• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dans müziği ! hep aynı şeyler aynı fikirler degişik çok degişik müzik istiyorummmmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2012
184
6
68
mrh kızlar dans müziğime karar veremedim hep aynı şeyler söleniyor bende bulamıyorum netten dogru dürüst :(

Mustafa Ceceli:Sevgilim
Rafet El Roman:Ömrümün sahibi
Benimde mayısta düğünüm var,aklımdakiler bunlar:)

Zara Zara Lyrics bunu youtubeden bi dinlemeni tavsiye ederim bizim bu olucak ben ilk duyar duymaz aşık oldum. güzel bi aşk şarkısı ve farklı

deNİz seki ; herşey seninle güzel............... :16: :16: :16: dinle bak çok güzel...

Bu konuda daha benimde iste budur dedigim bir sarki cikmadi malesef...sezonluk cikan güzel sarkilar var ama malesef onlarda herkes tarafindan kullanilmis oluyor...ben sana bulduklarimi yazayim klasik dügün sarkilarini yazmiyorum onlari biliyorsundur zaten ...

Serdar Sevinc - Öyle asigim ki sana

Aydin Öztürk - Ömrüm senindir

Sibel Pamuk - Sen ve Ben

Benim favorim ise

SEZEN AKSU - TUTUKLU KALDIM
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
:16::16::16:melodi olarak ve hic eskimiyecek bir sarki olarak tam favorim sadece sözleri biraz kafami karistiriyor iste biraz ayrilik sarkisi gibi :44:

Son düzenleme:
Bayılarak dinlediğim bi şarkı dinle mutlaka kesinlikle ilk şarkı olacak nitelikte

Zuhal Olcay-Pervane

Son düzenleme:
Bu konuda daha benimde iste budur dedigim bir sarki cikmadi malesef...sezonluk cikan güzel sarkilar var ama malesef onlarda herkes tarafindan kullanilmis oluyor...ben sana bulduklarimi yazayim klasik dügün sarkilarini yazmiyorum onlari biliyorsundur zaten ...

Serdar Sevinc - Öyle asigim ki sana

Aydin Öztürk - Ömrüm senindir

Sibel Pamuk - Sen ve Ben

Benim favorim ise

SEZEN AKSU - TUTUKLU KALDIM
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
:16::16::16:melodi olarak ve hic eskimiyecek bir sarki olarak tam favorim sadece sözleri biraz kafami karistiriyor iste biraz ayrilik sarkisi gibi :44:

teşekkürler en azından farklı fena deil ben böle ilk müziğiyle etkili kulaga hoş gelen bir şarkı arıyorumm

ferhat göcer* iki üzüm. hem bunun sözleride cok uyulu olur :)

[video=youtube;5TnYOHrtJig]http://www.youtube.com/watch?v=5TnYOHrtJig[/video]

Merhabaa, benimde 28 nisanda düğünüm. Şarkımızda Mustafa Ceceli Sevgilim....

Ben de kararsızım, 3 hafta kaldı düğünüme. Hala bakınıyorum, şimdilik bana en yakın gelen şu anda Nilüfer'in 'ta uzak yollardan' şarkısı, ama şimdiki düet yaptığı hali değil, eskisi :)

Back