• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dans Parçanız hangisiydi??{:-)

kızlar mustafa ceceli düşünüyordum başı çok yavaş, meleklerin sözü var düşünüyordum onunda başı yavaş hem de şöyle anlamlı birşey olsun derken private emotion geldi aklıma ricky martin ve sertap erenerin şarkısı. bi dinleyin lütfen ve yorum yapın nasıl ilk dans için?

hem giriş müziğimiz hem de ilk dans parçamız nothing hill filminin son sahnesindeki film müziğiydi
Elvis costello'dan SHE
parçanın sözleri de hoş

nişanlımda bende Rock-Metal dinleyicisi olduğumuz için, Nişan giriş parçamız da Metal bir şarkı oldu..

Evanescence - My Immortal .... :)) Düğünde de bu tarz olacak 2 tane belirledik bakalım..

hatige aynı gün düğünümüz var seninle:) benim 1 hafta öncesinden nikah olacak ama. Allah mutlu etsin

Bu arada imzalar atıldıktan sonra hareketli bir Türkçe şarkı ne olabilir kızlar? fikir verirseniz sevinirim

Kına gecemde Rafet El Roman Ömrümün Sahibi, düğünümüzde de Soner Arıca Seni Seviyorum ilk dans parçalarımızdı... Konsepte uygun parçalar oluğunu düşünüyorum. Marc Anthony My Babay You da güzel parça sözleri de gayet anlamlı...

Giriş müziği kesinlikle FUNFUN diye geçen parça,dans müziği de onunla çok uyumlu ve çooooooooook güzel,kesinlikle dinleyim,hayatımın en özel şarkısı,SCORPIONS-WIND OF CHANGE...sözlerinin türkçe anlamı da çok güzel,pişman olmazsınız.opuyorumnanaktan

mustafa ceceli-hastalikta saglikta gusel bi de soz olarak SEZAN AKSU-hosgeldin SOZLER super kizlar..
hiç ummazdım oldu sonbaharda
hediye gibi geldin hoşgeldin
seyirlik değil ömürlük olsun
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel boynuma gel
akşam gözlü esmer...
safa geldin son ihtimalim
bir sana kalmış halım
hoşgeldin..
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel oyunuma gel
akşam gözlü esmer..

facebook'ta bi gelin bunu dugunde sesli soylemisti surpriz olarak cok duygulanmistim ben..Sezenden daha gusel soylemisti..

evet sezenden daha güzel söylüyo o kız
seyirlik değil ömürlük olsun,dilerim ilk ve son olsun
mafoldumbenmafoldumben

pek dans müziği sayılmaz ama bizimde ''ilhan irem - yemyeşil bir deniz !! idi,öyle çok romantik bir dans yapmamıştık yani, hareketliydik
anlamı büyüktür bizde

arkadaşlar benim düğünümde giriş müziği "fun fun " ilk dans şarkımız ise Chris De Burg'un "Lady in Red" çok romantik hoş bir şarkı.giriş müziği ise çok görkemli.bizim düğünümüz kır düğünüydü ve mükemmel bir giriş olmuştu.tavsiye ederimm :)

Son düzenleme:
arkadaşlar benim düğünümde giriş müziği "fun fun " ilk dans şarkımız ise Chris De Burg'un "Lady in Red" çok romantik hoş bir şarkı.giriş müziği ise çok görkemli.bizim düğünümüz kır düğünüydü ve mükemmel bir giriş olmuştu.tavsiye ederimm :)

benim düğünümdede ziynet sali çok uzak yollardan çaldı
rumca türkçe karışık bilindiği üzre
çok manidar oldu eşim yunnaistan doğumlu yunanistandan gelen bütün misafirler çok beyendi tabi bizimkilerde

benim nişanımda kayahanın
seninle herşeye varım ben şarkısı çaldı
düğünde de ferhatın cennet şarkısı çok modaydı o çaldı:1:

Back