• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

danino

burcu_ege

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
155
6
96
40
Bursa
arkadaslar sızler danıno yu yogurt yerınemı verıyorsunuz yoksa peynır yerınemı bu bende almaya karar vermıstım bu aksam markette baktım uzerınde ezılmıs peynır yazıyordu benı bılgılendırırsenız sevınırım

arkadaş benim doktor tanıdıklarımın tavsiyesi ev yoğurdudur.hazır olan hiçbir ürüne yaklaşmayın diyorlar.danino danette bunların zeka geriliğ yaptığını ve bu yüzdende türkiyeye bol bol gönderdiklerini duydum

evet arkadaşım sana katılıyorum.hatta birkaç gün önce kk da bir arkadaşın açtığı konuyu okumuştum.özellikle zeka geriliği için kurnazca bir davranış olarak en çok türkiye ye satıldığını okumuştum.doktorlarında ev yoğurdu önerdiğini biliyorum.küçücük kuzularınıza ev yoğurdu bence daha sağlıklı.

Ben danino yerine bir dönem yerken sütaş'ın babymix sadesini verdim. Bir arkadaşım mesleği gereği içeriklerini inceliyor. En temiz yoğurt o olduğu için onu tercih ettim. Sevgiler..

danino mınık küplerde meyveli yogurt cok cesıtlerı var bebekler cok sevıyormus tadını ama ben daha vermedım ev yogurtu yada babymıx verıyorum ev yogurtu ve babymıx yıyorsa bence bıraz daha bekle 1 yasından sonra verırım ben dıye dusunuyorum

Bende babymix veriyorum çünkü evde yaptığım yoğurttan yemiyor,yine de arada evde yapıp iki kaşıkta olsa yedirmeye çalışıyorum..

bir kaç kez verdim.bence tek sakıncası içinde şeker olması.
ama o arı mamayı gördükten sonra şeker konusunda daha toleranslı oldum:Dtuz asla.

bende babymıx verıyorum devam edıyım barı ılerleyen zamanlarda baslarım danınoya
canım bebeğin kaç aylık? danino mutlaka vermemiz gereken birşey değil ki, başlamasan da olur. ben vermedim vermeyi de düşünmüyorum, yoğurdu evde yapıyorum. tutturana kadar az uğraşmadım, ben becerdim bu sefer kızım yemedi ama yılmadım, şimdi az da olsa yiyor, danino yiyeceğine az da olsa ev yoğurdu yesin daha iyi bana göre

bende füsfüs'e aynen katılıyorum.niye danino,evde yapıp mis gibi tazecik yogurdu yedirmek varken.hazırlardan mümkün oldugunca uzak tutalım bebeklerimizi kızlar

arkadaş benim doktor tanıdıklarımın tavsiyesi ev yoğurdudur.hazır olan hiçbir ürüne yaklaşmayın diyorlar.danino danette bunların zeka geriliğ yaptığını ve bu yüzdende türkiyeye bol bol gönderdiklerini duydum

yutr dışında çocuklarda zeka gelişimini engellediği gerekçesiyle yasaklandığını duymuştum.

dr. umuz sadece sütaş baby mix i tavsiye etti ama en güzeli ev yapımı tabi dedi

bende babymix veriyorum bazende mayalıyorum hatta maya olarakta babymixi kullanıyorum süper bir yoğurt oluyor tavsiye ederim

Back