davetiyeye verilen para?

düğün davetiyesine verilen paraya yazık mıdır?

• evet,çöpe gidiyor zaten.

OY: 36 54,5%
  • Hayır, istedigin olsun yaptır gitsin.

OY: 30 45,5%

• Ankete Katılan
    66

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.339
448
Kızlarrrrr kafama bisey takilinca buraya gelmeye alıştım sanırım :-D davetiyeye fazla para vermek mantiklimi? Şöyleki annem yok diyor ne gerek var diyor zaten atılıyor uucuz bisey yaptir gec diyor ( bin tanesi 100 lira olanlar gibi ) nisanlim istedigin olsun yaptıralım diyor. Bu arada istedigim davetiye 100 adet 60 lira ve bize en az 700 - 800adet lazim. Buda 400 500 falan. Sizce aman onemli degil ver gitsin mi? Yoksa ne gerek var o parayla başka bir seyi al mi?

Bu arada evet o kendi annem:-D normalde kız anneleri o olsun bu olsun diye ister erkk tarafi yapmaz sorun falan cikar ama benimki kaynanamdan beter kaynana başıma ;-) damadina hic kiyamiyor:-D

vallahi çevremdeki herkes ucuz yaptır dedi dinlemedim 100 tanesini 150 liralıklardan yaptırdım nişanımda sonucta birkere olacak birşey hiçte içim acımadı düğünümede yine kaliteli güzel birsey yaptıracağım süperegom yüksek galiba elalem ne der

bakış açısına göre değişir.bende anneniz gibi düşünüyorum.
bana görede gereksiz.çünkü okudukları gibi atacaklar.
önemli olan yer,tarih belirtmek değil mi?

ama illa ki istiyorsanız yaptırın.içinizde kalmasın...

Bence gereksiz canım annen çok haklı. Çöpe gidiyo zaten. Başka bişeyini daha iyisini alırsın ona vereceğin parayla.

Annen bir bakıma haklı,kağıt parçasına çok fazla para vermek mantıksız biraz.
ki bunu söyleyen ben; çok beğendiğim biraz da (sanırım fazlaca) pahalıya kaçan davetiye seçtim evlenirken. yoksa içimde kalırdı,keşke onu seçseydim derdim kendimi biliyorum bu para sizi sıkıntıya sokacaksa eğer,daha makul bir şeylere bak derim. çok da önemli değil :)

Bence bu gibi seyler bi kere oluyoo..hatirasida buyuk sercevetip evinize asabilirsiniz artii icinde hic bi uhte kalmasin benim cok kalan vardaaa:---(

canım ben 3 yıllık evliyim. evlenirken ucuz ama şirin bir davetiye yaptırdım.daha 2 gün önce aklıma geldi. yine ve hala da diyorum ki iyi ki de ucuz yaptırmışız::) öyle ki pahalı yaptırsak içim yanardı. çünkü benimki hani şu çizgi film karakteri gibi var ya, gelinle damat evin içine giriyorlar. o davetiyeydi . açmayı beceremeyip gözümüzün önünde yırtarak açanlar bile oldu :))) ne acı düşünsene çok para verdiğimi :)

Kac liraydi bilmiyorum ama briz begendigimizi yaptirmistik. Eger durumunuz elveriyorsa yuz ile besyuz lira arasinda ciddi fark yok. Sonucta davetiye atiliyor e dugun de bitiyor. O zaman hicbirsey yapmayalim. Bence davetiye bir kiymet vermedir, cok da kotusu olmamali. Ben facebooktan mesajdan hoslanmiyorum. Dugun olacaksa guzelce basilmis bir dqvetiye olmali. Bir tanidigim da dagitmalik ayri yaptirmisti. Yuz tane de kendi begendiginden (saklamak icin) yaptirmisti. Bence hos birf hareket degil ama bunu da dusunebilirsinuz. Birf fikir.

