- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
-
Kızlarrrrr kafama bisey takilinca buraya gelmeye alıştım sanırım :-D davetiyeye fazla para vermek mantiklimi? Şöyleki annem yok diyor ne gerek var diyor zaten atılıyor uucuz bisey yaptir gec diyor ( bin tanesi 100 lira olanlar gibi ) nisanlim istedigin olsun yaptıralım diyor. Bu arada istedigim davetiye 100 adet 60 lira ve bize en az 700 - 800adet lazim. Buda 400 500 falan. Sizce aman onemli degil ver gitsin mi? Yoksa ne gerek var o parayla başka bir seyi al mi?
Bu arada evet o kendi annem:-D normalde kız anneleri o olsun bu olsun diye ister erkk tarafi yapmaz sorun falan cikar ama benimki kaynanamdan beter kaynana başıma ;-) damadina hic kiyamiyor:-D
Canlarimm vslla iste kararsızlık zor durum.hani istedigimde ole cok büyük meblağ degil. Ben ne ccok ucuz olsun ne cok pahali dedim.Bizide cok zorlamaz. Nişanlım ona her turlu butce ayırır. Ama mevzu o paranin Çöpe gidicek olmasi. Annem ne de olsa atilacak degermi diyor bende arada kaldım. Nisanlima sen sole bişeler dediğimde ben karışmam git hatunlarina sor dio:-D
ya zaten herkes düğün nerde diye bakıyor sonra sallayıp atıyor
vitrine koyanlar olsa olsa çok yakın çevren olur
karikatürlü sevimli uygun fiyata davetiyeler var
kuzenimin düğün davetiyesini beğenmiştim ben hafta sonu düğünü vardı
şimdi çekmecede duruyor öyle :))
ben evlenirken eşim ve kendimin beğendiği bir tane yaptrır çerçeveletirdim
dağıtmak içinde normal bişey kullanırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?