Davetiye seçemiyorum, yardım edin...

okaplan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
730
534
158
arkadaşlar şu alttaki 2 davetiye dikkatimi çekti nette gezinirken, biz nişanlımla böyle karikatürlü bişiler düşünüyoruz sevdim ben açıkçası.. sizin fikrinizi de almak istiyorum. hatta benzer davetiye örnekleri biliyorsanız paylaşın nolur, fikir verin

Son düzenleme:
ikinci diyorum cnm ben allah tamamını erdirsin

üzmek istemem ama açıkçası ben böyle karikatürlü davetiyeleri gayrı resmi buluyorum... ve hiç beğenmiyorum..

arkadaşlar gezinince bir de bunları buldum, iyice kararsız kaldım.. el yardım :S

Son düzenleme:
Ben hala ilk mesajindaki ilk davetiyeden yanayim :) Ne kadar cok bakarsan o kadar zorlanirsin secmek icin o yuzden bir iki tanesini sec sonra nisanlinla birlikte birtanesine karar verin : )

karikatürlü bir şey istiyorsan Ela Davetiye nin çeşitlerine bakabilirsin..hoş şeyler var...

Bence kararsız kalmışsın. SedefCards ın Kıvılcım koleksiyonunda hiç bir firmada göremeyeceğin yeni 2012 davetiyeler var. Sitede özel davetiye arama var, istediğin kritere göre kısa zamanda istediğin davetiye ye ulaşıyorsun, örnek: karikatürlü olsun, klasik havası olsun, fiyat aralığı şu olsun, rengi şu tonlarda olsun vs .. hemen yüzlerce davetiye arasından eleme yapabiliyorsun, üstelik bütün davetiyelerin video görüntüleri de var. Umarım beğeneceğin davetiyeyi bulursun, mutluluklar dilerim..

İlla karikatürlü istiyorsan birinci davetiye daha şık bence.
İkinci davetiye çok basit göründü gözüme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…