Sanırım-ne kadarda atılacak bir kağıt olarak görsem de-gönlümün istediğini pahalı olsa da seçerdim
Mantıklı olan ekonomik davranmak ama işte insan da ömründe bir kere evleniyor ve özel bir gün o günün tüm detaylarıda özel olsun istiyor

Valla bizim tanidik bi davetiye yaptırmıştı okadar cok begendikki hala vitrinde duruyo arka tarafı, hani bazı davetiyeleri atmaya kiyamayabiliyosun ama çoğunluk atıyo tabi..maddi durumdan skntı olmayacaksa icinden geleninizi yaptirin derim, icinizde kalmasin.. he çok mu önemli bişi diil tabi ama içinde kalmamasi onemli ona göre :))

ben bi dünya para verdiğimiz davetiyeler için halen dolabın bi köşesinde bi kaç artan davetiyeyi gördükçe pişmanlık duyarım.

bize gelenleri de yırtıp stıyorum zaten ne gerek var masrafa, kalıcı eksikleri giderin

Tamamen gereksiz davetiyeye fazla para vermek. Ben ki cok sey icimde kalmistir, keske sunu da alsaydim, bunu da yapsaydim dedigim cok sey var ama belki de tek acimadigim sey davetiyemdir. Herkes yer ve zamana bakip cope atiyor. Benim cok guzel, farkli aldigim davetiyeler olmustur, atmaya kiyamamisimdir ama onlari bile attim bir zaman sonra. Cop oluyor yani, dugun bitmis, bayram bitmis bana ne milletin davetiyesinden, guzel diye duvara cerceve yapacak, ya da albume koyacak degilim ya:)

Canlarim cok tesekkur ederim fikirleriniz icin. Topluca cvp niteliginde yazayim. Nisan davetiyem 100 tanesi 120 liraydi annem icinde kalmasin dedi yaptirdi. Ama o 100 adetti sadece:-D pek icimde kalirmi bilmiorum cunku tam net değilim o yuzden size sordum. 100 lirayla 500 lira arasinda 400 lira var ki bu bnm bi aylik ev kiramm:-D banada yakin cevrene istedigin gibi kalanlara normal yaptir dediler ama asla düşünmem. Düğünüme davet ettifim herkes kiymetlidir bnm icin ayrim yapmam. Yani iste kararsızlık kararsızlık. .. bakalim hatunlarimin cogunlugu ne olacak.. nabsam birde anketmi eklesem acabaa:-D

500 lira bu devirde az para değil siz de demişsiniz bir aylık kira param bence pahalı davetiye yerine daha ucuz bir davetiye tercih edebilirsiniz,ayrı ayrı davetiye fikirini doğru bulmuyorum pahalı davetiye alanlar daha önemli misafir ucuz davetiye alanlar önemsiz misafir olmuş gibi oluyor.

canım benim babam matbaacı we inanki ben en ucuzunu yaptırıyorum öle böcekli kalpli falan da deil sade yaptırıyorum bizde de baya kalabalık yaniii 1000 tane yaptıracağım için en ucuzu olması lazım zaten milet sadece düğün nerde ona bakıyor =) gerek yok yanii yazık o paraya...

sadece 100 tane işyerine dağıtmak için güzelinden yaptırcam o kadar =)

ben çok sabit fikirliyim beğendiysem bu olsun dediysem ve durumumda elverişliyse hiç düşünmem yaptırırım...
İlerde çocuklarma torunlarıma göstericem yaa banane

Cnm bencede yazık biz 1000 tanesini 80 tl den yaptırmıstık çokta tatlıydı.Kagıt olarakta çok kaliteliydi netden ucuz davetiye yazınca cıkıyor site, fotograflı karikatürlü v.s bısuru çeşiti var.

Bence davetiye çokta mühim değil tabi ki güzel olsun ama uygun olsun illa çok değişik farklı pahalı bir şeye gerek yok hele ki evlenirken borçlar alıp başını gidiyor sonunda elbet senin davetiyende atılacak o yüzden o kadar paraya yazık dediğin gibi bir aylık kira parası.Ne davetiyeler geldi elimize en fazla 1 senesi var sonra koyduğun yere bile sığdıramıyorsun ya da koyduğun yerde unutuyorsun.

Bende annen gibi düsünüyorum. Sanki millet senin davetiyeni dolapinami koycak
Güzel diye. Aldiktan sonra hoop cöpe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…