuş vs vs vs ...
bende 4 5 gündür tuhaf bi psikolojikmidir bilmiyorum ama
bunaltı var canım bişiler istiyor yiyorum kusuyorum sonra bazen oluyo hiç bişi yemiyorum
sabahları miğde bulantım çok fazla çok sık wc ye çıkmaya başladım hatta dün eşimin bana
yemek yemek istemediğini söyledi benimde canım çok sıkıldı oturdum ağladım ama bu normal bi ağlama değildi
kendimi 21 senedir biliyorum bu şekilde hiç ağlamadım yaygarayı bastımvs vs
eşime sordum bugün hani sen biliyorsundur bişi olmadı dimi dedim o da ben anlamam deyip kestirip attı
kahkaha attı kapattık. karın ağrım da var bunlar belirti olabilir mi sizce.
dün gece uyandırdığında işimi garantiye alıyım dedi ve bidada birlikte olduk ama korunmuştu fakat hileyi yakaladım
ucu delikti kondomun kasti yapılmış bişidi bu...
eşim ısrarla sabaha kadar çocuk istediğini söyledi ama ben istemiyorum daha herşey yolunda değil
bi önceki konumdada okb olma riskimin olduğunu söylediniz sabah erkenden eczaneye gittim ertesi gün aldım içtim ama ne kadar korur
bilgim yok sizce bu belirtiler hamile olduğumun belirtilerimi ki
lütfen bişi diyin

adet tarihiniz geçti mi? gebelik testi alıp yapmadınız mı? önemli sorum bu..

diğer sorularıma gelirsem,

eşiniz, gecenin bir yarısı sizi uyandırıp çocuk istediğini neden söylüyor? işimi garantiye alayım deyip sizinle birlikte olmaya çalıştığında, neden hayır demediniz?

Son düzenleme:
Belirtiler hamilelik habercisi ama psikolojikte olabilir.Ama siz eşinizle bebek konusuna ortak karar vermemişiniz,eğer eşiniz size böyle emrivaki davranırsa kalmadıysanız bile yakında hamile kalırsınız üzgünümm

Tek başına ne güzel karar veriyor erkekler.

Çocugu bakacak olan anne, canı çıkacak akşama kadar.

Beyfendi akşam gelince kucagına alacak, iki pohpohlayacak. Sonra yine annede sorumluluk.

Annelik çok zor bi iş. Hazır olmanız gerek.O piskolojiye tam sahip oldugunuzda iyi bir anne olabilirsiniz.

Eşiniz yaptıgı çok garip birşey.Ne demek işimi garantiye alayım..

Ve sanırım hamilesiniz.Belirtiler o yönde.

adet tarihiniz geçti mi? gebelik testi alıp yapmadınız mı? önemli sorum bu..

diğer sorularıma gelirsem,

eşiniz, gecenin bir yarısı sizi uyandırıp çocuk istediğini neden söylüyor? işimi garantiye alayım deyip sizinle birlikte olmaya çalıştığında, neden hayır demediniz?

adet günüm ayın 5 inde oldum 5 gün sürdü yani 10 gün önceydi.. test yapmaya cesaretim yok ki....hayır dedim ama bi türlü ikna edemedim ki çok duygusal içime kapanık davrandığım için aklına başka şeyler geliyormuş..
yani bide 10 günde belirti olurmu ki

Tek başına ne güzel karar veriyor erkekler.

Çocugu bakacak olan anne, canı çıkacak akşama kadar.

Beyfendi akşam gelince kucagına alacak, iki pohpohlayacak. Sonra yine annede sorumluluk.

Annelik çok zor bi iş. Hazır olmanız gerek.O piskolojiye tam sahip oldugunuzda iyi bir anne olabilirsiniz.

Eşiniz yaptıgı çok garip birşey.Ne demek işimi garantiye alayım..

Ve sanırım hamilesiniz.Belirtiler o yönde.

inan o kadar kötü durumdayımki doğum esnasında ya ölürsem
hamileliği kaldırmazsam
aldatılırsam
bebeğime bakamazsam
hayırsız evlat olurda kötü arkadaşlıklar kurarsa
iyi bi gelecek sunamazsam.... çok kötü bi durum :(

bide eşim bana çocuk çocuk davranıyorsun vs gibi sözleri sarftti bi kaç kez
şimdide ikinizi birlikte büyütürüm dedi ne kaadar zoruma gitti ben nasıl çocuk doğuruyum ki...
bide akıntı fazla mı olur

inan o kadar kötü durumdayımki doğum esnasında ya ölürsem
hamileliği kaldırmazsam
aldatılırsam
bebeğime bakamazsam
hayırsız evlat olurda kötü arkadaşlıklar kurarsa
iyi bi gelecek sunamazsam.... çok kötü bi durum :(

bide eşim bana çocuk çocuk davranıyorsun vs gibi sözleri sarftti bi kaç kez
şimdide ikinizi birlikte büyütürüm dedi ne kaadar zoruma gitti ben nasıl çocuk doğuruyum ki...
bide akıntı fazla mı olur

