dantelli nevresim takımı (piko),sim işi (maraş işi)-kadife yatak örtüsü,tığ işi-iğne oyası aryorum!

Canım özelden görüşebilirmiyiz

Elimde bu lüks yatak takimi var hic kullanilmadi 100 tl
yazmalar
igne oyali havlular
Misafir icin ozel kenarlari igne oyali mini havlular
Kutusunda nevresim takimi
Bohca icin luks seccade
Patikler ve lifler pekcok sey var elimde ama resim yuklenmiyor arayanlara watsaptan gonderebilirim

Aciklamasinda soyle yaziyor:
Tamamı % 100 el işçiliği ile türkiye de üretilmiştir. Özel fransız gipür ve brode nakış işleme kullanılmıştır. Zemin parlak monray pamuk saten kumaş tır. Birinci sınıf cam organze tül kullanılmıştır. El işçiliği ile inci ve taş işlenmiştir. Pike: 240x240 (1 adet.), çarşaf:240x250 (1 adet.), pano yastık : 60x80 (2 adet.), yastık: 2 adet

çok teşekkür ederim ilginiz için ama hazır olarak aldım ben çeyizime inşallah ihtiyacı olan başkaları görür

bunları gerçekten çok beğendim ve aklımda iğne oyalı olanları tamamladıktan sona da bunun için dönüş yapacağım size

Benimde elimde bir yatak örtüsü var ilgilenen olursa uygun fiyata elimden çıkarmak istiyorum. özelden mesaj atabilirsiniz

Havlular âdet 15tl, yelek tığ işi 20tl, tulbentler âdet 7,5tl

Kurdale nakışlı havlu işleyen arkadaşımın annesinin yaptığı iğne oyası havlu kenarları. İsterseniz bunlara uygun renklerde havlu işleyebilir.
Düşünürseniz iğne oyası havlu kenarları 30 ar tl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…