- 7 Nisan 2014
- 596
- 17
- 38
- Konu Sahibi yesevduaet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçenlerde bi arkadasta görmüştüm kac gündür arıyorum bulamadım yırtmaclı dar uzun penye etek siyah beyaz cizgiliydi yanlış hatırlamıyorsam yada elinde bu tip olan varmı
Eki Görüntüle 1168020 bunun gibi :)
geçenlerde bi arkadasta görmüştüm kac gündür arıyorum bulamadım yırtmaclı dar uzun penye etek siyah beyaz cizgiliydi yanlış hatırlamıyorsam yada elinde bu tip olan varmı
Bunlar. Canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende var canm düz siyah düz nar çiçeği ve bitanede desenli eve geçince ucununde resmini ekliycem yandan yirtmacli penyeler:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bunlar standart mi ne kadr diyorsun fiyatını
tmm canım senden de bekliyorum fotoğraf birde beden ve fiyatı :)
Eki Görüntüle 1168788
Tam olarak ihtiyacini karsilar mi bilmiyorum canim ama elimde bu var benim 7.50 tl de fiyati var
canım teşekkür ederim ama düz dar olanalrdan istiyorum :)
Anladim canim yinede isini gorur belki diye ekledim insallah bulursun istedigini😬
bence arama şunu al sıfır ve 9.90 lacivert byaz da var syah beyaz da :) http://www.tozlugiyim.com.tr/u-cizgili_yan_yirtmacli_etek-228859.html
bence arama şunu al sıfır ve 9.90 lacivert byaz da var syah beyaz da :) http://www.tozlugiyim.com.tr/u-cizgili_yan_yirtmacli_etek-228859.html
kargoya da indirm yapmısşlar 1 tl ye de kargo geldi sayenizde temin ettim teşekkürler..
konuyu kapatabilirisniz..