Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaa sanirim aradigim cevap buydu, insan kararsiz kaldiginda ne yapacagini bilmiyor buraya yazip fikir almak en iyisi, tesekkur ediyorum cevap icinSenin için onemli biri mi? Hayir. Çagirma bence. Elbise yuzunden cagirmadiya baglarsa cagirmayi unutmus gibi yap![]()
Estafurullah niye kirilayim bu elbise de straplez bu arada anlasilmamis olabilir askidan![]()
Tesekkur ederim :)uçuş uçuş ucuk pembe veya turkuaz mavısı bı sıfon elbıse daha tatlı olurdu yasına ama ıcıne bu sınmıs :)
hem abınızın dugunu hem elbıse hayırlı olsun
HahahaModelden anladım zaten straplez olduğunu
Bu sıralar abiyelerin içinde yaşantımı sürdürdüğümden![]()
![]()
![]()
![]()
Cnm illa gosterisli bi elbise istiyosan boyle by tercih edebilirsin bnmde yakinda abimin dugunu var ama o elbiseyi tercih etmem tabiki zevkler ve renklerHii yalniz dugun abimin yani biz ev sahibiyiz o yuzden abiye aldim tasli tuslu :)
Hahaa sanirim aradigim cevap buydu, insan kararsiz kaldiginda ne yapacagini bilmiyor buraya yazip fikir almak en iyisi, tesekkur ediyorum cevap icin![]()
Arkadasin doğruyu söylemiş 17 yasa göre bu elbise ağır kaçmış yaşı büyük olan insanlara göre.
Sırf düşüncesini söyledi diye ki doğru demiş düğüne cagirmamazlik olmaz.Sevgilisinide nasıl tanistiracagini o düşünsün.![]()
Ay bu gosterisli diiil ki. Hatta beniki de pek gosterisli sayilmaz diye dusunuyodum sanirim ben biraz frapanim biraz kucuk sirlar AysegulumCnm illa gosterisli bi elbise istiyosan boyle by tercih edebilirsin bnmde yakinda abimin dugunu var ama o elbiseyi tercih etmem tabiki zevkler ve renkler
Rengi cok gosterisli kiz hemen goze carpiyoAy bu gosterisli diiil ki. Hatta beniki de pek gosterisli sayilmaz diye dusunuyodum sanirim ben biraz frapanim biraz kucuk sirlar Aysegulum![]()
Cok tesekkur ederim :) hepimizin gonlunce olsun insallah :)Rengi cok gosterisli kiz hemen goze carpiyo
Neyse cnm gule gule giyin hersey gonlunce olsun![]()
Manasi su ki kiz degisti yada ben degistim. Onceden gormedigim tolore ettigim davranislari bir bir gozume batar oldu bir de yorum istemedigim halde kirici bir uslupla boyle demesine sinirlendim o da itti acikcasi. Burda tanimadigim insanlar dahi bana yorum yaparken 'kirilma ama' 'bence' diye basliyor cumlelerine. Ben bu kizi daha once pek sallamamisim acikcasi ki arkadasligimizi ilk kez gozden gecirdim ay bu ne be dedimNormalde çağırmayı düşünüyodun ama şimdi elbisene laf etti diye çağırmamazlık yapacaksan saçma olur. Böyle bir durum varsa çağır. Sormadığın halde elbisene kötü laf ettiyse bozulmuş olabilirsin ama sırf bunun yüzünden davet edeceğin bi yere davet etmemek değişik olur.
He ama sen zaten kızdan hoşlanmadığın için çağırmayı düşünmüyosan durum başka. ben insanların sevmedikleri, hoşlanmadıkları, her laflarının battığı insanlarla "arkadaş ortamı" diye görüşmelerini hiç samimi bulmuyorum. Ay ben ipleri koparamam onu da öyle kabul ettim diyosan, arkadaşlığına devam edeceksen kızı sevmediğin halde çağır. Ama sevmediğim insanlarla görüşmeyi bırakıcam artık diye düşünüyosan davet etme. Kes görüşmeyi işte. Arkadaşmış gibi en yakınının düğününe davet edip sonra kızdan hoşlanmıyorum patavatsız falan demenin manası ne yani
Manasi su ki kiz degisti yada ben degistim. Onceden gormedigim tolore ettigim davranislari bir bir gozume batar oldu bir de yorum istemedigim halde kirici bir uslupla boyle demesine sinirlendim o da itti acikcasi. Burda tanimadigim insanlar dahi bana yorum yaparken 'kirilma ama' 'bence' diye basliyor cumlelerine. Ben bu kizi daha once pek sallamamisim acikcasi ki arkadasligimizi ilk kez gozden gecirdim ay bu ne be dedim
Haklisiniz gorusmeye devam etsem cagirsam siki fiki olsam bu sefer de kendime saygisizlik yapacagim.
O yuzden agiz ucuyla soyliiip konu acilirsa da aa ne elbisesi unuttum yaa dicem sanirim
Ha bir de mesafe koyacagim ki ben zaten soguk bir insanimdir. Normal ya diye dusunur
Estafurullah tesekkur ederim yorumunuz icin :)Anladım tamam sonradan soğumuşsun :) zaten 17 yaşındayım dediğine göre bu sene lise sona başlayacaksın hazırlık falan okumadıysan. Eğer araya mesafe koymak istersen son sene daha rahat olur. Ben başından beri sen bu kızdan hoşlanmıyosun ama yine de arkadaşsın zannedip de bi sinirle yazdım o yorumu. Böyle bir durum varsa, daha yeni bi soğuma olduysa sen bilirsin ben direk köprüleri yak demek istemem. durumunu sen tart ona göre çağır ya da çağırma kızı. Çünkü bazen insan arkadaşlarından dönemlik de olsa soğuyabiliyor. Ben hiç sevmiyorsun sanarak yazdım mesajı. Yanlış bir yorum yaptıysam affola :)
Cokk mersi :)Elbisen bence de aynen arkadasinin soyledigini dusundurdu bana...zevk meselesi tabii.hayirli olsun.gule gule kullanin.
Nisanlisi degil sevgilisi, aynen oyle de iste alinacak kalbi kirilcak diye de cekiniyorumSalla geç bence kızı. Kendi yetmiyormuş gibi bir de nişanlısını getircekmiş çok mu lazım allasen.