Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Damlaya damlaya göl, artıra artıra birikim olur:)
- Konu Sahibi Magnoliam
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?evde ne var dolapta?Akşama ne emek yapsam bilmiyorum siz ne düşünüyosunuz kızlar?
Ve hatta içindeki alışveriş tutkusunu bir boşluk olarak söyleyip dini vecibelerle doldurduğunu da biliyorum gerçekten iyi takip ediyorum sizi. Ben karta o süreçten tam 13 ay sonra tekrar bulaştım doğum yaptım ve izinde olduğum için çok sıkıştık. ama şükür ki tekrar kapattım şuan kk borcm yokoooo beni bayağı tanıyan varmış
kartlardan kurtulamadım. biz deki bu gezme tutkusu oldukça mezara da kartla gireriz biz.
Benim kk da son 250 tl si kaldi ayin 15 inde onuda kapatıp kircam nakit yaşamak en güzeliVe hatta içindeki alışveriş tutkusunu bir boşluk olarak söyleyip dini vecibelerle doldurduğunu da biliyorum gerçekten iyi takip ediyorum sizi. Ben karta o süreçten tam 13 ay sonra tekrar bulaştım doğum yaptım ve izinde olduğum için çok sıkıştık. ama şükür ki tekrar kapattım şuan kk borcm yok
Benim kk da son 250 tl si kaldi ayin 15 inde onuda kapatıp kircam nakit yaşamak en güzeli
Ayyyy ne güzel tebrik ederim darısı başıma gerçi ben hala ev düzüyorum eksiklerimiz var onları kartla alıyorum ama inşallah kurtulucam ilk fırsatta önce tek e indiricem sonra da 2. ninde taksitleri bitince tey tey tey
içimdeki saçma sapan alışveriş tutkusunu 2 sene önce yendim çok şükür. daha farklı şeylere yönelince çözüm kendiliğinden gelmiş oldu.Ve hatta içindeki alışveriş tutkusunu bir boşluk olarak söyleyip dini vecibelerle doldurduğunu da biliyorum gerçekten iyi takip ediyorum sizi. Ben karta o süreçten tam 13 ay sonra tekrar bulaştım doğum yaptım ve izinde olduğum için çok sıkıştık. ama şükür ki tekrar kapattım şuan kk borcm yok
şu anda kartımda genelde uçak bileti, otel ücreti vs onların taksitleri var. biz ailecek gezmeyi çok seviyoruz.
10 liralık bi tokayı alırken gerek var muı diye düşünebilirim ancak gözümü kırpmadan yarım saat içinde bi gezi planlayabilirim. hiç içimiz acımaz...
sırf bu tutkumuz yüzünden karttan tamamıyla kurtulmamız imkansız
asgari düzeyde kullanmaya çalışıyoruz.
Insallah cnm benimki zaten 1000 tl limiti ..bide ben iradeliyim harcami cam dediğim zaman harcamiomAyyyy ne güzel tebrik ederim darısı başıma gerçi ben hala ev düzüyorum eksiklerimiz var onları kartla alıyorum ama inşallah kurtulucam ilk fırsatta önce tek e indiricem sonra da 2. ninde taksitleri bitince tey tey tey
herkese günaydın hoşgeldin sempatik_kiz seni diğer topiklerden biliyorum takip ediyorum buda bizi m takıldığımız topik işte ben bu pazar karpuz ve şampuan alıcam 15 ine kadar minimum harcamayla döndürmem lazım evi o yüzden evdekilere ve buzluğa talim. Bu akşam kahvaltı yapabiliriz ama dolapta su böreği falan vardı balkona kurarım ohhh dün akşamda canım cips istedi kendi kendime gideyim alayım dedim sonra para harcamak yok diye bir ses duydum içimdeki cimri bağırdı bende mısır patlattım ve mutlu mutlu uyudum
papattya çok güzel bir alışkanlık ben ve esimde öyleyiz en ufak fırsatta hemen gezsek tatil yapsak.ama biz sizin kadar sanslı degiliz bütçemiz el vermez ama.gezme tutkumuz aynı gözümü kırpmam acil ihtiyacım olan esyayı ertelerim tatile veririm harcarım o parayı.içimdeki saçma sapan alışveriş tutkusunu 2 sene önce yendim çok şükür. daha farklı şeylere yönelince çözüm kendiliğinden gelmiş oldu.
şu anda kartımda genelde uçak bileti, otel ücreti vs onların taksitleri var. biz ailecek gezmeyi çok seviyoruz.
10 liralık bi tokayı alırken gerek var muı diye düşünebilirim ancak gözümü kırpmadan yarım saat içinde bi gezi planlayabilirim. hiç içimiz acımaz...
sırf bu tutkumuz yüzünden karttan tamamıyla kurtulmamız imkansız
asgari düzeyde kullanmaya çalışıyoruz.
günaydın herkese!herkese günaydın hoşgeldin sempatik_kiz seni diğer topiklerden biliyorum takip ediyorum buda bizi m takıldığımız topik işte ben bu pazar karpuz ve şampuan alıcam 15 ine kadar minimum harcamayla döndürmem lazım evi o yüzden evdekilere ve buzluğa talim. Bu akşam kahvaltı yapabiliriz ama dolapta su böreği falan vardı balkona kurarım ohhh dün akşamda canım cips istedi kendi kendime gideyim alayım dedim sonra para harcamak yok diye bir ses duydum içimdeki cimri bağırdı bende mısır patlattım ve mutlu mutlu uyudum
allah iyiliğini versin kahve kokusu maşalhh sana mısırı patlat cips paraları cebe
ben olsam ev kokucak mısırı patlatırken diye hayatta yapmazdım.
mutfak bayagı kokuyor yaa ona ifrit oluyorum ben bir balık bir mısır eriniyorum.
karadenizliyim o yüzden balık olmazsa olmazım mısırıda çayın yanına yapatrım severim mutfağımın camı hep açıktır o yüzden kokmuyor yada ben alıştığım için bana kokmuyor gibi de geliyor olabilir. cips param olmadığı için mısır patlattım biliyorsun minimum harcamayla ayın 15 ini getirmem gerekgünaydın herkese!
allah iyiliğini versin kahve kokusu maşalhh sana mısırı patlat cips paraları cebe
ben olsam ev kokucak mısırı patlatırken diye hayatta yapmazdım.
mutfak bayagı kokuyor yaa ona ifrit oluyorum ben bir balık bir mısır eriniyorum.
hosgeldin sempatikBen bu topiği yeni gördüm yaaa, hangi ara 20. sayfaya geldiniz kızlar gerçi hiç üşenmeden hepsini okudum. Bensiz topik olmaz, bende geldim haberiniz olsun
Şaka bir yana Magnoliam topiğin hayırlı olsun. Ayrıca hepinizin bol bereketli birikimleri olsun
bekleriz
harika tam benim kafa bende bu sekil kendime para bütçesi ayarlayıp ne olursa olsun sapmam.allahtan mani cıkmazsa acil bişeykaradenizliyim o yüzden balık olmazsa olmazım mısırıda çayın yanına yapatrım severim mutfağımın camı hep açıktır o yüzden kokmuyor yada ben alıştığım için bana kokmuyor gibi de geliyor olabilir. cips param olmadığı için mısır patlattım biliyorsun minimum harcamayla ayın 15 ini getirmem gerek