ölüm ve aldatılma (eşine güvenmiyorsan) hamile olmasanda başına gelebilecek birşey
diğerleri için bişey diyemem kendini hazır hissetmiyorsun.
adet tarihine göre büyük ihtimalle hamile değilsin şuan ama yumurtlama döneminde olabilirsin bu belirtiler o yüzden oluşmuş olabilir. eğer bebek istemiyorsan kocanı al karşına ciddi ciddi konuş. eşine güvenmiyorsan doğum kontrol hapı kullanmanı önerebilirim.

ölüm ve aldatılma (eşine güvenmiyorsan) hamile olmasanda başına gelebilecek birşey
diğerleri için bişey diyemem kendini hazır hissetmiyorsun.
Adet tarihine göre büyük ihtimalle hamile değilsin şuan ama yumurtlama döneminde olabilirsin bu belirtiler o yüzden oluşmuş olabilir. Eğer bebek istemiyorsan kocanı al karşına ciddi ciddi konuş. Eşine güvenmiyorsan doğum kontrol hapı kullanmanı önerebilirim.

herkez eşine güveniyor ama güvendiği dağlara çok kar yağıyor bunu benim kadar sende görüyorsun...
Benimki korku endişe gelecek sıkıntısı iyi bir gelecek verebilecekmiyim onunla gerçekten ilgilene bilecekmiyim
onu gerçekten koruyabilecekmiyim vs vs bunun garantisini nasıl verebilirim ki
kimse bunlardan emin hamile kalmıyor veya dünyaya gelen çocukların hepsi garanti altında değil
bunun farkındayım ama daha yeniyiz biraz daha toparlanıp iyice herşeyden sıtkımızı sıyırdıktan onra
evet bizm evliliğimizin meyvesini alabiliriz dememiz gerekmiyormu?
Eşimle konuştum ama o da benim bu durumumu ona güvenmediğimden
ayrılmayı düşündüğümden bu şekilde davrandığımı sanıyor... Oysaki o beni yanlış değerlendirmesin diye
bi kaç kez tamam bebek sahibi olalım dedim ama içimden geçmiyor öyle birşey sırf düşünmesin diye tamam dedim...

adet günüm ayın 5 inde oldum 5 gün sürdü yani 10 gün önceydi.. test yapmaya cesaretim yok ki....hayır dedim ama bi türlü ikna edemedim ki çok duygusal içime kapanık davrandığım için aklına başka şeyler geliyormuş..

test yapmak yerine forumda topic açıp hamile olup olmadığını anlamaya çalışıyorsunuz.. anlayamadım cesaret olgusuna yüklediğiniz anlamı..

keşke hamile kalmak bu kadar kolay olsa...:31:
10. günde olduğun için (28günde adet olduğunu varsayıyorum) şuan yumurtlama evresindesin.
tabi ben farazi konuşuyorum. neler görmedikki bu forumda.
bir önceki aydan hamile kalmış bile olabilirsin.
ama standartlar dahilinde şuan hamile değilsin.
hakkında hayırlısı olsun

Şu durumda hamilelik belirtisi yaşaman için çok erken.10 gün önce reglin bitmiş.Ancak 1 ay geçicek, sonraki reglin gecikince test yapıcaksın.Ancak öyle anlarsın.Şu 10 günde kaç kere birlikte oldunuz ki, öyle hemencecik olmuyo hamilelik.Tabi istisnalar hariç.

Son düzenleme:
keşke hamile kalmak bu kadar kolay olsa...:31:
10. günde olduğun için (28günde adet olduğunu varsayıyorum) şuan yumurtlama evresindesin.
tabi ben farazi konuşuyorum. neler görmedikki bu forumda.
bir önceki aydan hamile kalmış bile olabilirsin.
ama standartlar dahilinde şuan hamile değilsin.
hakkında hayırlısı olsun

şuanda bı arkadasım reglının 8.gunu tek ılıskıde hamıle
yanı hersey bu kadar planlı gıtmıyor canım
bende tüp bebek yontemıyle hamıle kaldım banada hamıle kalmak bu kadar kolay degıldır gıbı gelıyor

şuanda bı arkadasım reglının 8.gunu tek ılıskıde hamıle
yanı hersey bu kadar planlı gıtmıyor canım
bende tüp bebek yontemıyle hamıle kaldım banada hamıle kalmak bu kadar kolay degıldır gıbı gelıyor

tabi canım orası öyle ama bende genel bir yorum olduğunu belirttim.
ahh ahh 1 kerede hamile kalanlara özeniyorum valla:14:
Allah bebeğine uzun ömür versin bu arada..:34:

Back