Bebek Beslenmesi Danette.....

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

deniz.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
254
6
96
İstanbul
arkadaşlar bebeğine danette yediren varmı...tabi önerilmez ama aklıma geldi...çok iştahsız ne yedireceğimi şaşırdım..zarar yönünden düşünürsek hazır olan herşey zararlı....belki yer diye düşündüm....artık 7....8 aylık oldu....herşey verilebilir diyede düşünüyorum...danette yediren varmı aranızda.....

bence hicbir sey yememesindense hazir da olsa bir seyler yemesi daha iyidir. ben danette'nin icerigini bilmiyorum cunku burda yok ama sonucta bebekler icin yapildigi icin yedirilebilecegini dusunuyorum.
keske her bebek annesinin hazirladigi her gidayi yese de biz de hazir gidalara yonelmesek...iste yemediklerinde biz de mecbur her seyi deniyoruz...

canım danette yedirene kadar danino,büyümix falan yedir.hazır kavonoz mamalarındanda yedirebilirsin yerse.bence çocuklar için üretilen şeyleri ver.danette şu bildiğimiz pudinglerden değilmi.

bebeklere hazır gıda verilmesine karşıyım ama hazır gıdadan kastım evde yapılabilecek ve bebeği bu yapılanları yiyecek durumdayken kolaya kaçmak maksadındaydı yada meyveyi alıp püresini yapmak varken kavanozda meyve püresi yedirmketi demek istediğim karşı çıktığım

başka bir topiktede bunu dile getirmek istedim ama maalesef demek istediğim anlaşılmad

ı yani bebeğiniz ev yoğurdunu yemiyor olabilir o zaman yoğurda meyve katarsınız yada bisküvi katarsınız denersiniz ama olmuyorsa tabiki danete beybimiks vs vs vs yada açık süt bulamıyorsanız kutu süt alırsınız ne yani hazır gıda vermeyelim derken cocuguda açlıktan öldürecek değilizya madem bebeğiniz iştahsız önce seveceği şekilde hazırlamayı deneyin benim oğlumda ilk zamanlar ev yoğurdunu çok sevdi ama sonra ssonra damak tadı geliştikçe sevmedi meyvelerle bisküviyle vs tatlandırdım ve yediriyorum ama onuda yemeseydi bi şekilde hazır gıdaya yönelicektim mecburen hiç hazır mama vs vermedim ben geceleri elma kompostosu yada kayısı kompostosu na irmik muhallebisi filan yapıyorum aynı hazırlar gibi meyveli irmikti muhallebi oluyo işte
ama bebeğiniz sizin denemelerinize cevap vermiyosa kendisinizide suçlu hissetmeyin mecburen deniceksin danetteyi büyümix yada beybi mix

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…