- 27 Mayıs 2014
- 1.802
- 1.198
- 133
- Konu Sahibi nisangunesi
Danteli hazır mı? el işi mi?Eki Görüntüle 1919004
Sıfır yatak örtüsü 200tl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Danteli hazır mı? el işi mi?Eki Görüntüle 1919004
Sıfır yatak örtüsü 200tl
Danteli hazır mı? el işi mi?
Canım özelden görüşebilirmiyizÖncelikle merhaba arkadaşlar.Bir çoğunuz sayesinde eksik olan çeyiz için gerekli parçalarımı toparlamış sayılırım.Fakat başlıktan da anlaşılacağı üzere bazı eksiklerim hala var.Kullanmaktan ziyade bildiğiniz gibi bazı olmazsa olmaz şeyler var bu çeyiz işinde ve onları tamamlamam gerekiyor.Şimdi sizlerden istediğim yatak örtüsü,nevresim takımı,tığ işi salon-yatak odası-mutfak takımları vs. Eminim ki elinde olup gereksiz gören,kullanmayan,değerlendirmek isteyenleriniz vardır.Bunları paylaşırsanız çok sevinirim.Ayrıca elinizde olan yine el işi ürünleri de listeleyebilirsiniz.Benim ihtiyacım olmayan şeyler olsa bile ilgilenen arkadaşlar buradan da görebilir.Şimdiden teşekkür ediyorum hepinize
çok teşekkür ederim ilginiz için ama hazır olarak aldım ben çeyizime inşallah ihtiyacı olan başkaları görürAciklamasinda soyle yaziyor:
Tamamı % 100 el işçiliği ile türkiye de üretilmiştir. Özel fransız gipür ve brode nakış işleme kullanılmıştır. Zemin parlak monray pamuk saten kumaş tır. Birinci sınıf cam organze tül kullanılmıştır. El işçiliği ile inci ve taş işlenmiştir. Pike: 240x240 (1 adet.), çarşaf:240x250 (1 adet.), pano yastık : 60x80 (2 adet.), yastık: 2 adet
şuanlık lif düşünmüyorum ama elinizde varise paylaşın isterseniz belki almak isteyen çıkarBenimde bir tanıdığım lif yapıyor satıyor ilgilenen olursa
bunları gerçekten çok beğendim ve aklımda iğne oyalı olanları tamamladıktan sona da bunun için dönüş yapacağım sizeHazır olarak bu var, bende duruyor hatta konu açacaktım bir kaç tane daha yapsın diye bekliyordum. Daha önce yaptığı iki modelin fotosuda var. Modelleri beğenirseniz istenilen renklerdde de yapabilir.
Bu modeli önceden yapmış, tekrar yaparsa bir kaç çiçek daha eklemeyi düşünüyor.
Birde bu var yakın zamanda yapıp sattığı.
Siz diğerlerini tamalayana kadar arkadaşımda örnekleri çoğaltsın o zamanbunları gerçekten çok beğendim ve aklımda iğne oyalı olanları tamamladıktan sona da bunun için dönüş yapacağım size
çok mutlu olurum tekrar görüşmek üzere inşallah hayırlı akşamlarSiz diğerlerini tamalayana kadar arkadaşımda örnekleri çoğaltsın o zaman
Fiyatii nekdarEki Görüntüle 1918795 Dantelli yatak örtüsü hiç kullanılmamış.
Öncelikle merhaba arkadaşlar.Bir çoğunuz sayesinde eksik olan çeyiz için gerekli parçalarımı toparlamış sayılırım.Fakat başlıktan da anlaşılacağı üzere bazı eksiklerim hala var.Kullanmaktan ziyade bildiğiniz gibi bazı olmazsa olmaz şeyler var bu çeyiz işinde ve onları tamamlamam gerekiyor.Şimdi sizlerden istediğim yatak örtüsü,nevresim takımı,tığ işi salon-yatak odası-mutfak takımları vs. Eminim ki elinde olup gereksiz gören,kullanmayan,değerlendirmek isteyenleriniz vardır.Bunları paylaşırsanız çok sevinirim.Ayrıca elinizde olan yine el işi ürünleri de listeleyebilirsiniz.Benim ihtiyacım olmayan şeyler olsa bile ilgilenen arkadaşlar buradan da görebilir.Şimdiden teşekkür ediyorum hepinize
Fiyatii nekdar