Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne anlatsak da spoiler olur bence hemen acip izleyon tek solukda biter.Bu diziyi izleyip konuyu anlatmadan dizideki mantık nedir söylicek olan var mı .Ya izlemek istedim ama konu ne etrafında dönüyor anlamadım. Biri anlatsın da izlemeye başlayayım artık eşimle
İlk iki bölüm izledim anlayamadımNe anlatsak da spoiler olur bence hemen acip izleyon tek solukda biter.
ben bu dizide 3 kere ilk bolum izleyip aman be ne ya diyip kapamistim.smonra internette bu diziyi cok ovduklerini gordum be olursa olsun kapamicam devam etcem dedim.kendime soy agaci cikardim kim kimin neyi oldugunu anladigim an dizi hayatimda izledigim en en en iyi dizi olarak yerini aldiİlk iki bölüm izledim anlayamadım
Olayin aslinda o oldugunu son iki bolumde ogreniyoruz. Basindan beri olayin kaynagi ne diye fikir uretip duruyoruz. Uc sezonu bir anda cope atacak bir yorum yapmissiniz. Soru sahibi bile spoiler istemedigini belirtmis.Bir saatçinin zaman Makinesi yapmaya çalışması sonucu paralel evrenler oluşturması ve bir mağaradaki geçitlerle sürekli olarak zaman yolculuğu yapan kişiler. Sürpriz sonlu bir dizi, hemen başla Sana tavsiyem kimin kim olduğunu anlamak için internetten bir şema çıkar. Geçmiş, şimdi, gelecekteki karakterlerin 3 halini anlamak için ben öyle yapmıştım, diziyi daha kolay anladım
Valla izleyecektim okudum. Şimdi nasıl izleyim bu diziyi ben?! Snir oldum o yoruma ve üstündeki yorumaOlayin aslinda o oldugunu son iki bolumde ogreniyoruz. Basindan beri olayin kaynagi ne diye fikir uretip duruyoruz. Uc sezonu bir anda cope atacak bir yorum yapmissiniz. Soru sahibi bile spoiler istemedigini belirtmis.
Ben izlemis olmama ragmen, hatta ucuncu sezonu bir sene bekleyerek izlemis olmama ragmen sinir oldum. Hic izlememis biri olsam izlemezdim okuduktan sonra o yorumu. Tum dizi zaten soyledigi seyi dusunup gizemi cozmeye calismak uzere.Valla izleyecektim okudum. Şimdi nasıl izleyim bu diziyi ben?! Snir oldum o yoruma
Olaylar birbirleriyle baglantili final bolumune kadar herseyi açıklayacaklar yavas yavas. Bir yil finalini dort gozle bekledik sanslisin şimdi 3 sezon da hemen önünde ara vermeden izle iyi seyirlerİlk iki bölüm izledim anlayamadım
Oscar aldığını bilmiyordum.. Çok üzüldüm şimdi ya... Yukarıdaki yorum da fena annesi kızı mızı hepsini yazmıs...Ben izlemis olmama ragmen, hatta ucuncu sezonu bir sene bekleyerek izlemis olmama ragmen sinir oldum. Hic izlememis biri olsam izlemezdim okuduktan sonra o yorumu. Tum dizi zaten soyledigi seyi dusunup gizemi cozmeye calismak uzere.
Uc sezon donen bir olay var. zamanda seyahat ediyorlar magara icindeki bir gecitten. Ama asil konu o nasil acildi, kim acti, hangi teknolojiyle ve uc sezon olay onu kapatmakla ilgili.. pat diye kimin neden ne yaptigini soylemis..
Bir film var oscar aldi. Sirf sonundaki bir gizemi eksisozlukte okudum diye izleyemiyorum. Muthis film ama acacak olsam aklima geliyor. Nasil unutacagim da izleyecegim bilmem.
bu kizi olayini ben dedim... amaaaa eyvahhh siz hemen cozdunuz gordugunuz an anlarsiniz dersiniz bu kesin bu kizin annesi diebence de siz dizi falan izlemeyinOscar aldığını bilmiyordum.. Çok üzüldüm şimdi ya... Yukarıdaki yorum da fena annesi kızı mızı hepsini yazmıs...
Yine annesi oldugunu bilmek vs cok onemli degil. Kilit noktayi soylemis.Oscar aldığını bilmiyordum.. Çok üzüldüm şimdi ya... Yukarıdaki yorum da fena annesi kızı mızı hepsini yazmıs...
Bitirmek icin izledim bende.. bas rol kiz tek mimik ve tek replikle ucuncu sezonu bitirdi.iki sezon fizik çalışır gibi not alarak izledim
3.sezon paralel evrene geçince suyunu çıkardılar dedim 2.bölüm izlemeyi bıraktım:)
evet ben de o kıza gıcık oldumBitirmek icin izledim bende.. bas rol kiz tek mimik ve tek replikle ucuncu sezonu bitirdi.
Zorlama olmus 3. Sezon cidden.
Aklı selimlerde, kafası bi milyonlarda bugunbu kizi olayini ben dedim... amaaaa eyvahhh siz hemen cozdunuz gordugunuz an anlarsiniz dersiniz bu kesin bu kizin annesi diebence de siz dizi falan izlemeyin