Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar ben tava atmak istiyorum firina ama dana kus basi cok sert oluyor icinde acaba önceden haslasam sonra firina atsam
Lokum gibi yumusak olurmu ?
Tüyolariniza ihtiyacim var aciil
Kizlar ben tava atmak istiyorum firina ama dana kus basi cok sert oluyor icinde acaba önceden haslasam sonra firina atsam
Lokum gibi yumusak olurmu ?
Tüyolariniza ihtiyacim var aciil
Canım eşim yemiyor dana etiyor ilk önce düdüklüde haşlıyorum sonra süzüyorum kavuruyorum ya da güvece filan veriyorum ne yapmak istiyorsam süzdüğüm suyunu da dondurucuya atıp oğlumun çorbalarına katıyorum lokum gibi oluyor
Canım eşim yemiyor dana etiyor ilk önce düdüklüde haşlıyorum sonra süzüyorum kavuruyorum ya da güvece filan veriyorum ne yapmak istiyorsam süzdüğüm suyunu da dondurucuya atıp oğlumun çorbalarına katıyorum lokum gibi oluyor