hoş geldinmerhaba kızlar
birikim topiklerine bayılan ancak pek birikim yapamayan biri olarak bu sabah farkettim bu topiği
konu da sigara olunca atlamadan duramadım.
15 yıl boyunca günde bir paket sigara içtim. 4,5 yıl önce de bıraktım.
o zamanlar bi topik açmıştım. hergün neler yaşadığımı ne hissettiğimi yazıyordum.
bu arada beni de aranıza alır mısınız?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Damlaya damlaya göl, artıra artıra birikim olur:)
- Konu Sahibi Magnoliam
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?seni bol bol takip edenlerdenim aramıza hoşgeldin diğer topiklerede takılıyorum ben sende öyle ama topik çok ilerleyince kaynaşılmıyor bu yeni topik daha iyi oldu sanki bende elimdeki parayla ayın 18 getirmeye çalışcam zaten bir giderim yok yol param yemek param yok bi ekmek alıyor bizimkiler oda yazdırıyorum ki onu toplu ödeyeyim hemde eksiye düşmeyeyim diemerhaba kızlar
birikim topiklerine bayılan ancak pek birikim yapamayan biri olarak bu sabah farkettim bu topiği
o zamanlar bi topik açmıştım. hergün neler yaşadığımı ne hissettiğimi yazıyordum.
ayyyy hoşbulduk...hoş geldin
ben de seni bi topikten hatırlıyorum. zaten takıldığım topikler birikim kitap diyet ve dua topikleri. birde sade hayat topiğim var.seni bol bol takip edenlerdenim aramıza hoşgeldin diğer topiklerede takılıyorum ben sende öyle ama topik çok ilerleyince kaynaşılmıyor bu yeni topik daha iyi oldu sanki bende elimdeki parayla ayın 18 getirmeye çalışcam zaten bir giderim yok yol param yemek param yok bi ekmek alıyor bizimkiler oda yazdırıyorum ki onu toplu ödeyeyim hemde eksiye düşmeyeyim die
ben aslında tutumlu bir insanımdır ancak birikim yapamıyoruz pek.
ev ve araba kredimizi yeni bitirdik. ancak diğer arabanın taksitleri devam ediyor.
yaz döneminde pek para koyamıyoruz kenara. hatta bazen yazdan çıkınca ekside oluyoruz.
eylül 15 de eksi olmamak hedefim şimdilik. bi de oğluma her ay bir gram altın alıyorum yıllardır.
evimiz ve arabamız olduğu için çok hırslı değilim birikim konusunda. kenarda 3-5 bin param olsun yeter. hastalık var sağlık var.
ben yemegi tam ölçü yaparım onlarda sıkıntı yok .suyuda kovayla götürüp döker yıkarım 2 3 kez.fakat bana gene aynı gene aynı.bende bişey var anladım işe girdimde işte bir fark olur diye bekliyorum meraklaaa.evdeyken duramıyordum temizlik yapıyrdum hepben her şeyde el bol biriyim mesela yemek yapacam çok yapıyorum balkonları yıkıyacam su çok harcarım
artık kovayla su götürüp yıkıyacam ya bura bana iyi gelir bir arayı uyarınca birikim yaparız
eski facekolik ben bende aralık 15 den sonra rahatım bi 400 tl lik kredim bitiyor. ama yakın zamanda bir kredi daha çektim ama şükür dün akşam onun iyi haberini aldım eşim tarlasına sondaj vurdurmak için çekmiştim dün gece 9 da su çıkmış tarladan şükür para boşa gitmedi bnmde arabam var hemde modeli yüksek ve pahalı ama doğuda şarkta olduğum için eve yatırım yapamadık seneye tayin çıktığında arabayı satıp üstüne ufak bi kredi çekip ev alırız inşallah öyle işte gülüm bn evlendiğimden beri hep birşeyleri ödüyorum ama şükür ki karşılığı var...ben de seni bi topikten hatırlıyorum. zaten takıldığım topikler birikim kitap diyet ve dua topikleri. birde sade hayat topiğim var.
ben aslında tutumlu bir insanımdır ancak birikim yapamıyoruz pek.
