dananin kuyrugu koptu artik

Babami dinlersem atanana kadar evlilik düsünmüyor isterse 10 yil sonra olsun. Calisyigi yerle sozlesmesi var her sene yenileniyor. İki senedir calisiyor orda ta ki 15 yildir ayni yerde calisan insanlarda var. Yasadigmiz yerde baska kurumda var. Bunlari ailemde bilityor arastirdilar cunku. İs imkani deseniz hangi sehire gitseniz is ilanlari var. Bilmiyorum ailem cok onyargili devlet sonucta bu belki 10 yil sonra atanacak bekle diyolar ben hakli goremiyorum iste burda
ogretmenliginden bahsetttiniz de sorularımın yanıtı degil ki bu.
şu an çalıştıgı işte -seneye kpssyi kazanamasa bile- durumu ihtimaller dahilinde sabit olur mu bunu soruyorum.

mesela sözlesmesi var mı? kac yıllık? oradan ayrıldıgında baska bir işe girmesi kolay mı? cevrenizde benzer yerler var mı yoksa calıstıgı yer yasayacagınız yerde tek mi?
illa tüm bunları tek tek sıralamak mı gerek?

yoksa bana ne, krediyi ödeyecek olan sizsiniz (vazgecmişsiniz)
keza erkek ardasınızın maddi manevi dertlerini cekilmez bulan da.
evlenince ilk günden maddi sorunlarla bogustugunuzda kaç konu açarsınız bilemem.

dügünde takılacak olanlara güvenerek bir cıkar yol buldunuz yani...?
umarım tahminleriniz dogru cıkar da salonun parasını dert edecek noktaya gelmezsiniz.

babanız haklı. dinleyin,
ya da yaşayarak görün.

vay be babaya bak devlet kadrosu olmadan kızı vermiyor ee bakalım nişanlın atanacak belki sen atanamayacaksın bu sefer diğer taraf demesin biz memur olmayan gelin istemeyiz diye ! bide böyle düşünseler keşke

Evlenimce gorecegiz onu yan yanayken hic tartisma yok canimlar cicimler. Telefonla konustugumuzda kavga ediyoruz. Cunku derdimizi anlatamiyoruz anlamiyoruz
telefonla ilgisi yok onun.. iliskinizi,İLETİSİMinizi gozden gecir.. telefonda anlasamayan yuzyuze de anlasamaz..
nisanlin annesi babasini evlenince durmadan yanina almak istiyordu, gorumceler surekli pesinizdeydi, nisanlin anlamiyodu seni; bunlar ciddi sorunlar.. biz bunlari soyleyince yargiliyo oluyoruz.. 'evlenince duzelir' dusuncesini birakip akli selim bi dusun once her seyi..

telefonla ilgisi yok onun.. iliskinizi,İLETİSİMinizi gozden gecir.. telefonda anlasamayan yuzyuze de anlasamaz..
nisanlin annesi babasini evlenince durmadan yanina almak istiyordu, gorumceler surekli pesinizdeydi, nisanlin anlamiyodu seni; bunlar ciddi sorunlar.. biz bunlari soyleyince yargiliyo oluyoruz.. 'evlenince duzelir' dusuncesini birakip akli selim bi dusun once her seyi..
O konular halloldu ablalarina resti cekti zamaninda cunku o konu eski konu kapandi gitti. Bi problem yok o konuyla alakali ailesinin yanimiza yerlesme konusuna gelince o zamanlar babasi cok hastaydi yanliz birakamam diyodu yanima alicam diyodu. Simdi o konu acilinca ailem gelemez cunku hayvanlari var onlarla ilgileniyolar. Annesi de her firsatta diyor. He diyeceksiniz hemen inandiniz mi ewet inandim cunku dediginin her seferinde arkasinda en cok da bu huyunu seviyorum bilmiyorum hakkimizda hayirlisi olsun tesekkurler

Onu kendileri düsünüyo zaten benide bahane ediyolardi calissin atansin diye babam kendi zamanindaki gibi saniyor herseyi su an yqptigi ogretmenlik mesleginde turkiyede her sene iki ögretmen aliniyor iste bunlari soyleyince kotu evlat hayirsiz evlat oluyorum. Tesekkur ederim yorumunuz icin
vay be babaya bak devlet kadrosu olmadan kızı vermiyor ee bakalım nişanlın atanacak belki sen atanamayacaksın bu sefer diğer taraf demesin biz memur olmayan gelin istemeyiz diye ! bide böyle düşünseler keşke

