- 25 Aralık 2014
- 1.265
- 1.616
- 133
- 37
- Konu Sahibi son mecnun
-
Gidilmez normalde,telefon açan kişinin eşinize söylemesi gerekirdi eşinize söyleyin oda gelsin diye,ama telefon açan kişi şöyle düşünmüşte olabilir son mecnun nasıl olsa kayınvalidesi ile gelir yada kayınvalidesini davet ettik onlarıda davet etmiş gibi olduk diye düşünmüşte olabilir.Kizlar biraz evvel esime bir akrabasindan tlfn geldi yarin mevlutleri varmis k.valideme ulasamamislar esime annene ulasabilirmisin yarin mevlut var demis.. Esimde bizde yarin annemlere gidecektik falan dedi kardesimi arar soylerim dedi..
Karsi taraf ya esinde gelsin falan dememis.. Neyse esim annesine ulasti oda son mecnunda gelsin birlikte gideriz demis..
Soyleki esimin akrabalari boyle inceliklere dikkat etmezler gitmesem e madem sana geldi oda gelseydi derler k.valideme.. ben biraz uzaktayimda..
Kizlar bu durumda gidilirmi sizce
Esini aramislar , soyleyebilirlerdi ..
Ama bide incelik yok diyosun yani dusunmemislerdir ..
Kaynananla iyi anlasiyosan gidebilirsin .
Kavınvalide pek tabii gelinini koluna takar heryere gider kimseninde gözüne batmaz bence:)[
Evet goze batmam ama bende ayri bir bireyim iki cift lafa bakar canim ben ince dusunurum karsi taraftanda beklerim
Çagırılmayan düğün seyyar satıcılar gider muhabbetine dönmüş sizinki ne münasebet canım telefonda sizede buyrun gelin demek çok mu incelik işi sanki telli davetiye mi istediniz
Kayınvalidenle aran iyiyse söylesene ona olmaz mı
Mevlüte davet beklenmez benim bildiğim, haberdar olmanız yeter. Gitmek istiyorsanız gidin yoksa gitmeyin.
Ev aldilar kuran okutacaklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?