- 9 Haziran 2015
- 10
- 3
- 1
- Konu Sahibi kiymalibamya
-
Açıkçası kriz durumları dışında hemen tepki verebilen biri değilimdir. Çok sinirlendiğimde ya da çok üzüldüğümde resmen çenem kilitlenir. Azar faslından sonra susuyorum (ki son birkaç vakada ben de sinirlendim). Ortalık durulduğunda konuşmaya başlıyorum. Söylediğine göre bir şey yok. enns'in söylediği gibi cidden geçim derdi gibi bir durum gerebilir; insan sonuçta. Halini fark etmemiş olabilirim diye özellikle konuşuyorum. Söylediğine göre iş iyi, sıkıntı yok. Anlatıyorum, bu beni çok fazla üzüyor diye (ki halihazırda dün yine oldu ve ben bugün ruh gibi gezdim resmenBelki daha yeni, yine olduğu için şu anda böyle yazıyorumdur, bilmiyorum). O zamanlarda üzgün görünüyor. İçini çekiyor. O kadar. Sonra, başka bir zamanda yine yaşıyoruz aynı olayı.
kolay değil arkadaşım allah yardım etsin. Bizde evliligin ilk zamanları eşim öyledi. Meğerse geçim sıkıntısı, borç vs onu gergin yaptığı için öyleymiş çok sorardım bende bir derdinmi var diye yok derdi... Çıkmaza girince anlattı bana,,, Sen az daha sabret ama onada söyle üzme beni diye,,,Açıkçası kriz durumları dışında hemen tepki verebilen biri değilimdir. Çok sinirlendiğimde ya da çok üzüldüğümde resmen çenem kilitlenir. Azar faslından sonra susuyorum (ki son birkaç vakada ben de sinirlendim). Ortalık durulduğunda konuşmaya başlıyorum. Söylediğine göre bir şey yok. enns'in söylediği gibi cidden geçim derdi gibi bir durum gerebilir; insan sonuçta. Halini fark etmemiş olabilirim diye özellikle konuşuyorum. Söylediğine göre iş iyi, sıkıntı yok. Anlatıyorum, bu beni çok fazla üzüyor diye (ki halihazırda dün yine oldu ve ben bugün ruh gibi gezdim resmenBelki daha yeni, yine olduğu için şu anda böyle yazıyorumdur, bilmiyorum). O zamanlarda üzgün görünüyor. İçini çekiyor. O kadar. Sonra, başka bir zamanda yine yaşıyoruz aynı olayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?