Dans Parçanız hangisiydi??{:-)

iceblue

ღ♥♥tatLı aŞkıM♥♥&#43
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2009
141
1
96
37
Diğer
arkadaşlar düğününüzdeki dans parçanız neydi........ben şuan nişanlıyım 2 şarkı var aklımda yonca lodi:emanet Şenizalkisalkisalkis ve m.ceceli=hastalıkta sağlıkta

bizim ilk dans parcamız burcu gunes biz askı meleklerden çaldık... cok guseldi dans ederken birbirmizin gozune baka baka haykıra haykıra birbirimize soyledik bu sarkıyı...herkes hayran kalmıs..

bu konudan sanırım bi kaç tane var hatta biri dun kilitlendi
neyse yinede yazayım zuhal olcay pervaneydi

bu konudan sanırım bi kaç tane var hatta biri dun kilitlendi
neyse yinede yazayım zuhal olcay pervaneydi

aaa öncedende açmıştım ben ama bulamadım başlığı tekrar açtım kilitlendiğinden haberim yoktuuuu:gitme:

henüz evlenemedik ama.. ilk dansımızı eydie gorme-historia de un amor düşünüyorum.:asigim:.aralarda gülben ergen-teşekkür ederm fln loabilir
son dans bryan adams-every thing i do

Başımızda kavak yelleri esen yaşlardaydık. Komşu evlerde uyuyup uyanırken o yaz aşık oldu beyaz tenime...Düğünümüzün olduğu bahçede şarkılar söyledik senelerce...Bir gün kader bizi ayıracak sandık hüzün doldu çocuk kalbimize. Şarkılar söylediğimiz bahçede oturduk ağladık...Melekler şahit oldu hüznümüze. Belkide o gün yazıldı kaderimiz birbirimize. Kader ayırmadı bizi hadi dedi bendensiniz ama bu iyiliğimi unutmayın :)...
Sanki Bizim hikayemizi anlatan bu şarkıda gözümüzde o günkü yaşlarla ağladığımız bahçede dans ettik ve Bu kez sadece melekler değildi şahidimiz :asigim:

Ne güzel geçmişti bütün bir yaz
Başımda kavak yelleri esen o yaş
Bense hanımeli kadar beyaz
Çalmıştınız kalbimi bilmeden biraz

Nasılda koşuşurduk bahçelerde
Şarkı söylerdik mehtaplı gecelerde
Sen bana ben sana komşu evlerde
Kök sarmaşıklar gibi sarıldık o yaz

Eline değerdi safça elim
seninse arardı beni gözlerin
Öpüşürken korkusu birşeylerin
Sevgimize ilk hüznü getirdi biraz

Çocuk kalbimize dolan gamlar
Oturup ağlamıştık sessiz çardakta
Çaresiz erken inen akşamı
Veda edip ayrıldık biterken o yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…