Dans ile zayıflanabilir mi? Ne Düşünüyorsunuz?

inar80

Guru
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
933
206
Arkadaşlar dans ile zayıflayanınız yada böyle zayıflayanı duyanınız var mı?
Mesela kendi kendimize açsak şöyle müziği kendimizce oryantal yapsak zayıflamaya yardımcı olur mu acep kaydirigubbakcemile3

Tabi ki yardımı olur.
Uzmanlar da bunu birçok kez tekrarlar.
Açın müziği saçma sapan hareketler bile yapsanız yerinizde durmayın oynayın derler.
Ben hergün spor yapmama rağmen muhakkak dans ederim.
Vücut monotonluktan kurtulur.
Kaslar çalışır.
yerimseniben

Tabi ki yardımı olur.
Uzmanlar da bunu birçok kez tekrarlar.
Açın müziği saçma sapan hareketler bile yapsanız yerinizde durmayın oynayın derler.
Ben hergün spor yapmama rağmen muhakkak dans ederim.
Vücut monotonluktan kurtulur.
Kaslar çalışır.
yerimseniben

evet ısınma hareketleri niyetine de kullanılabilir değil mi?
Kaslar çalışmaya başlamışken biraz da egzersiz.
Güzel olcak sositososito

Cok etkili canim, hareket in her turlusu etkili kilo vermekte.

Dans ederek zayiflamayi bende yaptim bir zamanlar, boyle ter icinde kalana kadar dans ettim.

Tavsiye ederim yani ;-)

Spor yapamayanlar/gidemeyenler mutlaka yapmalı gerçekten,bir süre sonra insan yerinde duramıyor ve bi bakıyorsunuz ter içinde kalmışsınız.Spordan daha eğlenceli özellikle saçma hareketler konusunda : ) Ayağınız bacağınız kolunuz ayrı yere oynuyor

Spor yapmak sıkıcı gelebilir bazen ama dansetmek sıkıcı gelmez sevdiğiniz hareketli bi müzikte coşabilirsiniz ama koşmak istemeyebilirsiniz dans daha etkili bana göre :KK70:

diyetisyen arkadaşımda günde yarım saat oryantal yada hareketli müziklerde oynamanın çok faydası olduğunu söyledi hatta kendide yapıyo yalnız ben pek oynıyamıyorum yerler parke alt kata hep ses gidiyo kiloluyum ya çok gürültü oluyo bende artık mutfakta oynıcam hahhahaaa

uzun yıllar profesyonel olarak dans etmiş ve 6 yıldırda eğitimini veren biri olarak şunları söyleyebilirim.
dans ederek kilo verebilmek zordur yüksek kilolarla ve umutlarla gelip yılın sonunda hala ynı kiloda olduklarını görünce hüsrana uğrayan çok öğrencim oldu bu yüzden baştan uyarayım.tek başına dans sadece sizi forma sokar ve aynı kiloda kalmanıza yardımcı olur ancak onunda düzenli yapılması gerekir.bunun yanında mutlaka diyet doğru belenme doğru nefes teknikleri uyku düzeni gibi şeyleride hayata geçirmek ve uygulamak gerekir.ayrıca dans deyip geçmemelisiniz.birden yüklenme ciddi sakatlanmalara yol açabilir. bunun için yavaş yavaş başlamalı süreyi ve tempoyu gün gün arttırmalı ve belli bir düzene girdikten sonra her gün günün aynı saatlerinde aynı sürede uygulamaya devam etmelisiniz.çünkü vücut kendi saatini bu zamana kuracak ve o zaman aralığında yağ yakmanız daha kolay olacak artacaktır.ayrıca asla 1-2 günde yada haftada elle tutulur sonuçlar beklemeyin.gerçek anlamda kilo vermeye başlamız için ve bunun kalıcı olması olması için en az 6 devam etmeniz gerekir. ve asla birden bırakmayın buda hızlı bir şekilde kiloların geri dönmesine kalıcı kramplara vb. pek çokduruma yol açabilir.

spordan nefret eden ama dansa bayılan biri olarak 5 sene önce kasmayan uygun bir diyetle latin dansları yaparak bibuçuk ayda çok sağlıklı bi şekilde 15 kilo verdiğimi söylesem..yerimseniben:nazar:

valla Benim 3. haftam. Belimin inceldiğini fark ediyoruz, Ben ailem ve sevgilim. sevgilim çok mutlu u duruma oyna aşkım oyna diyor =)) Bugün 40 dakika oynayaBildim çünkü ayağimin altı yandı bu durumda Bile durduramadım vücut istiyor artık. açıyorum mezdekeyi, en az 1 saat oynuyorum, ter içinde kalıyorum, Belim karnım Bacaklarım kalçam baya çalişiyor, hissediyorum, ilk günler her tarafım ağriyodu. Hiç sıkıcı değil inanılmaz zevkli. sadece sesten mahalle çok rahatsız ama onlar da saBırla anlayış gösteriyolar günde 1 saat =)) ardından mekik çekiyorum Biraz, sonra duşa girip kaBak lifiyle Bacaklarımı ovuyorum, çıkıp masaj yapiyorum masaj aletiyle, ohhh missss =)) inanılmaz zinde hissediyorum, herkese tavsiye ederim.

kesinlikle faydası olur tatlım..sabahları aç akrnına 1 saat tempolu dans et:)

kolbastı da zayıflatır diye düşünüyorum.bu dans için de zayıf olmak gerek ...
ama internetten indirebileceğimizi görsel eğitici bir video bulamadım

X