• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

davet edilmeyen yere gidilirmi

Mevlut gibi olaylarda davet beklenmez diye dusunuyorum. O kisiyle aranizda sorun olmadigi surece. Misafirlik degil, dugun seyran degil. Bunlar olsa gidilmez derdim. Ama mevlut, cenaze vs baska. Ben de birkac mevlude davetsiz gittim, giden yakinlarimla birlikte. Mevlut sahiplerini bile tanimam, ama aklimdan bile gecmedi davetsiz oldugum. Insanlarin da hosuna gitti. Onlar icin tanimadigi halde bir kisinin daha duaya katilmasi.

Yapmayın bu özel bir yemek daveti değil. sadece belli kişilerin gideceği bir davet de değil. Mevlüt için aramış. Kadın Mevlüt hazırlıkları ile uğraşıyordur telaştan özellikle sizi de söylemek aklına gelmemiş olabilir. Insanlık hali.
Tabiki kV ile Gitmeniz gerekir benCe.

çok incelik düşünmezler diye kendin demişsin. kv ile gelir nasılsa demişlerdir ya da hiç seninde davet edilmen gerektiğini bile düşünmemişlerdir. kv ile beraber gidin bence.

Git bence ne olacak ki? Belki sizi tek bir aile gibi gorduklerinden soylememişlerdir. Allah kelamı dinliceksin sevaba da girersin

Back
X