dantelli nevresim takımı (piko),sim işi (maraş işi)-kadife yatak örtüsü,tığ işi-iğne oyası aryorum!

nisangunesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
138
19
48
34
İstanbul
Öncelikle merhaba arkadaşlar.Bir çoğunuz sayesinde eksik olan çeyiz için gerekli parçalarımı toparlamış sayılırım.Fakat başlıktan da anlaşılacağı üzere bazı eksiklerim hala var.Kullanmaktan ziyade bildiğiniz gibi bazı olmazsa olmaz şeyler var bu çeyiz işinde ve onları tamamlamam gerekiyor.Şimdi sizlerden istediğim yatak örtüsü,nevresim takımı,tığ işi salon-yatak odası-mutfak takımları vs. Eminim ki elinde olup gereksiz gören,kullanmayan,değerlendirmek isteyenleriniz vardır.Bunları paylaşırsanız çok sevinirim.Ayrıca elinizde olan yine el işi ürünleri de listeleyebilirsiniz.Benim ihtiyacım olmayan şeyler olsa bile ilgilenen arkadaşlar buradan da görebilir.Şimdiden teşekkür ediyorum hepinize

Bir arkadaşım ihtiyaçtan kurdale işi havlu yapıp satıyor. İlgilenizseniz şuan elindekinin fotoğrafını koyuyorum.

Farklı modelleride var, istenilen renklede de yapabilir. 20 tl fiyatı. Bir kaç tane alınacak olursa toplu alım için indirimde yaparız.
Bende arkadaşım için konu açacaktım, belki faydam olur.

Tığ oyalari, dantelli havlular
Nakışlı ve dantelli mutfak takımı
Mutfak önlüğü, tepsi örtüsü
6 adet el bezi

çok teşekkür ederim öncelikle ilgilendiğiniz için.Yatak örtüsü ve mutfak takımının fiyatları nedir?İsterseniz paylaştığınız bütün eşyaların fiyatlarını yazın böylelikle merak edenler de görmüş olur.

Gerçekten çok güzelmiş.Arkadaşınızın ellerine sağlık.Başka modeller de var mı paylaşabileceğiniz?

Gerçekten çok güzelmiş.Arkadaşınızın ellerine sağlık.Başka modeller de var mı paylaşabileceğiniz?
Hazır olarak bu var, bende duruyor hatta konu açacaktım bir kaç tane daha yapsın diye bekliyordum. Daha önce yaptığı iki modelin fotosuda var. Modelleri beğenirseniz istenilen renklerdde de yapabilir.

Bu modeli önceden yapmış, tekrar yaparsa bir kaç çiçek daha eklemeyi düşünüyor.

Birde bu var yakın zamanda yapıp sattığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…