Canim birsey sormak istiyorum . bizimde 2 farkli sehirde 2 dugun olacak. kendi memleketimde düğün sonlarina dogru kaftan giyip kina gecesi yapicaz. kina ayrica olmayacak yani. acaba seninde mi boyle oldu? davetiyen nasildi bana gosterebilirmisin her 2sinide. bende 2farkli bastirmak istiyorum cunkubizim iki şehirde iki ayrı davetiye bastırıldı, ben cimrilik yaptım buradaki 200 tanesine 185 tl verdikbiraz utanıyorum yalan değil daha iyi bir şey mi olsa acaba diye. erkek tarafı baya güzel bir şey seçmiş onlar da 300 tanesine 700 tl vermiş valla utandım, yeniden bastırsam mı falan diye geçiriyorum içimden
Canim birsey sormak istiyorum . bizimde 2 farkli sehirde 2 dugun olacak. kendi memleketimde düğün sonlarina dogru kaftan giyip kina gecesi yapicaz. kina ayrica olmayacak yani. acaba seninde mi boyle oldu? davetiyen nasildi bana gosterebilirmisin her 2sinide. bende 2farkli bastirmak istiyorum cunku
Nişan yapılmadan direkt düğün yapacağız.
Yani nişan için bir davetiye masrafımız olmadı.
Düğün için temanın 2.5 tl'lik davetiyesini beğendim ta ne zaman. Hem bağış yapmış olacağım hem de konseptini çok beğendim. Bana fiyatı normal gelmişti ama davetiyeler baya ucuzmuş. Herkese pahalı geldi. Yaklaşık 300-350 tane basılacak. Maddi olarak sıkışık olduğumuz bir dönemde çok da baskı yapmak istemiyorum ama siz ne dersiniz? 600-700 lira çok pahalı mı?
bence davetiye için 600 700 çok fazla. sıkışık bir dönemdeyiz demişsiniz, öyle olmasa yaptırın derdim çünkü temaya bağış olarak gidecek o para. ama diğer türlü o para çok. çünkü çöpe atılıyor bütün davetiyeler. ben valla en uygununu yaptırırım.
Şimdi şöyle ki ben bu davetiyeyi almasam bile yine nispeten gosterişli bir davetiye yaptirilacak. Ona da en azindan 1.5 2 lira gidecek. E o zaman temaninkini yaptirayim diye dusunuyorum. O kadar seker bi konsepti de var ki, cok begendim ☆.☆
Ben olsam boyle bi davetiyeyi cope atmam.
Masrafa ben de karsiyim, dugun bile yapmayacaktim ama mustakbel kv israr etti. Bari gelinligi kiralayim dedim, olmaz diktir kizim dedi. O derece yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?