• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Darphin Kullanan Var Mı?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

abercrombie

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
183
15
318
İstanbul
Kızlar merhaba, günlük cilt bakım rutininde Darphin marka ürünleri kullanan var mı? Almayı düşünüyorum ancak Türkçe forumlarda pek bir şey bulamadım. Aranızda kullanıp da memnun kalan ya da önermeyenler varsa, buradan iletebilir misiniz? Onca para verip de param yansın istemiyorum, faydalı bir marka istiyorum. Ancak Darphin oldukça pahalı ve boşa gitsin istemiyor. Cevaplayan herkese şimdiden Teşekkürler

Kızlar kimse yok mu yardımcı olabilecek ? Eczacı haftaya perşembe çağırdı o ürünlerle cilt bakımı yapacak ondan sonra alır ya da almazsın farkı görünce kendin karar ver dedi. Ben şimdi çok merak ediyorum, alsam mı almasam mı? Daha önce Dr. Murad, Avene, La Roche Posay, Bioderma aklınıza gelebilecek her markayı denedim ama bir fayda göremedim. Şimdi bir de iğneli epilasyona başladım o yüzden bitkisel içerikli bir ürün arayışı içindeydim. Eczaneye başka bir ürün bakmak için girince kadınla baya bir konuştuk, şimdi alma biraz araştır dedi. Ben de sizlere sormak istedim ama kullanan yok sanırım :S

Back