Dana kusbaşı nasıl lokum gibi olur?

Arya_0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2021
242
74
28
Kizlar ben tava atmak istiyorum firina ama dana kus basi cok sert oluyor icinde acaba önceden haslasam sonra firina atsam
Lokum gibi yumusak olurmu ? 😊
Tüyolariniza ihtiyacim var aciil

Kizlar ben tava atmak istiyorum firina ama dana kus basi cok sert oluyor icinde acaba önceden haslasam sonra firina atsam
Lokum gibi yumusak olurmu ? 😊
Tüyolariniza ihtiyacim var aciil
Canım eşim yemiyor dana etiyor ilk önce düdüklüde haşlıyorum sonra süzüyorum kavuruyorum ya da güvece filan veriyorum ne yapmak istiyorsam süzdüğüm suyunu da dondurucuya atıp oğlumun çorbalarına katıyorum lokum gibi oluyor

Canım eşim yemiyor dana etiyor ilk önce düdüklüde haşlıyorum sonra süzüyorum kavuruyorum ya da güvece filan veriyorum ne yapmak istiyorsam süzdüğüm suyunu da dondurucuya atıp oğlumun çorbalarına katıyorum lokum gibi oluyor
Ay canim cok sagol ozaman bende düdüklüye atip firina yollim 😊

Düdüklüye direkt suyla mı atıyorsunuz yoksa önceden kavuruyor musunuz ? Ben de yumuşak et nasıl pişiririm diye yazacaktım tam :)

Kısık ateşte mi haşlıyorsunuz peki? Ne kadar süre bir de? Benim düdüklüm eski belki o yüzden de sert kalıyordur :(

Back
X