- Konu Sahibi nisangunesi
el işi mi peki?Altın rengi saten takimim var. Istersen resim atabilirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
el işi mi peki?Altın rengi saten takimim var. Istersen resim atabilirim.
Evet el isi halam yaptirmis adanada. Ama hic kullanmadim oylece duruyor.el işi mi peki?
fotoğrafını koyar mısınız rica etsem :)Evet el isi halam yaptirmis adanada. Ama hic kullanmadim oylece duruyor.
fotoğrafını koyar mısınız rica etsem :)
Merhaba renkli nakis saten uzerine islenmis yatak takimi var 2 adet yastik 1 adet yorgan kapagi ve 1 adet ayni uzunlukta bir parca daha var maras sim isi ariyorum deyince yazayim dedim marasli olarak bendeki takimi ister yorganina diktirip yatak ortusu olarak da kullanabilirsin el emegi farkli bir tarz olarak dusunursen egerÖncelikle merhaba arkadaşlar.Bir çoğunuz sayesinde eksik olan çeyiz için gerekli parçalarımı toparlamış sayılırım.Fakat başlıktan da anlaşılacağı üzere bazı eksiklerim hala var.Kullanmaktan ziyade bildiğiniz gibi bazı olmazsa olmaz şeyler var bu çeyiz işinde ve onları tamamlamam gerekiyor.Şimdi sizlerden istediğim yatak örtüsü,nevresim takımı,tığ işi salon-yatak odası-mutfak takımları vs. Eminim ki elinde olup gereksiz gören,kullanmayan,değerlendirmek isteyenleriniz vardır.Bunları paylaşırsanız çok sevinirim.Ayrıca elinizde olan yine el işi ürünleri de listeleyebilirsiniz.Benim ihtiyacım olmayan şeyler olsa bile ilgilenen arkadaşlar buradan da görebilir.Şimdiden teşekkür ediyorum hepinize
Öncelikle merhaba arkadaşlar.Bir çoğunuz sayesinde eksik olan çeyiz için gerekli parçalarımı toparlamış sayılırım.Fakat başlıktan da anlaşılacağı üzere bazı eksiklerim hala var.Kullanmaktan ziyade bildiğiniz gibi bazı olmazsa olmaz şeyler var bu çeyiz işinde ve onları tamamlamam gerekiyor.Şimdi sizlerden istediğim yatak örtüsü,nevresim takımı,tığ işi salon-yatak odası-mutfak takımları vs. Eminim ki elinde olup gereksiz gören,kullanmayan,değerlendirmek isteyenleriniz vardır.Bunları paylaşırsanız çok sevinirim.Ayrıca elinizde olan yine el işi ürünleri de listeleyebilirsiniz.Benim ihtiyacım olmayan şeyler olsa bile ilgilenen arkadaşlar buradan da görebilir.Şimdiden teşekkür ediyorum hepinize
Bu cok guzelmis fiyat ne acaba
Yok mu isteyen??
20 tl ye arkadaşım yapıyor. İstenen renk ve modelde de yapabilir düşünürseniz.Bu cok guzelmis fiyat ne acaba
Ben size bilgi verecegim cok begendim ellerinize saglik20 tl ye arkadaşım yapıyor. İstenen renk ve modelde de yapabilir düşünürseniz.
Tamam haber bekliyorum o zaman. Bu konu içerisinde de bir kaç mesajda daha önce yaptığı modeller var. Ayrıca girişimci kadınlar kulübü bölümünde de konum var arkadaşımın yağtığı her havlunun fotosunu paylaştığım.Ben size bilgi verecegim cok begendim ellerinize saglik
görsellerini koyar mısınız rica etsem ? Birde madem maraşlı buldum sorayım sırma işinden oda takımı falanda varmı elinizdeMerhaba renkli nakis saten uzerine islenmis yatak takimi var 2 adet yastik 1 adet yorgan kapagi ve 1 adet ayni uzunlukta bir parca daha var maras sim isi ariyorum deyince yazayim dedim marasli olarak bendeki takimi ister yorganina diktirip yatak ortusu olarak da kullanabilirsin el emegi farkli bir tarz olarak dusunursen eger
YeniÖncelikle merhaba arkadaşlar.Bir çoğunuz sayesinde eksik olan çeyiz için gerekli parçalarımı toparlamış sayılırım.Fakat başlıktan da anlaşılacağı üzere bazı eksiklerim hala var.Kullanmaktan ziyade bildiğiniz gibi bazı olmazsa olmaz şeyler var bu çeyiz işinde ve onları tamamlamam gerekiyor.Şimdi sizlerden istediğim yatak örtüsü,nevresim takımı,tığ işi salon-yatak odası-mutfak takımları vs. Eminim ki elinde olup gereksiz gören,kullanmayan,değerlendirmek isteyenleriniz vardır.Bunları paylaşırsanız çok sevinirim.Ayrıca elinizde olan yine el işi ürünleri de listeleyebilirsiniz.Benim ihtiyacım olmayan şeyler olsa bile ilgilenen arkadaşlar buradan da görebilir.Şimdiden teşekkür ediyorum hepinize