Dans Parçanız hangisiydi??{:-)

öfff en sevdiğim konu
benim daha çok old. için düşünmedim ama
teyzemin oğlunun düğündeki şarkılar güzeldi
gülben ergen -teşekkür ederim
kenan doğulu- gelinim
gelinim şarkısında içeriye giriiş yaptılar güzeldi :)

Zekai Tunca - Gülü susuz seni aşksız bırakmam , parçası çok hoşuma gidiyor sanırım ben bunu seçicem. Sözleride süper.

mustafa ceceli-hastalikta saglikta gusel bi de soz olarak SEZAN AKSU-hosgeldin SOZLER super kizlar..
hiç ummazdım oldu sonbaharda
hediye gibi geldin hoşgeldin
seyirlik değil ömürlük olsun
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel boynuma gel
akşam gözlü esmer...
safa geldin son ihtimalim
bir sana kalmış halım
hoşgeldin..
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel oyunuma gel
akşam gözlü esmer..

facebook'ta bi gelin bunu dugunde sesli soylemisti surpriz olarak cok duygulanmistim ben..Sezenden daha gusel soylemisti..

benim dugunumdeki ilk dansettigimiz sarki ''i'm never gonna dance again''di...hos bir sarki severim...

bizim ilk giriş müziğimiz keman soloydu,ilk dansımızı bora öztopraktan 'seni seviyorum' çalmıştı,çok güzeldi,sözleride tam o akşam için yazılmıştı sanki..(seni seviyorum,bu gece gir kollarıma,yaşanan o duygularla öp beni,bu gece,bu gece öp beni..)
düğün pastasından sonra çaldırdığımız müzik te,emre altuğ neyleyim süperdi,şarkı bitimine kadar birbirimize bakarak söylemiştik.başından itibaren şarkı çok anlamlı,(ben yağmuru gözlerinde,bülbülü dillerinde,günahı bedeninde tanıyıpta sevmişim,dönmüyor yedi cihan,esirin olmuş zaman,şarabı dudağından içip öyle sevmişim,seni öyle sevmişim..)

nişanlımda bende Rock-Metal dinleyicisi olduğumuz için, Nişan giriş parçamız da Metal bir şarkı oldu..

Evanescence - My Immortal .... :)) Düğünde de bu tarz olacak 2 tane belirledik bakalım..

bizim nişan şarkımız savaş ayın oğlu ulaşcan ay'dan benimle evlenirmisin parçasıydı düğün şarkımızda eski bi parça olan zuhal olcayda pervane şarkısı çok güseldiii

bence en güzel dans müziği BURCU GÜNEŞ / BİZ AŞKI MELEKLERDEN ÇALDIK

çok güzel ve anlamlı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bizim nişanda mariah carey- my all çaldı ben istemeden de olsa (şarkı bildirmeyi unutmuşum) ama truly madly deeply diye bi şarkı var hem anlamı hem melodisi çok hoş bence

hatige bu arada süper bi seçim yapmışsınız ben düğün için düşünüyorum aynı parçayı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…