merhaba arkadaşlar
biraz kendimden bahsedeyim..
21 yaşımdayım 1,63 boyundayım ve polikistikover hastasıyım. 2, tipte diyabetik sınırındayım ( şeker ilacı kullanıyorum) 1,5 yıldır evliyim. evlenmeden önce 55 kiloydum. evlendikten sonra bana ne olduysa oldu. 7 ay önce bir düşük yaşadım ve sonrasında 72 kilo oldum. beni görenler ne kadar çirkinleşmiş die arkamdan atıp tutuyorlar. o kadar rahatsızım ki bu durumdna anlatamam. ve bende bundan 3 hafyta öncekarar verdim zayıflayacağım dedim. aslında öle çoook aşırı kilom yok göbeğim var sadece oda 9 aylık gibi
(( gören hamilemisin diye soruyor . göbeğiminde böle olma sebebi adet görememem kendiliğimden adet göremiyorum. her neyse başlıyayım size neler yaptığımı anlatmaya.. 3 hafta önce 72 kiloydum. sinir oldum ve diyet tyapmaya başlardım. diyet dediğim bir listem yoktu. dikkatli yedim sadece . ilk hafta 69 kiloya düştüm ama her akşam ip atlasım spor yaptım mekik çektim ve streçle sardım kendimi birberiye yağıyla. sonr aikinci hafta 1,5 kilo vermişim 67,300 gram olmuşum çoook sevindim. ama ikinci hafta elma diyeti yaptım öldüm açlıktan feleim döndü. neyse onuda bıraktım zayıflıycam die açlıktan ölecek değilim ya. şuan 3 haftadayım. karbonhidrad diyeti buldum onu uyguluyorum 50 puanlık bir diet . yediklerimin puanı var her gün 50 puanı geçmiyor onu yapmaya başladım ve 3 gündür 1,300 gram vermişim. :))) şuan 66 kiloyum arkadaşlar idealim 55. inşallah buraya evet artık 55 oldum yazacağım.... :lepi:
gün gün ne yedim neler yaptım buğünden itibaren yazacağım.. sizlerde bana destek olursanız sevinirim.. önerilerinize her zaman iletebilirsiniz. soracağınız bir şey olursada cevaplamaya hazırım...
biraz kendimden bahsedeyim..
21 yaşımdayım 1,63 boyundayım ve polikistikover hastasıyım. 2, tipte diyabetik sınırındayım ( şeker ilacı kullanıyorum) 1,5 yıldır evliyim. evlenmeden önce 55 kiloydum. evlendikten sonra bana ne olduysa oldu. 7 ay önce bir düşük yaşadım ve sonrasında 72 kilo oldum. beni görenler ne kadar çirkinleşmiş die arkamdan atıp tutuyorlar. o kadar rahatsızım ki bu durumdna anlatamam. ve bende bundan 3 hafyta öncekarar verdim zayıflayacağım dedim. aslında öle çoook aşırı kilom yok göbeğim var sadece oda 9 aylık gibi

gün gün ne yedim neler yaptım buğünden itibaren yazacağım.. sizlerde bana destek olursanız sevinirim.. önerilerinize her zaman iletebilirsiniz. soracağınız bir şey olursada cevaplamaya hazırım...