• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Damlaya damlaya göl, artıra artıra birikim olur:)

oooo beni bayağı tanıyan varmış
kartlardan kurtulamadım. biz deki bu gezme tutkusu oldukça mezara da kartla gireriz biz.
Ve hatta içindeki alışveriş tutkusunu bir boşluk olarak söyleyip dini vecibelerle doldurduğunu da biliyorum gerçekten iyi takip ediyorum sizi. Ben karta o süreçten tam 13 ay sonra tekrar bulaştım doğum yaptım ve izinde olduğum için çok sıkıştık. ama şükür ki tekrar kapattım şuan kk borcm yok

Ve hatta içindeki alışveriş tutkusunu bir boşluk olarak söyleyip dini vecibelerle doldurduğunu da biliyorum gerçekten iyi takip ediyorum sizi. Ben karta o süreçten tam 13 ay sonra tekrar bulaştım doğum yaptım ve izinde olduğum için çok sıkıştık. ama şükür ki tekrar kapattım şuan kk borcm yok
Benim kk da son 250 tl si kaldi ayin 15 inde onuda kapatıp kircam nakit yaşamak en güzeli :KK55:

Benim kk da son 250 tl si kaldi ayin 15 inde onuda kapatıp kircam nakit yaşamak en güzeli :KK55:

Ayyyy ne güzel tebrik ederim :KK9: :sampiyon:darısı başıma gerçi ben hala ev düzüyorum eksiklerimiz var onları kartla alıyorum ama inşallah kurtulucam ilk fırsatta önce tek e indiricem sonra da 2. ninde taksitleri bitince tey tey tey :KK55: :halay:

içimdeki saçma sapan alışveriş tutkusunu 2 sene önce yendim çok şükür. daha farklı şeylere yönelince çözüm kendiliğinden gelmiş oldu.
şu anda kartımda genelde uçak bileti, otel ücreti vs onların taksitleri var. biz ailecek gezmeyi çok seviyoruz.
10 liralık bi tokayı alırken gerek var muı diye düşünebilirim ancak gözümü kırpmadan yarım saat içinde bi gezi planlayabilirim. hiç içimiz acımaz...
sırf bu tutkumuz yüzünden karttan tamamıyla kurtulmamız imkansız
asgari düzeyde kullanmaya çalışıyoruz.

Ayyyy ne güzel tebrik ederim :KK9: :sampiyon:darısı başıma gerçi ben hala ev düzüyorum eksiklerimiz var onları kartla alıyorum ama inşallah kurtulucam ilk fırsatta önce tek e indiricem sonra da 2. ninde taksitleri bitince tey tey tey :KK55: :halay:
Insallah cnm benimki zaten 1000 tl limiti ..bide ben iradeliyim harcami cam dediğim zaman harcamiom

herkese günaydın hoşgeldin sempatik_kiz sempatik_kiz seni diğer topiklerden biliyorum takip ediyorum buda bizi m takıldığımız topik işte ben bu pazar karpuz ve şampuan alıcam 15 ine kadar minimum harcamayla döndürmem lazım evi o yüzden evdekilere ve buzluğa talim. Bu akşam kahvaltı yapabiliriz ama dolapta su böreği falan vardı balkona kurarım ohhh dün akşamda canım cips istedi kendi kendime gideyim alayım dedim sonra para harcamak yok diye bir ses duydum içimdeki cimri bağırdı bende mısır patlattım ve mutlu mutlu uyudum :D

içimdeki saçma sapan alışveriş tutkusunu 2 sene önce yendim çok şükür. daha farklı şeylere yönelince çözüm kendiliğinden gelmiş oldu.
şu anda kartımda genelde uçak bileti, otel ücreti vs onların taksitleri var. biz ailecek gezmeyi çok seviyoruz.
10 liralık bi tokayı alırken gerek var muı diye düşünebilirim ancak gözümü kırpmadan yarım saat içinde bi gezi planlayabilirim. hiç içimiz acımaz...
sırf bu tutkumuz yüzünden karttan tamamıyla kurtulmamız imkansız
asgari düzeyde kullanmaya çalışıyoruz.
papattya çok güzel bir alışkanlık ben ve esimde öyleyiz en ufak fırsatta hemen gezsek tatil yapsak.ama biz sizin kadar sanslı degiliz bütçemiz el vermez ama.gezme tutkumuz aynı gözümü kırpmam acil ihtiyacım olan esyayı ertelerim tatile veririm harcarım o parayı.

herkese günaydın hoşgeldin sempatik_kiz sempatik_kiz seni diğer topiklerden biliyorum takip ediyorum buda bizi m takıldığımız topik işte ben bu pazar karpuz ve şampuan alıcam 15 ine kadar minimum harcamayla döndürmem lazım evi o yüzden evdekilere ve buzluğa talim. Bu akşam kahvaltı yapabiliriz ama dolapta su böreği falan vardı balkona kurarım ohhh dün akşamda canım cips istedi kendi kendime gideyim alayım dedim sonra para harcamak yok diye bir ses duydum içimdeki cimri bağırdı bende mısır patlattım ve mutlu mutlu uyudum :KK70:
günaydın herkese!
allah iyiliğini versin kahve kokusu maşalhh sana mısırı patlat cips paraları cebe:KK76::dondurma:
ben olsam ev kokucak mısırı patlatırken diye hayatta yapmazdım.
mutfak bayagı kokuyor yaa ona ifrit oluyorum ben bir balık bir mısır eriniyorum.:işsiz:

günaydın herkese!
allah iyiliğini versin kahve kokusu maşalhh sana mısırı patlat cips paraları cebe:KK76::dondurma:
ben olsam ev kokucak mısırı patlatırken diye hayatta yapmazdım.
mutfak bayagı kokuyor yaa ona ifrit oluyorum ben bir balık bir mısır eriniyorum.:işsiz:
karadenizliyim o yüzden balık olmazsa olmazım mısırıda çayın yanına yapatrım severim mutfağımın camı hep açıktır o yüzden kokmuyor yada ben alıştığım için bana kokmuyor gibi de geliyor olabilir. cips param olmadığı için mısır patlattım biliyorsun minimum harcamayla ayın 15 ini getirmem gerek :D

karadenizliyim o yüzden balık olmazsa olmazım mısırıda çayın yanına yapatrım severim mutfağımın camı hep açıktır o yüzden kokmuyor yada ben alıştığım için bana kokmuyor gibi de geliyor olabilir. cips param olmadığı için mısır patlattım biliyorsun minimum harcamayla ayın 15 ini getirmem gerek :KK70:
harika tam benim kafa bende bu sekil kendime para bütçesi ayarlayıp ne olursa olsun sapmam.allahtan mani cıkmazsa acil bişey:nazar::dua:

Back
X