Ne
Konu ile ilgili yazarsaniz sevinirim aksi takdirde hesap vermek zorunda deilim. Hem o konu benim icin deil samimi bi arkadasla oturup yazmistik o evliydi iste farkindaysaniz ilk acilan konularimdandir. Cunku o zamanlar kadinlar kulubu hakkinda pek bilgimiz yoktu napalim ne edelim derken arkadasimla bura gekdi aklima benim uzerime kayitli oldugu icin kendi adima yazmak istedim belji üyeligimde sıkıntı olur diye bilmiyoduk cünkü . Gerci bunlari size anlatmak zorunda deilim. Yorum yapmakta zorunda deilsiniz. Keske benim daha onceki konularimi arastiracaginiza daha yararli baska biseyle ilgilenseydiniz
Maalesef haksızsınız bu sözlerinizde. Özellikle sordum çünkü insanlar burda yazılanları ciddiye alıp cevap veriyor o yüzden kimseyi aptal yerine koymaya gerek yok. Ayrıca sağlıklı bir yorum yapabilmek icin eski konunuzu okumak istedim o yüzden eski konulara baktım.

Caniniz saolsun ani tepki verdiysemde inanin cok doluyum bu konuda kimseyle dertlesemiyorum akil verenim yok annemle aramizdaki bag o kadar kopuk ki gecmisten bu yana bole ne kadar nisanlima haksizlik etsemde zor zamanlarimda o kadar yanimdaydi ki hakkini yiyemem
N. Benimde kimsem olmadigi icin burdan medet umuyorum bu konuda eski konularla yargilaninca olmadi. Ama caniniz saolsun belkide beni düsündügünüzden ben anlamasamda allah hepimizin yardimcisi olsun

Maalesef haksızsınız bu sözlerinizde. Özellikle sordum çünkü insanlar burda yazılanları ciddiye alıp cevap veriyor o yüzden kimseyi aptal yerine koymaya gerek yok. Ayrıca sağlıklı bir yorum yapabilmek icin eski konunuzu okumak istedim o yüzden eski konulara baktım.

Caniniz saolsun ani tepki verdiysemde inanin cok doluyum bu konuda kimseyle dertlesemiyorum akil verenim yok annemle aramizdaki bag o kadar kopuk ki gecmisten bu yana bole ne kadar nisanlima haksizlik etsemde zor zamanlarimda o kadar yanimdaydi ki hakkini yiyemem
Benimde kimsem olmadigi icin burdan medet umuyorum bu konuda eski konularla yargilaninca olmadi. Ama caniniz saolsun belkide beni düsündügünüzden ben anlamasamda allah hepimizin yardimcisi olsun

Sizde yazin yapin dugunu ne olacak. Burda acilan konularin cogunlugu annemi babami dinlemedim evlendim simdi cok mutsuzum gidecek yerim yok oluyor. Sen onlarin evladisin onlar kadar kimse senin mutlulugunu istemez. Evlilik kacis yolu degildir.

Belki de cok mutlu olacagim bunu da bilemeyiz. Ailemi iyiki dinlememisim iyiki evlenmisim kacmisim diyede bir sürü konu var gecenlerde okumustum kk da.iyi mi kötü mü bilemeyiz alnina kaderine yazilmissa eger. Bu evlilik konusunda deil belki baska bi konuda mutsuz olacagiz. O yuzden hayirlisi deyip beklemek ben ne ne kadar onlemimi alsamda olacagi ne ise o oluyo takdir ilahi
Sizde yazin yapin dugunu ne olacak. Burda acilan konularin cogunlugu annemi babami dinlemedim evlendim simdi cok mutsuzum gidecek yerim yok oluyor. Sen onlarin evladisin onlar kadar kimse senin mutlulugunu istemez. Evlilik kacis yolu degildir.

evlenmek istiyorsanız tutun salonu bastırın davetiyeyi. kurun evinizi.
biz evlenmeye karar verdik diyin. sizlerden beklentimiz yok, el ele verip üstesinden geleceğiz, kendimiz iş durumlarımızı göze aldık 27 yaşındayız evlenene kadar 6 ay daha geçecek zaten. biz böyle olmasını uygun bulduk kabullenirseniz seviniriz diyeceksiniz.
ama iki aileden de tek kuruş bişey istemeyin. ne takı ne para ne evlilik sonrası destek.
ya batarsınız ya çıkarsınız.

O konular halloldu ablalarina resti cekti zamaninda cunku o konu eski konu kapandi gitti. Bi problem yok o konuyla alakali ailesinin yanimiza yerlesme konusuna gelince o zamanlar babasi cok hastaydi yanliz birakamam diyodu yanima alicam diyodu. Simdi o konu acilinca ailem gelemez cunku hayvanlari var onlarla ilgileniyolar. Annesi de her firsatta diyor. He diyeceksiniz hemen inandiniz mi ewet inandim cunku dediginin her seferinde arkasinda en cok da bu huyunu seviyorum bilmiyorum hakkimizda hayirlisi olsun tesekkurler
he iyi o zaman :KK51:

X