Dantelde çıkmayan lekeye öneri

nazlideniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
7.360
6.944
248
Merhaba,
Dantel pek sevmiyorum.Kullanacağım bir şey değil.Ama rahmetli annemin benim için yaptığı bir dantel örtüyü ara ara,annemi yad'etmek için sererim.Çay lekesi oluştu.Leke çıkarıcı da kullandım,istemeye istemeye çamaşır suyuna da bastım ama leke azalsa da çıkmadı.Önerebileceğiniz bir yöntem var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Demek ki,dantel lekelerine bir bilim kadının yeni leke çıkarıcı keşfetmesini bekleyeceğiz

Beyaz kumaş boyası ile boyayabilirsin

Yok akmaz , dantale çok fazla çözüm yok maalesef
Eski ipliklerde sentetik olmadığı için lekeleri çıkmıyor, pamuk olduğu için kalıyor leke aynı mantıkla boyayı da emiyor iplik
Çok teşekkür ederim.Bunu deneyeyeyim.Üzülüyordum hatırası var diye.

Çay dökülünce annem hemen limon kolonasıyla çitilerdi sıcağı sıcağına ama yerleşmiş çay lekesine fayda eder mi bilemedim??? aynı mantıkla alkole basmayı deneyebilirsiniz, eczaneler satıyor

kuru temızleme ıse yarar mı acaba?

Çay dökülünce annem hemen limon kolonasıyla çitilerdi sıcağı sıcağına ama yerleşmiş çay lekesine fayda eder mi bilemedim??? aynı mantıkla alkole basmayı deneyebilirsiniz, eczaneler satıyor
Çay lekesini çok sonra farkettim.Alkol işe yarar mı acaba denemek lazım.Teşekkürler

Ilk beyaz sabunla citileyin, sonra uzerine biraz aspirin uygulayin (deterjan aspirin)

Sonra islakken makineye atin normal beyazlarla yikayin. Insallah cikar...

Merhaba, beyazlar icin perwoll sivi deterjan kullanin hemen çıkar. .

Cay lekesi döküldüğü anda hemen bulasik deterjaniyla yikaninca cikiyordu ama beklemisse bilemiyorum

Benim dantelimin birinde de ruj lekesi var ne yaptiysam cikmadi pembe pembe

Ben de önerilere açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…