davetiyeler tamamda ya sözleri...

fatal

Ayrica o sabreden Dervisi de hic samimi bulmuyorum
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.053
457
123
arkadaşlar davetiye modeline karar verdik sayılırda sözlerine karar veremedik heryerde aynı sözler biraz daha farklı hiç duyulmamış bişey olsun istiyorum aslında kendim yazmak isterdim daha özel olurdu ama ne yazıkki o konuda çok kabiliyetsizim bana yardımcı olursanız çok sevinirim opuyorumnanaktan...

bende sozune tam karra wermniş deilim aslında şiirden bir dortluk ii olur ama ole ona uycak bi şiirde bulamadım

valla bende şimdiden araştırıyorum çünkü çok orjinal olmasını istiyorum... hatta nişanlıma söyledim belki süpriz yapar kısa bir dörtlük yazar Şeniz

kendin kısa öz birşey yaz şekerim..dörtlüğe ne gerek var..

ya sitelere bakıyorumda hep aynı şeyler klasikleşmiş artık hepsi değişik bişey yazmak istiyorum kendimiz yazsak daha güzel olur ama ne bnm nede nişanlımın öyle bir kabiliyeti yok ne yazıkki sizin hoşunuza giden bişeyler varsa örnek olarak en azından yazarsanız çok sevinirim opuyorumnanaktan

eewt ya hep aynı hiç deişk bişi yok ...aynen walla ne ben ne de nişanlımın ole bi yetenegi yok olsada yazcam die niyetlenırsem hiç yazamam zaten :)

klasik kısa sözleri tercih ederim:)şiir tarzı bana çok acaip geliyor:)şiir sevmedigim için:)
düğün törenimizde sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız:)
bizimki böle:)Daha kısası olsa onu yazdırcaktım:)

bende sewrim şiir ) ya hep farklı bişiler olsun die şiir olsun die duusndum yada deişk bi yazı..hatta beendigim bi şiir gibi bişide wardı :) ama sonradan bi bozukluk oldugunu gordum :) we şu son iki gundurde normal klasıkleşmiş soz mu yazdırsam ki diorum :) bende amma kararsızım yaw :))

şiir hoşuna gidiyorsa içinde kalmasın yazdır cnm :)ben kendimi bildim bileli şiir sevmem ondan yani sevsem yazdırıırdım:)

şiir hoşuna gidiyorsa içinde kalmasın yazdır cnm :)ben kendimi bildim bileli şiir sevmem ondan yani sevsem yazdırıırdım:)

işte cnm bulabilsem gusel bişi yazdrcam da bulamıorum oyuzdende bu bilindık sozlerden mı yazsan ki dıorum napim bulamayınca :) davetiye sozleri die cok baktım ama yok hosuma gidende sonradan hosuma gtmıo :) ole bi sorunum war:) bende normal şiirden bi dortluk yazsam die dusundum ama onada bişi bulamadım :)

ben şöyle yazdırıdım güselim..kendimyazdım:lepi:

evleniyoruz...
siz sevdiklerimizi düğünümüze bekliyoruz..

kızlar bende aynı dertten muzdaribim ünlü şairlerin şiirlerine bakıyorum ama şiirden pek anlamam ne yalan söyleyeyim. klasik yazıların olmasını da istemiyorum. şuan araştırma içerisindeyim okuldan edebiyat öğretmeni arkadaşlardan fikir almaya karar verdim. ama sinir bozucu bir durum kararsız olmak :1no2:

ben şöyle yazdırıdım güselim..kendimyazdım:lepi:

evleniyoruz...
siz sevdiklerimizi düğünümüze bekliyoruz..

yani gusel cnm hiç uzatmaya gerek yok belkide şiirle filan bilmiorum kii :) sunuda yazan olmustu arkadasımın akrabasından :) sanırım ya son dizeydi yada bu dortlugun tamamıydı.. soner arıcanın sarksıı bu

bir ömrü bir yastıkta paylaşabilirim
iyi ve kötü günde yanında durabilirim
bu hayatın sonunu senle bitirebilirim
nedenim çok çünkü seni çok, çok seviyorum

ben de kendim uydurmuştum benim iki davetiyem oldu
ilkinde bir zamanlar ömrümüze yetecek bir aşk ararken
şimdi aşkımıza yetecek bir ömür diliyoruz.

2. de herşeye ve herkese rağmen evet!
belki binlerce kez söyledik ama en özelini zislerle paylaşmak istedik
bunda ailelere bi gönderme vardı:)
ve aile bilgileri yoktu

benimde temmuzda düğünüm var bir arkadaşım fikir olsun diye bitane davetiye getirdi bana.onda şöyle yazıyo belki fikir olur;
evleniyorlar ( ama ev kelimesini ev şeklinde yapmışlar)
soruyordunuz bize,
nezaman evleneceksiniz? diye,
evleniyoruz işte!
bekleriz sizleri ailecek düğünümüze....

Bende bir siir yazdim ama cok fazla abarti oldu galiba ya:

Yillar önce karsima sen cikmis olmasaydin eger, günes icimi hic bukadar isitmazdi, yildizlarin parlakligi senin gülüsüne benzemezdi, denizler dalgalanmaz, martilarin sesi yankilanmazdi.
Yillar önce karsima sen cikmis olmasaydin eger, soludugum hava hic bukadar tatli, hayat hic bukadar anlamli olmazdi.
Gün seninle dogdugu icin, gecenin sessizligi senin sesinle doldugu icin güzel.

Bu özel günümüzde siz degerli dostlerimizi yanimizda görmekten onur duyariz.

Neyse bende Nisanlima öylesine hediye edeyim bari siirimi opuyorumnanaktan

ben de kendim uydurmuştum benim iki davetiyem oldu
ilkinde bir zamanlar ömrümüze yetecek bir aşk ararken
şimdi aşkımıza yetecek bir ömür diliyoruz.

BİZ DE DAVETİYEMİZE BUNU YAZALIM EN ÇOK HOŞUMA GİDEN BU OLDU opuyorumnanaktan

iki iki dört eder, kazandim ben bir kayinpeder. Evleniyorum ben yakinda, gelmicem demeyin sakin ha. Gelip görün, yakismismi oglan kiza. Darisi sizin basiniza. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…