Damla Silikonda Dekolte ve Ayrıklık Sorunu

bana görüştüğüm bir dr damlanın kas altına koyulması tamamen anlamsızmış fasya altı en iyi sonucu veriyormuş

Benim tam 25 ci Günüm Ameliyat olalı Ödemlerim İndi Sayılır Formuna Kavuşuyor Çok Mutluyum Damla Taktı Doktorum Ve Göğüslerimin Arası Ayrık değil Ameliyattan ayrıktı ve yuvarlaktı şekil olarak Lakin şu an birleştirmiş doktorum Sağolsun nasıl sütyen takarsam takayım göğüs Çatalım var Çok diri Duruyor Doğal duruyor kimse anlamıyor Sanırım bu Doktorun Eliyle Alakalı ben bile kendime bakınca Way be diyorum okadar ayrıktı ki nasıl birleştiler ...

Merhaba doktorunuz kimdi?

Benim tam 25 ci Günüm Ameliyat olalı Ödemlerim İndi Sayılır Formuna Kavuşuyor Çok Mutluyum Damla Taktı Doktorum Ve Göğüslerimin Arası Ayrık değil Ameliyattan ayrıktı ve yuvarlaktı şekil olarak Lakin şu an birleştirmiş doktorum Sağolsun nasıl sütyen takarsam takayım göğüs Çatalım var Çok diri Duruyor Doğal duruyor kimse anlamıyor Sanırım bu Doktorun Eliyle Alakalı ben bile kendime bakınca Way be diyorum okadar ayrıktı ki nasıl birleştiler ...
Ne kullandınız acaba benimkide ayrık

Hanimlar bu ayrıklik vucut yapinizla alakali bence. Oncesinde ayrik duran cicisler ameliyat sonrasi nasil birlessin ki. Bir de bundan sonra yaptirmak isteyen arkadaslar yuvarlak taktirmanizi oneririm. Cunku zamanla damla silikon asagi dogru iner ve yukaridaki dekolte kismi bosalir diye düşünüyorum. Ama dr dan dr a fikirler gorusler degisebiliyo. Bazilari damla bazilari yuvarlak en iyi diyor bazilari koltuk altindan bazilari meme altindan ya da meme ucundan yerlestiriyo. Dr lar ne derse biz onlara inaniyoruz. Umarim hepimiz de en iyi istedigimiz sonuclara sahip oluruz.

X