canm bende dantela ya rastladım sen ne düşünüyorsun araştırmaların sonucubu konu nası öne çıktı anlamadımm eylül ayında yazmışım :)) walla ben meraktan denizliden havlu seti getirttim, kullanmadım ama elleyince anlıyorsunuz bayıldım, nevresim takımlarındanda kullananlar çok memnunlar çeyizime almayı düşünüyorumm tekstil almaya başlayınca :))
Canım inan ilk nerden duyduğumu hatırlamıyorum ama iyiki duymuşum:) 200 TL fiyat normal, Ablam evlenirken TAÇ tan takım aldılar mesela onada 300 e yakın para verildi ve ablam hiç sevmiyo dokusunu beğenmedi.. Taç bazı ürünlerini bozdu gibi geliyo. Nurpak ı ilk senden duydum bende onun hakkında fikrm yok . Dantelanın nevresimlerini iş yerinden bi arkadasın annesi kullanıyormuş çok beğeniyomuş, biraz pahalı ama iyi çıkıyo demişti. Bende dediğim gibi havlularını çok sevdim. İnternetten alıp dokusunu begenmezsen iade sansında olur canım.canm bende dantela ya rastladım sen ne düşünüyorsun araştırmaların sonucu
çift kişilik bornoz, baş havluları ve hamam havlusu toplam 200 tl bambu
bir de nurpak bambu gördüm aynı ürünler 155 tl ye.
bilgin var mı bu markalar konusunda canm
sen nerden duymuştun dantelayı canm ben senden duydumda
yok canm internetle uğraşmayımCanım inan ilk nerden duyduğumu hatırlamıyorum ama iyiki duymuşum:) 200 TL fiyat normal, Ablam evlenirken TAÇ tan takım aldılar mesela onada 300 e yakın para verildi ve ablam hiç sevmiyo dokusunu beğenmedi.. Taç bazı ürünlerini bozdu gibi geliyo. Nurpak ı ilk senden duydum bende onun hakkında fikrm yok . Dantelanın nevresimlerini iş yerinden bi arkadasın annesi kullanıyormuş çok beğeniyomuş, biraz pahalı ama iyi çıkıyo demişti. Bende dediğim gibi havlularını çok sevdim. İnternetten alıp dokusunu begenmezsen iade sansında olur canım.
canım bahsettiğim marka nurpak ile ilgili şöyle bir sayfa buldumCanım inan ilk nerden duyduğumu hatırlamıyorum ama iyiki duymuşum:) 200 TL fiyat normal, Ablam evlenirken TAÇ tan takım aldılar mesela onada 300 e yakın para verildi ve ablam hiç sevmiyo dokusunu beğenmedi.. Taç bazı ürünlerini bozdu gibi geliyo. Nurpak ı ilk senden duydum bende onun hakkında fikrm yok . Dantelanın nevresimlerini iş yerinden bi arkadasın annesi kullanıyormuş çok beğeniyomuş, biraz pahalı ama iyi çıkıyo demişti. Bende dediğim gibi havlularını çok sevdim. İnternetten alıp dokusunu begenmezsen iade sansında olur canım.
canım biraz geç dönüyorum ama kusura bakmayok canm internetle uğraşmayım
ben zaten çeyiz setimi aldığım mağazada gördüm
200 tl iyi diyorsan alayım.
dokusundan da anlamıyorum ki nelere dikkt etmem gerekli acaba??
sen beğendn mi havlularını dantela nın
bambu muydu?
ha bi de bornozda bambu mu önerirsin başka şey mi??
bedeni nasıl yapıcaz ben küçük bedenim o büyük beden
merhaba, ölçüleri yazmıyomu, TAÇ ve özdilekle filan karsılastırmak lazım ölçülerini.. Buarada Chakra kısa bornozlar satıyo bayanlar içinCanim nerde gordun ist da miydin sen bu model var miydi orda yada gordun mu boyutlarini filan nasildi çok sordum ama :)
Eki Görüntüle 1753443
Malesef yazmiyo tatlim bende su havlulari var kendileriyle ask yasiyorum o yüzden bu markaya merak saldim chakrada da böyle cok sevebilecegim bi model goremedim doku olarak guzeller amamerhaba, ölçüleri yazmıyomu, TAÇ ve özdilekle filan karsılastırmak lazım ölçülerini.. Buarada Chakra kısa bornozlar satıyo bayanlar için
:)))) bendede aynı havlular var bende kendilerini çok seviyorum :)) bence bornozları al gitsin, zaten bornozlar hep büyük malesef.Malesef yazmiyo tatlim bende su havlulari var kendileriyle ask yasiyorum o yüzden bu markaya merak saldim chakrada da böyle cok sevebilecegim bi model goremedim doku olarak guzeller amaEki Görüntüle 1753729
bu marka hangisi acaba?Malesef yazmiyo tatlim bende su havlulari var kendileriyle ask yasiyorum o yüzden bu markaya merak saldim chakrada da böyle cok sevebilecegim bi model goremedim doku olarak guzeller amaEki Görüntüle 1753729
bambu kaç derecede yıkanıyor acaba?canım biraz geç dönüyorum ama kusura bakma
bana kalırsa dantelayı begenirsin, havlularını kullanmadm ama dokularını begendim. benimkiler bambu. Bambu pamuğa göre daha ince oluyo ama her daim yumuşak kalıyor. Pamugun ise bir ömrü var. atıyorum 40 yıkama sonra sertlesmeye baslıyor. tabii bi kere kurulan hemen yumuşuyo yine. Ben şu iyi bu kötü diyemem pamuk daha ucuz bambuya göre ama ben onuda seviyorum :) sadece daha az yer tutsun diye bambu alabilirim diye düşünüyorum. Buarada pamuk havlular max 30-40 derecede yıkanmalı. Yani insanlar 60 ta filan yıkıyorya daha çok bakteri üretiyo öyle halbuki. Bambunun içindede %40 pamuk var oda çok sıcakta yıkanmamalı. %100 bambu iyi su çekmez zaten içine ondan pamuk karıstırıyolar. benden bu kadar :))))
bende şaşırıyorumAciliyeti yok aslında ama havlulardan sonra gozum kaldi olmadi iade ederim ama en uygun 294 e buldum deger mi o paraya die düşünüyorum suan cemil ipekcinin bornozlari hakkindada guzel yorumlar var o yari fiyatina bu ceyiz olaylari ne kafa yorucuymus bi kac ayda halledenlere şaşıyorum
ankarada gördüm dantelaAyni başlıkta bende konu acicaktim buraya denk geldim tac ozdilek ve linenste kendime gore bornoz bulamadim bende yarim porsiyon insanlardanim hem boy hem pos olarak uc tur atiyo bornozlar ustumde ozellikle özdileginkiler cok buyukbende dantela nin havlularini aldim netten asik oldum diyebilirim simdi bornozumuda bu marka isstiyorum ama satan yer denk gelmedi kullanan gören duyan bilen var mi cok mu buyuk nasil ona gore netten siparis vermek istiyorum