Dans Parçanız hangisiydi??{:-)

Benim de 22 mayısda nişanım olacak ve dans müziği seçimi olarak ise ;
Ferhat Göçer - Üzüm parçasını seçtim..
Çok anlamlı sözleri harika

türk sanat müziği seviyorsanız zekai tunca'dan gülü susuz seni aşksız bırakmam öneririm.benm düğün müziğimdi. çok anlamlı bir şarkı

bende düğünümde BERKANtan SAMANYOLUnu dans müziği yapmak istiyorum. çocukluğumda bizim akrabalarımızın düğünlerinde hep bu şarkı ile ilk dans yapmışlardı bende bu geleneği devam ettireceğim yıllara meydan okurcasına

bizim ki Nilüfer den Ta uzak yollardan parçasıydı. çünkü ben kayseriden ankaraya eşim için gelmiştim....

bizimkinde ajdar-çikita muz çaldı :roflol:

şaka bi yana klasikleşmiş olan Samanyolu'nda yaptık ilk dansımızı:asigim:

bizim salona giriş şarkımız historia de un amor dans şarkımız da ayten alpman ben varım dı:asigim::asigim::asigim:

ben de kac haftadir dans parcalari ariyorum:

- asli güngör - ask herseye deger
- soner arica - seni seviyorum
- yasar - benim bütün rüyalarim seninle
-selami sahin / burcu günes - ben bir tek kadin (adam) sevdim
-vj bülent - candamarimsin

ben en cok asli güngör'ün ve selami sahin / burcu günes'in sarkilarini begendim.

Kızlar izlediğim videolardan edindiğim bir izlenimim var. Paylaşmak istedim.

Birbirlerinin gözlerinin ta içine bakarak dans eden, o an tüm dünyadan kopup karşısındakinin gözlerinin içinde kaybolan çiftlerin dansı ne kadar amatör ne kadar beceriksiz olursa olsun kesinlikle çok etkiliyor davetlileri.
Ama tam tersi dans ederken sağa sola bakınıp duran gelinle damat isem kesinlikle hoş bir görüntü vermiyorlar.

Nişanımda ilk dansımız nasıl oldu hatırlamıyorum bile. Çok heyecanlıydım. Nişanlımın gözlerinden cesaret almaya çalıştım. Kayboluyordum gözlerinde ama herkesin bizi izlediği geldi aklıma. Herkesi boşverin, en önemlisi babam izliyordu :) Dünyaya dönmem çabuk oldu.

Düğünde de aynı şeyi yaşamak isitemiyorum. Sırf babam ya da seyredenler yüzünden o anın tadını çıkartamamaktan korkuyorum.

Kısaca- Çalan parça ne olursa olsun İlk Dansınızda eşinizin ta gözlerinin içine bakarak dans edin.

Göktan-Gözbebeğim dans şarkımız çok çok güzel bi şarkı :asigim:

historia de un amor

bizim dans müziğimizdi, gerçi sözleri acıklıymış ama bir dinleyin hayran olacaksınız.Nasılsa ispanyolca kaydirigubbakcemile3

kesinlikle sana katılıyorum cnmkaydirigubbakcemile5
etrafa bakarak dans eden çiftler çok acayip oluyosempatiksalakcinniama insan o an
nasıl davranacağını şaşırır eminimbilmiyorumkismileevet yaa babanın karşısında dans etmek te çok zordur-tatlicadiarzu-

biz eşyalardı,nikahtı,tayin aldırmaktı öyle bi oldu bittiye getirdik ki ne olduğumuzu anlamadık..hangi şarkıya dans ettik biz diye düşündüğümüzde 1 aylık evliydik bile :)) düğünle ilgili çoğu şeyide hatırlamıyoruz..canım annem babam gözüm hep onlardaydı en iyi hatırladığım şey bu....

Eğer yabancı müzik tercih edersek ben de Shania Twain den You are still the one ı kullanmak istiyorum, sözleri çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…