ev ve araba kredimizi yeni bitirdik. ancak diğer arabanın taksitleri devam ediyor.
yaz döneminde pek para koyamıyoruz kenara. hatta bazen yazdan çıkınca ekside oluyoruz.
eylül 15 de eksi olmamak hedefim şimdilik. bi de oğluma her ay bir gram altın alıyorum yıllardır.
evimiz ve arabamız olduğu için çok hırslı değilim birikim konusunda. kenarda 3-5 bin param olsun yeter. hastalık var sağlık var.
ya bugün misafir çok gelecek bana nasıl birikim yapaca hemen hemen 10 kişi iki eltim kızları torunları kızım torunumsu smilede bayıldım allah iyiliğini versin.aynı ben:))
birikim bana iyi gelmez ama misafir bereketiyle gelir derler büyüklerimiz
süper sondaj işi tamam dır.ödemelerde biter bir gün uzun vadeli değileski facekolik ben bende aralık 15 den sonra rahatım bi 400 tl lik kredim bitiyor. ama yakın zamanda bir kredi daha çektim ama şükür dün akşam onun iyi haberini aldım eşim tarlasına sondaj vurdurmak için çekmiştim dün gece 9 da su çıkmış tarladan şükür para boşa gitmedi bnmde arabam var hemde modeli yüksek ve pahalı ama doğuda şarkta olduğum için eve yatırım yapamadık seneye tayin çıktığında arabayı satıp üstüne ufak bi kredi çekip ev alırız inşallah öyle işte gülüm bn evlendiğimden beri hep birşeyleri ödüyorum ama şükür ki karşılığı var...
tabiki biticek çk şükür sağ oldukça eşime desteğim tam olacak sende hep eşinin arkasındasın ya merak etme rabbim senide çok güzel mükafatlandıracaksüper sondaj işi tamam dır.ödemelerde biter bir gün uzun vadeli değil
sanada yollayacağımgelsin cevizler
tşk ler canikosanada yollayacağım
Bensendetutuklukaldim gülüm sanada yollarım ama sen satıp parayı dolar yaparsın işi ticarete dökersin diye korkuyorum
Yok canım o kadar da değil. gerçi fena fikirde değilmişBensendetutuklukaldim gülüm sanada yollarım ama sen satıp parayı dolar yaparsın işi ticarete dökersin diye korkuyorum
Cevizlerim bol bol olsun inşallah o zaman reel dede görüşelim burasıda var oldukça yollarım size pınarcım hala aklımda soru işareti var senin ticerete dökmeyeceğinden emin değilimYok canım o kadar da değil. gerçi fena fikirde değilmiş
Olur görüşelim canım. :) emin olabilirsin ben o kadar değilim :) versem bile arkadaşıma filan veririm o da yesin diye. Paraya dökmem yani :)Cevizlerim bol bol olsun inşallah o zaman reel dede görüşelim burasıda var oldukça yollarım size pınarcım hala aklımda soru işareti var senin ticerete dökmeyeceğinden emin değilim
biri araba almak mı dedi beni can evimden vurdun yaa.hedefimi aklıma getirdin.500 e ne kadrlık bişey aldınz ve ne kadar süreyle .beni gaza getirdin magnoliam
benim kızım 6 yasında bu sene eylülde 1.sınıfa başlayacak magnoliam teyzesi
Ben 2010 eylülde hyundai getz aldım canım 23.500 dü onun borcunu sigara paralarıyla bitirip model yükselterek devam ettik şimdi elentra var 4 yılda ödedik kızına da maşallah canım büyümüş prenses:)
merhaba kızlar
Hoşgeldin canım hayırlı bereketli birikimlerin olsun inşallah:)
Misafir kısmetiyle gelir merak etme canım 1 ini yer 9unu bırakır:)ya bugün misafir çok gelecek bana nasıl birikim yapaca hemen hemen 10 kişi iki eltim kızları torunları kızım torunum
birikim bana iyi gelmez ama misafir bereketiyle gelir derler büyüklerimiz
bu arada papatya ben hayatımdan kredi kartlarını çıkardım diye konu açmıştım ve sende yazmıştın 2014 de sanırım ordan hatırlıyorsun beniayyyy hoşbulduk...